23.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Kazakstan harkitsee KIRURGISTA KASTRAATIAA rangaistusta pahimmille pedofiileille

3 min read
Kazakstan harkitsee KIRURGISTA KASTRAATIAA rangaistusta pahimmille pedofiileille

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ftw1

Keski-Aasian valtio Kazakstan harkitsee parhaillaan uutta lakia, joka antaa sen tuomioistuimille mahdollisuuden kastroida maan kamalimmat pedofiilit kirurgisesti . Tämä kehitys tapahtui sen jälkeen, kun asiantuntijat sanoivat, että nykyinen kemiallinen kastraatio on tehoton lasten seksuaalirikollisten pysäyttämisessä.

Kemiallinen kastraatio, jota pidetään yhtenä tiukimmista seksuaalirikollisten rangaistuksista, sisältää palautuvien lääkkeiden, kuten injektioiden tai hormonihoitojen, antamisen miesten testosteronitason väliaikaiseksi alentamiseksi . Toisaalta kirurgiseen kastraatioon liittyy peruuttamaton hoito – miesten toisen tai molempien kivesten ja naisilla yhden tai molempien munasarjojen poistaminen – rikoksentekijän sukupuolihalun vähentämiseksi pysyvästi. Tällä hetkellä Kazakstan sallii vain useiden vuosien pakollisen kemiallisen kastraation pedofiileille.

Kazakstanin Amanat-puolueen lainsäätäjät, mukaan lukien kansanedustaja Einur Beisenbaev, väittävät, että nykyinen kemiallinen kastraatiojärjestelmä on tehoton lasten seksuaalirikollisten estämisessä . Beisenbaev sanoi, että lasten raiskauksia tapahtuu nykyään useammin, ja viime aikoina on kirjattu 430 rikosta. Hän myös selvensi, että hallituksen nykyinen ehdotus ei koske kaikkia seksuaalirikollisia.

“Emme suosittele sen soveltamista kaikkiin pedofiileihin, mutta haluaisimme antaa tuomioistuimille mahdollisuuden kirurgiseen kastraatioon. Jos pedofiilien hyökkäys on erityisen julma , mielestäni kirurgista kastraatiota on sovellettava”, Beisenbaev sanoi.

Ihmisoikeusaktivisti Dina Tansari tuki Beinsenbaevin väitettä. Tansari väitti, että pedofiilit voivat edelleen muodostaa uhan vapautuessaan, jopa kemiallisen kastraation jälkeen.

“Raisematta jättäminen synnyttää uusia rikoksia. Mikään kemiallinen kastraatio ei auta. On otettava huomioon, että tässä toimenpiteessä käytetty lääke on erittäin helppo poistaa elimistöstä”, hän sanoi. “Lääkärit sanovat, että sen vaikutus voidaan neutraloida alkoholilla. Uskon, että tämä on julkisten varojen tuhlausta”, hän sanoi.

Beisenbaev: Tarvitaan vahvempia toimenpiteitä pedofiilejä vastaan

Beisenbaev mainitsi äskettäisen tapauksen, joka koski viisivuotiaan Erkezhan Nurmakhanin traagista kuolemaa 48-vuotiaan pedofiilin, nimeltä Saidolim Gayibnazarov, käsissä viime heinäkuussa.

Gajibnazarovin uhriksi joutunut naapurin tytär Nurmakhan houkuteltiin tekijän taloon lupauksella jäätelörahaa. Gayibnazarov pahoinpiteli tyttöä seksuaalisesti, tukehdutti hänet muovipussilla ja puukotti häntä kahdeksan kertaa veitsellä. Sen jälkeen hän piilotti naisen ruumiin ullakolle ja liittyi sitten rauhallisesti kadonneen lapsen etsintään yhdessä hänen vanhempiensa ja muiden naapureiden kanssa. Sitten hän vei kaikki harhaan väittämällä, että hän oli kävellyt paikallista kanavaa kohti. (Aiheeseen liittyvä:  Koditon tuomittu pedofiili pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli leiriytynyt lähellä San Franciscon koulua ja tarjosi “ilmaista fentanyyliä uusille käyttäjille”. )

Gayibnazarov, joka on aiemmin tuomittu miehen tappamisesta kirveellä, tuomittiin pakkokastraatioon ja elinkautiseen vankeuteen tiukasti turvatussa rangaistussiirtokunnassa.

Beisenbaevin mukaan tällainen tapaus korostaa kiireellistä tarvetta tiukempiin toimenpiteisiin. Hän kritisoi hallitusta “selkärangattomuudesta” ja syytti sitä pedofiilien parittelemisesta, koska se ei toteuttanut “kirurgista kastraatiota”.

“Hallitus sanoo, että pedofiilien kirurgista kastraatiota koskeva tarkistuksemme rikkoo ihmisoikeuksia. Hallituksemme osoittaa selkärangan puutetta olemalla hyväksymättä kirurgista kastraatiota ikään kuin loukkaamme pedofiilien oikeuksia, koska pedofiilit ovat ihmisiä. Uskon, että he eivät ole ihmisiä. Tämä [kirurginen kastraatio] on ehkäisevä toimenpide. Se lähettää viestin kaikille pedofiileille ja muille samantyyppisille rikollisille, että tämä hirvittävä rikos johtaa fyysiseen kastraatioon oikeuden määräyksellä”, hän sanoi.