Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

WEF:n pakkomielle tekoälyn ja aivosirutuksen kanssa. “Me” voimme luoda tekoälyjärjestelmän “Missä emme edes tarvitse demokraattisia vaaleja” Klaus Schwab sanoo

6 min lukea
WEF:n pakkomielle tekoälyn ja aivosirutuksen kanssa. “Me” voimme luoda tekoälyjärjestelmän “Missä emme edes tarvitse demokraattisia vaaleja” Klaus Schwab sanoo

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/id5d

Muista Klaus Schwabin haastattelu sveitsiläisen ranskalaisen TV-moderaattorin kanssa vuodelta 2016, jossa Schwab sanoi jotain siinä määrin: “Kuvittele, että vuoteen 2025 mennessä meillä kaikilla voi olla siru istutettu jonnekin kehoomme tai aivoihimme ja voimme ehkä kommunikoida toistemme kanssa. ilman puhelinta, jopa käyttämättä ääntämme…”? Klaus Schwab kutsuu sitä fyysisen, digitaalisen ja biologisen maailman fuusioksi.

Hän puhuu myös henkilökohtaisista “hovimestareista” robottien muodossa, jotka eivät ole vain orjia, vaan pikemminkin avustajia, koska he toimivat tekoälyn (AI) kanssa, ja oppivat meiltä….

Schwabin pakkomielle neljättä teollista  vallankumousta kohtaan – kaiken täydellinen digitalisointi – näyttää olevan rajaton . Katso tämä koko vuoden 2016 haastattelu (video 28 min), jossa sirutetut ihmiset alkavat klo 00.02.30.

Hänen mukaansa kaikki ovat menossa kohti globalisaatiota ja yhden maailman hallitusta, joille maailman väestön rajusti väheneminen on tilaus. Tämä on edelleen WEF:n tavoite nro 1 The Great Resetin ja YK:n Agenda 2030:n mukaan. Klaus Schwabin unelma Neljännestä teollisesta vallankumouksesta , tekoäly ja kaiken digitalisointi ovat vain välineitä, joilla päästään perille nopeammin.

Toinen työkalu oli covid ja bioaseiden “rokotteet”, ja ehkä WEF Davos24 levitti uutta virusta “X” – ei vielä olemassa, mutta se vaeltelee jossain siellä (Gates, Tedros, WHO) ja naurettavaa kyllä, “vaxxit” ovat jo kehitetään – ja tämän globalistisen kansanmurhan tärkein väline on valtava ilmastohuijaus .

Ilmastovalhe on ollut tekemisissä ainakin Rooman klubin tuhoisan “Kasvun rajat” -raportin jälkeen, joka on edelleen suunnitelma suurelle osalle nykypäivän tapahtumista, mukaan lukien väestön väheneminen. Ilmastonmuutoksen alla jokainen eugenistinen unelma voi toteutua. Jos me, ihmiset, annamme heidän.

Rooman klubilla, Rockefellerin keksinnöllä, pääkonttori on myös Sveitsissä (Winterthur), samoin kuin WEF:llä, WHO:lla, GAVI:lla (rokotuslääkkeiden liitto) ja – Kansainvälisen järjestelypankin (BIS), jota kutsutaan myös keskuspankkiksi. kaikki keskuspankit. Kaikilla täydellä diplomaattisella koskemattomuudella ja verovapaalla. Sattuma?

Klaus Schwabin haastattelu Sveitsin TV:lle oli 10. tammikuuta 2016, juuri ennen WEF Davos -tapahtumaa16, 46. WEF , joka toteutettiin teemalla ”Neljännen teollisen vallankumouksen hallitseminen”.

Kahdeksan vuotta myöhemmin 54. WEF Davos24, joka päättyi juuri kuusi päivää sitten, kantoi otsikkoa “Rebuilding Trust”. Alussa saattaa olla houkutus uskoa, että WEF tajuaa olevansa yhä syvemmässä sekaannuksessa ihmisten kanssa ympäri maailmaa, mukaan lukien suuryritykset ja aiemmin ylpeät WEF:n kannattajat, ja sen on todellakin rakennettava uudelleen luottamus.

Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Juuri WEF:n täysistunnossa käsitellyt aiheet “Ilmastonmuutos”, uuden, vielä tuntemattoman taudin “X” tuleminen “jossa on jo jossain” ja kulttimainen yhä täydellisemmän tekoälyn ihailu – eivät tehneet paljon. “Rebuilding Trust”.

Varsinkin kun katsotaan syrjäisiä istuntoja, joissa on rajoitettu yleisö ja joissa Klaus Schwabin pakkomielle mikrosiru-implantteja, tekoälyä – ja ajatusten lukemista kohtaan nousevat esille.

Nämä ovat varmasti WEF Davos24:n pelottavimpia hetkiä. Esimerkiksi kun hän keskustelee Sergey Brinin, Googlen perustajan ja Googlen emoyhtiön Alphabetin entisen johtajan kanssa. 118 miljardin Yhdysvaltain dollarin nettovarallisuus (2024) tekee Mr. Brinistä maailman 9. rikkaimman henkilön (Forbes).

Klaus Schwab väittää kuvittelevansa:

“Kuvittele, että istumme täällä kymmenen vuoden kuluttua ja meillä on implantti aivoihimme, ja voin heti tuntea, koska meillä kaikilla on implantit, voin mitata aivoaaltojasi ja voin heti kertoa sinulle, kuinka ihmiset reagoivat sinuun. vastauksia… onko se kuviteltavissa?”

Sergey Brin näyttää melko järkyttyneeltä kysymyksestä, näkyvästi epämukavalta, ei tiedä mitä sanoa, pyöräyttää sitten silmiään, sitten ikään kuin hämmentyneenä heittää kätensä ilmaan ja sanoo epäröivästi…”Luulen, että se on kuviteltavissa…” Se on show. sirkusta varten.

Ja se muistuttaa Klaus Schwabin vuoden 2016 haastattelusta Sveitsin ranskalaisen television kanssa.

WEF:n perustaja ja puheenjohtaja vie sitten pakkomielleensä askeleen pidemmälle ja ehdottaa,

“Voimme luoda järjestelmän, jossa emme edes tarvitse demokraattisia vaaleja, koska voimme ennustaa, kuinka ajattelet ja tunnet…”

Älä välitä, että demokraattiset vaalit ovat kaukana menneisyydestä. Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana maailmassa ei juurikaan järjestetty vaaleja, joita universumin mestarit eivät olisi jotenkin manipuloineet… edes Mestareiden ja itsenäisten keisarien kotimaassa.

Mielenkiintoista on, että Schwab viittaa aina meihin , koska ME hallitsemme sinua, ajatuksiasi, tunteitasi, asetamme sinut “ennustavaan” tilaan.

Se, mitä herra Schwab ei koskaan sano, mutta se on vahvasti epäsuoraa, on, että ” Me ” hallitsevat elektronisesti ohjattuja aivoaaltoja, vaikuttavat ajatteluusi sellaiseksi kuin haluamme sen olevan.

Katso alta 5 minuutin videoleike hullun “ennustavan suunnittelun”  pelottavista hetkistä . Koska se on kulttirituaali, Klaus Schwab – ja muut hänen synkän iän kaltaiset ennustavat, kertovat ja varoittavat ihmisiä siitä, mitä he aikovat tehdä kanssamme, meidän, ihmisten, on heidän TÄYTYY olla onnistunut.

Toisessa WEF Davos24 -istunnossa joku kysyi: “Mitä voimme tehdä välttääksemme sen, että väärä presidentti valitaan?” 

Nimiä ei nimetty, mutta oli ilmeistä, että kommentoija viittasi antiglobalistiseen Donald Trumpiin, joka johtaisi USA:n maanvyörymään. Jos tänään pidettäisiin FAIR -vaalit.

