23.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Kun WHO saa pandemiasopimuksensa, kuinka kauan kestää ennenkuin julistetaan seuraava “pandemia”?

4 min read
Kun WHO saa pandemiasopimuksensa, kuinka kauan kestää ennenkuin julistetaan seuraava “pandemia”?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/p1hg

Olin hämmästynyt lukiessani viime viikolla 102-vuotiaana kuolleen Sir Anthony Epsteinin muistokirjoituksen .

Hän epäili, että Dennis Burkittin (joka kuvaili sen ensimmäisenä) mukaan nimetyn lymfooman (syövän) aiheuttaja oli virus, ja hän päätti löytää tämän viruksen. Hän vastaanotti useita Ugandasta säännöllisesti lentäviä yksilöitä, eikä hän jatkuvasti löytänyt todisteita, kunnes lento viivästyi vakavasti ja lopulta saapuessaan näytteet näyttivät pilvisiltä.

Lopulta hän pystyi paikantamaan uuden herpesviruksen uudella elektronimikroskoopilla, jota kutsutaan nimellä Epstein Barr -virus (Barr oli hänen teknikkonsa) tai EBV.

Monien muiden virusten on epäilty aiheuttavan syöpää, mutta niitä ei ole viljelty tai nähty mikroskoopin alla. Kuuluisa esimerkki on ihmisen papilloomavirus (HPV), joka aiheuttaa (muiden syöpien ohella) kohdunkaulan syöpää. Se voidaan havaita vain molekyylibiologisilla tekniikoilla, kuten Harold zur Hausenin, sen Nobel-palkitun löytäjän, käyttämillä tekniikoilla.

Virusten tunnistamisen vaikeus on johtanut lukuisiin salaliittoteorioihin, kuten HIV ei aiheuta AIDSia ja Covid-virusta ei ole olemassa.

Nämä teoriat innostuvat sellaisista tosiseikoista, kuten monet HIV-tartunnan saaneet potilaat voivat hyvin ja jotkut AIDS-tapaukset ovat HIV-negatiivisia ja että on vaikeaa eristää sekä HIV:tä että SARS-2:ta, Covidin aiheuttajaa. Mielenkiintoista on, että sekä HIV:ssä että Covidissa vakavat kliiniset ilmenemismuodot eivät johdu virusta tappavien solujen suorasta vaikutuksesta, vaan pikemminkin virusten aiheuttamasta vakavasta ylitulehduksesta.

Tästä pääsen WHO:n esiin tuomiin kysymyksiin, jotka haluavat meidän kaikkien allekirjoittavan sen maailmanvalloituksen asialistalla seuraavan pandemian torjumiseksi. Hallituksemme ja monet muut näyttävät ajattelevan, että tämä olisi hyvä asia, vaikka monet meistä ovat kauhuissaan siitä, että menetämme suvereniteettimme. WHO on tehnyt kaikkensa vakuuttaakseen meille, että näin ei ole, ja julkaisi asiakirjan, jossa tämä todetaan.

Kuitenkin, kuten sveitsiläinen lakiasiantuntija Philipp Kruse selitti parlamentissa viime viikolla, sellaisen asiakirjan täydellinen lukeminen, jonka tarkoituksena on estää yksityiskohtainen käsittely sen pituudella, osoittaa, että tämä on valhetta.

WHO osoitti olevansa erittäin epäpätevä käsitellessään Covid-epidemiaa Kiinassa. Nyt se haluaa kohdistaa tämän epäpätevyyden meihin uudestaan, mutta tällä kertaa olla täysin hallinnassa. Miksi?

On huomionarvoista, että se on rekrytoinut Jeremy Farrarin Wellcome Trustista johtamaan tiedettä sekä muita hulluja miehiä ja naisia, jotka ajattelevat, että meidän täytyy sulkeutua nopeammin ja kovemmin ensi kerralla.

Farrar on joko maksettu valehtelija tai täysin epäpätevä, kun hän tukahdutti totuuden, että Covid-virus pakeni Wuhanin laboratoriosta. On tiedossa, että jopa hänen vaimonsa mielestä virus ei näyttänyt luonnolliselta.

WHO on nyt Gates-säätiön ja Kiinan kynsissä ja odottaa liiallisia lahjoituksiamme, jotka Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ja muut sisarvirastot, kuten GAVI ja CEPI, antavat sille.

Tämä on herätys, meidän on vetäydyttävä nyt, kun meillä on mahdollisuus.

Mikä sen agenda on? Se haluaa hallinnan hallitsemaan seuraavaa pandemiaa, jonka se varmasti ilmoittaa, kun olemme kaikki rekisteröityneet.

Pelko on alkanut kauhistuttavasta taudista, jolle on annettu nimi tauti X. Tarinoita vaarallisemmista viruksista on jo julkaistu, Wuhan-virus aiheuttaa 100 %:n kuoleman hiirissä. Seurauksena on, että tämä saastuttaa aivot.

Valitettavasti minun on raportoitava, että suuri osa tästä on ja voi olla totta. Tulkintamme Covid-viruksen sekvenssistä osoitti, että se oli voimakkaasti muokattu inserteillä, jotka eivät ainoastaan ​​infektoineet pääasiallista ACE-2-reseptoria, vaan pystyivät sitoutumaan muihin toissijaisiin reseptoreihin, kuten makuun ja hajuun liittyviin reseptoreihin. Joten se on jo tarttunut aivoihimme, kuten aivosumusta kärsineet voivat tiukasti todistaa!

Tutkimuksemme paljasti, että Wuhanissa on useampi kuin yksi koronaviruksia käsittelevä laboratorio ja että yksi sotilaallisen valvonnan alainen laboratorio keskittyy neurologisesti kohdentaviin viruksiin.

Sitten yhtäkkiä tulin käsitykseen, että he ovat jo julkaisseet yhden tällaisen viruksen, mutta kuten EBV:n tarina, tätä virusta ei ole vielä löydetty.

Tämä virus on poikkeuksellisen virulentti ja valtaa aiemmin rationaalisten ihmisten aivot ja pakottaa heidät omaksumaan uusia uskontoja ja uskomuksia, joiden rationaalinen ajattelu saattaisi tavallisesti miettimään seurauksia. Kun etulohkon toiminto on poistettu, joukkohysteria alkaa monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta koskevien pakollisten ajatusten kanssa, mikä johtaa (lyhyesti sanottuna) päinvastaisen ilmiön massapurkaukseen, ennen kuin se leviää ottamaan vastaan ​​enemmän käsitteitä, kuten ympäristö ja hallinto.

Kaikessa on järkeä. Anthony Epsteinin tavoin jatkan sen etsimistä, kunnes se löydetään. Toistaiseksi kutsun sitä DEI/ESG-virukseksi. Toivota minulle onnea!

Angus Dalgleish on immunologian asiantuntija ja onkologian professori St. George’s Hospital Medical Schoolissa Lontoossa.