23.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Kontrollifriikkit “kontrolligarkit”, joista monet ovat miljardöörejä, johtavat maailmaa kohti jyrkännettä

3 min read
Kontrollifriikkit “kontrolligarkit”, joista monet ovat miljardöörejä, johtavat maailmaa kohti jyrkännettä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/wmv0

Olet kuullut oligarkeista, mutta entä kontrolloijat? Seamus Bruner, uuden kirjan “Controligarchs: Exposing the Billionaire Class, their Secret Deals and the Globalist Plot to Dominate Your Life” kirjoittaja, sanoo, että kontrolloijat ovat pahempia kuin oligarkit, koska he todella haluavat hallita jokaisen ihmisen elämän kaikkia osa-alueita.

“Näillä ihmisillä on jumalakompleksi, mutta ne käyttävät steroideja”, Bruner, joka toimii tutkimusjohtajana Government Accountability Institutessa (GAI), kertoi “First Things” -podcast-isännöitsijälle Mark Bauerleinille tuoreessa haastattelussa.

“Maailman noin 3 100 miljardööristä tässä kirjassa on vain noin 30 [ Controligarchs ]… Ihmiset, kuten Bill Gates, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos, George Soros … ja hänen poikansa Alex Soros – nämä kaverit käyttävät rikkautta ei niin mahtavien asioiden tekemiseen.”

Vuoden 2020 alusta lähtien, kun Wuhanin koronaviruksen (COVID-19) “pandemia” käynnistettiin, monet maailman rikkaimmista miljardööreistä kaksinkertaistivat nettovarallisuutensa – kun kymmenet miljoonat amerikkalaiset, mukaan lukien amerikkalaiset yritysten omistajat, joutuivat maksukyvyttömyyteen ja köyhyyteen. .

“Mark Zuckerberg nousi noin 60 miljardista dollarista lähes 120 miljardiin dollariin tänään pandemian kautta, koska kaikki olivat lukittuina, pysyivät kotona ja selasivat Facebookia”, Bruner sanoi. “Ja Jeff Bezos lähes kaksinkertaisti nettovarallisuutensa.”

(Aiheeseen liittyvä: Miljardööreistä puheen ollen, Biden haluaa tehdä niitä lisää Ukrainassa ja Israelissa ehtona sille, että hän suostuu turvaamaan Amerikan etelärajan Meksikon kanssa.)

Ilmastonmuutos, seuraava COVID-tyylinen huijaus

Toinen multimiljardööri, joka hyötyi valtavasti “pandemiasta”, on miljardööri eugenitiko ja Microsoftin perustaja Bill Gates, joka kaavi miljoonia hehtaareja Yhdysvaltain viljelysmaata osana varastettua saaliinsa.

“He käyttivät pandemiaa, Maailman talousfoorumin perustajan Klaus Schwabin sanoin, mahdollisuutena”, Bruner lisäsi. “Pandemia oli tilaisuus muuttaa yhteiskuntaa ja “rakentaa paremmin” “vihreämmällä” tavalla.

“Ihmiset eivät todellakaan ymmärtäneet heinäkuussa 2020, kun Klaus Schwab julkaisi “The Great Reset”, mitä pandemialla oli tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa. Mutta alamme nähdä, että “ilmastonmuutos” on vain seuraava kriisi, jota he haluavat hyödyntää. tilaisuutena ei vain rikastua, vaan myös rakentaa tyrannillisia hallintajärjestelmiä.”

Se, mitä maailma näki COVIDin aikana, on vain esimakua siitä, mitä globalistimiljardöörit ovat suunnitelleet seuraavalle maailmanlaajuiselle huijaukselleen: ilmastonmuutokselle. Odotettavissa on muun muassa ruoanvalvontaa, energianhallintaa, kaikkien pakottamista epäluotettaviin sähköajoneuvoihin (EV), matkapuhelimien ja ihmisruumiiden yhdistämistä niin kutsuttuun “esineiden Internetiin”, älykkäät kaupungit ja globaali taloushallinto muiden autoritaaristen toimenpiteiden ohella.

Pieni joukko maailmanlaajuisia elitistejä nimeltä “The Good Club” kokoontui vuonna 2009 Manhattanilla aloittaakseen “hyväntekeväisyyden” pyrkimyksensä valloittaa maailma näillä ja muilla keinoilla. Good Clubin jäseniä ovat muun muassa Bill Gates, Oprah Winfrey, George Soros, David Rockefeller ja Ted Turner.

“Bill Gates, George Soros ja David Rockefeller ovat tavallaan kuin kolme [Good Clubin ensimmäisen tapaamisen] isännöitsijää”, Bruner sanoo. “He kutsuivat puoli tusinaa tai tusina miljardööriystäväänsä… He kaikki kokoontuivat yhteen keväällä 2009.”

“Konteksti on maailmanlaajuisen finanssikriisin loppupää… he saattoivat aistia, että “talonpojat” olivat tulossa kurittomaksi… Toinen [kontekstin] osa on, että Barack Obama oli juuri valittu presidentiksi [ja ] Monet ihmiset Good Clubin kokouksessa New Yorkissa olivat tehneet paljon saadakseen hänet sinne, erityisesti George Soros, joten he halusivat hyödyntää Obaman tilaisuutta hyväkseen.”