Elämme tällä hetkellä länsimaissa kulttidiktatuurin alaisuudessa , ja useimmat meistä eivät ole vielä edes huomanneet. Tuhansia vuosia vanhan kulttiajattelun kyllästämänä synkät teot menestyvät vain, jos niistä kerrotaan tavalla tai toisella ihmisille, joihin se vaikuttaa. 

Usein se tehdään naamioituneena, fantasioiden tai elokuvien avulla (Hollywood on osa kulttikulttuuria), jotta ihmiset ottavat sen rauhallisesti eivätkä kapinoi. Kun se osuu heihin, on liian myöhäistä.

Istutettujen sirujen ja jokapäiväistä elämäämme hallitsevan tekoälyn pakkomielle, ihmiset korvaavat robotit työmarkkinoilla, on jatkunut jo pitkään. Indoktrinaatio tai sosiaalinen suunnittelu, jota brittiläinen Tavistock Institute kutsuu yhdeksi tärkeimmistä mielimanipulaatiotoimistoista, on suoritettu täydellisesti. Tavistock työskentelee todennäköisesti yhdessä Hollywoodin kanssa ja ottaa pulssia tapahtumissa, kuten WEF-Davos, YK:n yleiskokous ja monet muut kansainväliset ja paikalliset tapahtumat, oppien ihmisten reaktioista ja impulsseista.

Siksi nykyään on niin vaikea nähdä huijausta, esimerkiksi ilmastofarssia, ja  jopa tunnistaa, että se on huijattu. Valheeseen tai mielenmanipulaatioon langenneen itsensä ja muiden myöntäminen on vaikein ylitettävä – ja herättävä – este. Yhteiskuntainsinöörit tietävät sen.

Elämme kognitiivisessa dissonanssissa dystopisessa ympäristössä, jossa kaikki menee ja muuttuu “normaaliksi”. Olemme paljon George Orwellin vuoden 1984 ulkopuolella – missä sota on rauhaa ja viha on rakkautta.

WEF Davos24:ssä joku lainattiin sanoneen “Meidän on pommitettava tiemme rauhaan”. Anteeksi, viite ei ole enää saatavilla. Siitä on tullut “faktientarkistajien” uhri, jotka poistavat “väärän tiedon”.

Meidän TÄYTYY olla tietoisia ja valppaana siitä, mitä ympärillämme tapahtuu. Samalla kun he pelottelevat Brysselissä digitaalisen ID:n tulevasta käyttöönotosta, joka yhdistettäisiin kaikkeen henkilökohtaiseen, terveystietoihin, vaxx-tietueisiin, pankkitietueisiin ja viime kädessä kaikkea ohjaavaan ohjelmoitavaan keskuspankin digitaaliseen valuuttaan (CBDC). Kun niin tapahtuu, ja annamme sen tapahtua laiminlyönnillä – silloin olemme kypsiä.

Digitaalinen tunnus, joka on harhaanjohtava nimitys, koska se ei ole vain naamioitunut tunnus, rakennetaan päinvastoin. Sveitsissä ja muualla Euroopassa ihmiset pakotetaan käyttämään QR-koodin/älypuhelimen verkkopankkia, joka on ensimmäinen askel hallita rahaa, mitä ostat ja missä ostat tai teet minkä tahansa rahatapahtuman, koska sinua seurataan älypuhelinta. QR-koodi kerää kaikki tiedot.

Pankkityrannia on jo täällä. Jos haluat jatkaa pankkitilisi käyttöä, sinun on noudatettava rahoitusjärjestelmän sääntöjä. Ei mitään tekemistä lakien kanssa – se on sääntöihin perustuva järjestys .

QR-koodiin mahtuu lähes rajoittamaton määrä henkilökohtaisia ​​tietoja sekä tietoja, jotka liittyvät siihen, mihin ja mihin käytät rahasi – lopulta tietää sinusta enemmän kuin tiedät itse.

Olkaamme valppaita ja tietoisia ja valmiita rakentamaan vaihtoehtoinen raha- ja pankkijärjestelmä, jota johtavat ihmiset ja kansalle. Se ei ole enää oikea tai vasen. Meidän TÄYTYY taistella globalismia vastaan .

fiFinnish