24.4.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Klaus Schwab muotoilee väestön vähentämissuunnitelman uudelleen “humanokratiaksi”

3 min read
Klaus Schwab muotoilee väestön vähentämissuunnitelman uudelleen “humanokratiaksi”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/y4e4

Klaus Schwab, Maailman talousfoorumin perustaja, väittää, että pyrkimys tuhota planeetta on osa WEF:n ihmiskunnan humanokratiasuunnitelmaa.

Schwab paljasti tiistaina vuoden 2024 maailmanhallituksen huippukokouksessa Dubaissa, että WEF on siirtymässä pois “teknokraattisesta” kehyksestä “humanistisemman” lähestymistavan hyväksi, jota hän kutsui “humanokratiaksi” huonon lehdistölle “Great Reset” johtuen. on vastaanottanut viestin Thepeoplesvoice .

Infowars.com raportoi:

“Kun katson eteenpäin, emme halua päätyä kylmään byrokratiaan neljännen teollisen vallankumouksen avulla, emme halua päätyä teknokratiaan”, Schwab sanoi.

“Haluamme siirtyä siihen, mitä kutsuisin humanokratiaksi, maailmaan, jossa käytämme teknologiaa vapauttaaksemme kaiken inhimillisen potentiaalimme ja luodaksemme vielä paremman maailman”, hän sanoi.

Schwabin äkillinen uudelleenbrändäys Great Resetista “humanokratiaksi” on erityisen outoa, koska muut WEF:n jäsenet vastustavat selvästi ihmisyyttä ja väittävät, että maailman väestön 90 prosentin vähentäminen ratkaisisi globalistien “ongelmat” ja “auttaisi” heitä saavuttamaan “humanokratian” netto-nolla” maalia.

WEF:n huippujäsen Dennis Meadows on nimenomaisesti vaatinut huikeaa 86 prosentin vähennystä ihmispopulaatiossa väittäen, että tavoite voidaan saavuttaa “rauhanomaisesti”.

Maailman väestön jyrkkä vähentäminen ei näytä olevan paras tapa luoda “humanokratia”.

Entinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Zbigniew Brzezinski kuvaili teknokraattista järjestelmää vuonna 1970 teoksessaan Between Two Ages: America’s Role In The Technetronic Era , jossa maailmanlaajuinen tieteellinen eliitti käyttäisi edistynyttä teknologiaa hallitakseen (tai vähentääkseen) massoja:

“Tällaista yhteiskuntaa hallitsisi eliitti, jonka vaatimus poliittisesta vallasta perustuisi havaittuun ylivoimaiseen tieteelliseen tietoon. Perinteisten liberaalien arvojen rajoituksetta tämä eliitti ei epäröisi saavuttaa poliittisia tavoitteitaan käyttämällä uusimpia moderneja tekniikoita vaikuttaakseen yleisön käyttäytymiseen ja pitäen yhteiskunnan tiiviissä valvonnassa ja hallinnassa.

Vaikka Schwab on nimennyt Great Resetin uudelleen “humanokratiaksi”, suunnitelma on käytännössä sama kuin hänen transhumanistinen lähestymistapansa: ihmisten ja teknologian “fuusio” fyysisellä tasolla, jotta keskushallinto voi helposti hallita niitä. .

“Mielestäni meidän on valmistauduttava maailmaan, jossa näemme fyysisten, digitaalisten ja biologisten ulottuvuutemme lähentymisen”, Schwab sanoi.

“Jos kuvittelemme 4IR:n tekniikoiden vauhdittaman tulevaisuuden, näemme ihmissivilisaation UUDEN AAMUNNUN… jossa tekoäly, robotiikka, IoT [esineiden Internet], 3D-tulostus, geenitekniikka ja kvanttilaskenta muodostavat jokapäiväisen toimintamme elämän perustan.”

Schwabin äkillinen ihmisyyttä edistävän terminologian omaksuminen näyttää olevan vastaus populistiseen vastustukseen WEF:n Great Resetille.

Spaces-keskustelun aikana Alex Jonesin voittoisan paluun jälkeen

Voisiko Maailman talousfoorumin perustaja kopioida Elon Muskin ja Alex Jonesin “Team Humanity” -kampanjaa vastauksena maailmanlaajuiseen populistiseen vastareaktioon globalistista agendaa vastaan?