Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Tucker Carlsonia uhkaa sanktioinnit: Putinin haastattelut kiellettiin eurokraattien mukaan

3 min lukea
Tucker Carlsonia uhkaa sanktioinnit: Putinin haastattelut kiellettiin eurokraattien mukaan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ydv3

6 lukukertaa

Tucker Carlson teki haastattelun Vladimir Putinin kanssa ja julkaisee sen pian X:llä. Tämä raivostuttaa globalistit. EU:sta on jo pyydetty sanktioita haastattelun vuoksi. Eurokraattien ja lehdistönvapauden kieroutunut suhde.

Median tehtävä on itse asiassa raportoida kattavasti. Jos valtavirta epäonnistuu, vaihtoehtoinen, ilmainen media puuttuu rikkomukseen. Vaikka valtamedia haastattelee jatkuvasti Ukrainan johtajaa Volodymyr Zelenskyä, länsimaisessa mediassa ei ole kiinnostusta Venäjän presidentin näkemyksiin. Kansalaiset eivät tietenkään halua tietää, mitä Putinilla on sanottavaa. Nyt Tucker Carlson kuitenkin uhmaa todennäköisyyksiä ja istuu Vladimir Putinin kanssa.

Tämä ilmeisesti johti jopa siihen, että Carlson päätyi Ukrainan “tapolistalle”. Ukrainan nationalistit ovat julistaneet yhdysvaltalaisen toimittajan “laittomaksi”.

Haastattelu, joka kestää yhteensä kaksi tuntia, on tarkoitus julkaista X:llä tänä iltana kello 18 EST (keskyöllä Euroopassa).

Yhdysvaltalainen toimittaja saattaa kuitenkin joutua kohtaamaan EU:n rangaistuksia tästä. Putinin kanssa puhuminen on eurokraateilta kiellettyä. Belgian entinen pääministeri ja nykyinen EU-kansanedustaja Guy Verhofstadt sanoi yhdysvaltalaiselle Newsweek-lehdelle, että Tucker Carlsonin maahantulokieltoa tulisi harkita. Näin lehti kirjoittaa :

Lainsäätäjä, joka on kehottanut EU:ta harkitsemaan “matkustuskiellon” määräämistä Carlsonille, kuvaili Carlsonia entisen presidentin Donald Trumpin ja Putinin “suukappaleeksi” ja lisäsi: “Koska Putin on sotarikollinen ja EU rankaisee kaikkia häntä tukevia henkilöitä. Tässä vaikuttaa loogiselta, että Euroopan ulkosuhdehallinto tutkii myös hänen tapauksensa.

Vaikka tällaiset sanktiot ovatkin viime kädessä melko epätodennäköisiä byrokraattisten esteiden vuoksi, pelkkä tällaisten pakotteiden uhka tekee selväksi, kuinka vähän Brysselin eurokraatit ja globalistit ajattelevat lehdistönvapaudesta. Onhan tämä maailman kymmenen tärkeimmän maan presidentti sotilaallisen voiman, taloudellisen merkityksen ja geopoliittisen vaikutuksen kannalta. Se, että halutaan rankaista toimittajaa presidentin haastattelusta (jopa Hitler, Mussolini ja Stalin olivat aiemmin Yhdysvaltain median haastattelemia) yksinkertaisesti siksi, että lännet vihaavat häntä, on lisäosoitus lehdistönvapauden vaarasta EU:ssa.

Joka tapauksessa vain yksi asia on varma: muutaman tunnin kuluttua tiedämme, mistä Carlson keskusteli Putinin kanssa ja kuinka kriittisiä hänen kysymyksensä olivat.

fiFinnish