Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Postgenderismi: Tie transhumanistiseen teknokratiaan

4 min lukea
Postgenderismi: Tie transhumanistiseen teknokratiaan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/srx3

Tammikuun 29. päivänä ilmoitettiin, että Elon Muskin biotekniikan startup Neuralink onnistui istuttamaan ensimmäisen aivosirun ihmiseen. On todettava X:ssä (entinen Twitter) “Alkuperäiset tulokset osoittavat lupaavia hermosolujen piikkien havaitsemista”, kirjoittaa Don Via Jr.

6 lukukertaa

Teknologinen saavutus, joka, vaikka se on vielä lapsenkengissään, toimii ei niin hienovaraisena virstanpylväänä biodigitaalisen konvergenssin edistämisessä . Se, niille, jotka eivät vielä tiedä, on konsepti, jonka tavoitteena on integroida saumattomasti biologiset ihmiset digitaaliseen teknologiaan ja muuttaa kyborgit jostakin tieteiskirjallisuudesta joksikin, joka on yhtä normaalia valtavirran yhteiskunnassa kuin älypuhelimen omistaminen nyt.

Neuralinkin lausunnon mukaan nykyisen implantin ominaisuudet palvelisivat aivojen ja tietokoneiden rajapinnan (BCI) luomista, jonka avulla potilas voisi aluksi lähettää signaaleja ajatustensa kautta ohjatakseen tietokoneen kohdistinta ja näppäimistöä. Tavoitteena on lopulta laajentaa ajatusohjatun teknologian laajempia muotoja, käsite, joka tunnetaan nimellä synteettinen telepatia .

Vaikka tämä saattaa tuntua oudolta niille, jotka eivät asiasta tiedä, tämä idea on aivan liian tuttu niille, jotka pitävät silmällä nousevia teknologiatrendejä ja -konsepteja. Internet Of Bodies -konseptista, joka muistuttaa “esineiden Internetiä”, on keskusteltu korkealla tasolla teknologien ja futuristien keskuudessa biotekniikan integraation edistämisestä lähitulevaisuudessa. Kuten Rand Corporationin tutkija Mary Lee selitti vuoden 2023 esitelmässä TEDx:ssä.

Riippumattoman median älykkäille tarkkailijoille nämä käsitteet näyttävät tutuilta toisestakin näkökulmasta. Ne vastaavat globalististen teknokraattien usein edistämiä tavoitteita; että transhumanismista. Ihmisen ja koneen lähentyminen, jota elitistiset saalistajat, kuten Maailman talousfoorumi, kutsuvat ” evoluutioksi hyperajossa “. Transhumanismin kannattajat mainostavat sitä keinona rikastuttaa ihmiskuntaa teknologioilla, jotka palvelisivat ihmiskunnan parantamista ja edistymistä, mutta kuten arvostettu tutkija James Corbett selittää The Corbettin raportin syyskuun 2008 painoksessa nimeltä Transhumanism and You . altruismi, transhumanismin takana olevan filosofian juuret ovat eugeniikassa ja teknotyranniassa.

Maallikolla sanoen, vaikka se esitetään ideologiana, joka pyrkii edistämään ihmiskunnan vaurautta, agendan filosofian takana olevat tahot näyttävät haluavan käyttää sitä väestönhallinnan ja autoritaarisuuden välineenä.

Lisäksi ihmisen ja koneen lähentyminen näyttää palvelevan saalistusluokan syvempää ideologista tavoitetta erottaa ihmislaji ihmisyydestämme: irrottaa meidät itsestämme, tuhota sen, mitä tarkoittaa olla ihminen henkisellä tasolla tekemällä sen ensin biologinen taso tehtävä taso.

Mutta ennen kuin se voi tapahtua suuressa mittakaavassa, on otettava toinen askel helpottamaan halukkuutta osallistua oman inhimillisyyden menettämiseen; eliminoimalla identiteetin siitä, mitä tarkoittaa olla ihminen psykologisella tasolla. Kirjoita post-genderismi.

Vuonna 2008 Institute for Ethics and Emerging Technologies -tutkimuksessa Postgenderism: Beyond the Gender Binary kirjoittajat George Dvorsky ja James Hughes, PhD toteavat abstraktisti, että;

“Postgenderismi on ekstrapolointi tavoista, joilla teknologia murentaa sukupuolen biologisia, psykologisia ja sosiaalisia rooleja, ja argumentti sille, miksi sukupuolen binaarin eroosio on vapauttavaa.

Postgenderistit väittävät, että seksi on mielivaltainen ja tarpeeton ihmisen potentiaalin rajoitus, ja he kuvittelevat tahattoman biologisen ja psykologisen sukupuolen poistamisen ihmislajista neuroteknologian, bioteknologian ja lisääntymistekniikoiden avulla. Postgenderistit väittävät, että dyadiset sukupuoliroolit ja seksuaaliset dimorfismit tulevat yleensä yksilöiden ja yhteiskunnan kustannuksella. Avustettu lisääntyminen mahdollistaa minkä tahansa sukupuolen yksilöiden lisääntymisen missä tahansa yhdistelmässä, joko “äitien” ja “isien” kanssa tai ilman, ja keinotekoiset kohdut tekevät biologisista kohdista vanhentuneita lisääntymiselle.

Suurempi biologinen sujuvuus ja psykologinen androgyynia antavat tuleville yksilöille mahdollisuuden tutkia persoonallisuutensa sekä maskuliinisia että feminiinisiä puolia. Postgenderistit eivät puolusta kaikkien sukupuoliominaisuuksien loppumista tai yleismaailmallista androgyyniaa, vaan pikemminkin sitä, että näistä piirteistä tulee valinnanvaraa. Kehoja ja persoonallisuuksia sukupuolen jälkeisessä tulevaisuutemme eivät enää rajoita ja rajoita sukupuolen piirteet, vaan niitä rikastuttavat niiden käyttö monipuolisen itseilmaisun paletissa.

Vaikka kirjoittajat väittävät, että tällainen radikaali muutos ei olisi yleismaailmallinen ja tapahtuisi vain vapaaehtoiselta pohjalta, postgenderistit kannattavat yleensä utopistista maailmankuvaa, jossa sukupuoli-identiteetti poistetaan kokonaisuudessaan.

He vertaavat sukupuolen binaarin poistamista yksilön ideologisen vapauden käsitteeseen. Mutta toisin kuin ideologiset käsitteet, kuten poliittinen suuntautuminen tai filosofinen maailmankatsomus, biologiaasi, toisin kuin kuluneen vuosikymmenen aikana voimakkaasti mainostetut kertomukset, ei ole vain keinotekoinen rakennelma, joka voidaan jättää huomiotta, koska se ei ole perustavanlaatuinen olemassaolosi tilalle.

“Sukupuoliteorian” päällekkäisyydellä monien muiden yhteiskunnan näkökohtien, mukaan lukien politiikan ja kulttuurin, kanssa on varmasti oma monimutkaisuus ja laajempi vivahde, erityisesti mitä tulee syrjäytyneiden yksilöiden oikeudenmukaiseen kohteluun LGBTQ+-yhteisössä, jotka ansaitsevat olla tunnustetaan ja käsitellään pätevinä ongelmina, joita ne ovat. Mitä tulee yksilönvapauden filosofiaan voluntaristisesta näkökulmasta, henkilökohtainen itsemääräämisoikeus ja kyky hallita itseään ovat luonnollisesti luontainen ihmisoikeus, jota ei pidä estää.

Kuitenkin mitä tulee postgenderismin taustalla olevaan ajavaan filosofiaan, käy selväksi, että on todellakin paljon syvempiä seurauksia, jotka yhdistävät sen suoraan transhumanistiseen filosofiaan, kuten Hughes ja Dvorsky itse toteavat;

“Postbiologinen laji olisi määritelmän mukaan – vaikkakaan ei ehkä täysin miesten transhumanistisessa mielikuvituksessa – sukupuolen jälkeinen kokonaisuus.”

Edellä mainitun artikkelinsa kolmannessa osassa, jonka alaotsikko on Technologies Enabling PostGender Society , he kertovat yksityiskohtaisesti joitain merkittäviä transhumanistisen agendan näkökohtia, jotka myös auttaisivat helpottamaan sukupuolen binaarin eroosiota.

Postgenderismi ei siis ole vain ideologia, joka haluaa vapauttaa miehet ja naiset heidän biologisen suuntautumisensa “sortamisesta”. Pikemminkin se on puoli, joka toimii rinnakkain muiden posthumaaniseen tulevaisuuteen tähtäävien elitististen agendojen kanssa, tai useimmat valtavirran postgenderistit, jotka ovat tyypillisesti feminististen ja queer-sosiaalipolitiikan teoreetikkojen piireissä ja keskittyvät yksinomaan pintatason sukupuoli-identiteettipolitiikkaan. sitä tai ei.

Pohjimmiltaan näyttää siltä, ​​​​että pyrkimys sukupuoli-identiteetin poistamiseen vastaa paremmin aikomusta vääristää ja eliminoida ihmisen identiteetin perustavanlaatuinen osa, mikä tasoittaa tietä kadonneelle lajille, joka on irtaantunut siitä, mitä he ovat ja jotka ovat täysin valmiita hyväksymään. transhumanistinen, postsukupuolinen, posthumanistinen teknokraattinen tulevaisuuden visio, jonka globalistinen ryöstöparoniluokka esitti mukavana pelastuksena.

fiFinnish