22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Willi Huber: Tanska lopettaa sukupuolihulluuden: Sukupuolia on vain kaksi, eikä niitä voi muuttaa

2 min read
Willi Huber: Tanska lopettaa sukupuolihulluuden: Sukupuolia on vain kaksi, eikä niitä voi muuttaa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/pwsj

Tasa-arvoministeri Marie Bjerre (Venstre) teki selväksi valiokuntakeskustelussa: Sukupuolia on vain kaksi. Trans-ihmisillä ei ole omaa sukupuoltaan. Sukupuolta ei määrätä syntymän yhteydessä, vaan se määräytyy. Et voi muuttaa biologista sukupuoltasi. Lasten sukupuolen vaihtaminen kiellettiin jo viime vuonna. Nämä lausunnot ovat hyödyllisiä konservatiivisille ihmisille, jotka joutuvat kestämään absurdeja vasemmistolaisia ​​harhaluuloja saksankielisissä maissa.

Willi Huberin kommentti

Ehkä ministerille auttoi tämän ymmärtäminen, että hän näyttää naiselta eikä leikkaushautausmaalta, jolla on rajasyndrooma, kuten jotkut eurooppalaiset kollegansa. Hänen puolueensa Venstreä pidetään liberaalikonservatiivisena, ja se on yksi kolmesta nykyisen hallituskoalition puolueesta – yhdessä Tanskan sosiaalidemokraattien kanssa. Sukupuolihulluuden myrkky ei todennäköisesti ole vielä täysin tuhonnut näitä, kuten tämän maan sosialistit. Myös Tanskassa laittomassa massamuutossa mennään aivan eri tavalla, sen jälkeen kun siellä on tehty vakavia virheitä vuosikymmeniä.

Etsimme lainausta, koska arvoisat kollegamme jättivät poikkeuksellisesti ilmoittamatta lähteen ja löysimme seuraavan artikkelin : ”Yllättäviä, uusia ja selkeitä viestejä tasa-arvoministeriltä: On olemassa kaksi sukupuolta (…). Vasemmisto vastustaa sitä.”

Mikkeli Bjørn Tanskan kansanpuolueesta, epävirallinen standardi, herättää sellaisia ​​käsitteitä kuin “sukupuoli määrätään syntyessään” ja lausunnot, kuten “miehistä voi tulla naisia”, “miehet voivat synnyttää lapsia”, “naiset, joilla on penis” jne. Folketingin kantaja “wokismin” vastaisessa taistelussa, tasa-arvoministeri Marie Bjerre ja parlamentin tasa-arvoraportoijat kutsuttiin tutkivaan keskusteluun sukupuolen käsitteestä, sen määrittelystä ja soveltamisesta julkiseen Tanskaan.Danskregnbueraad.dk, 15. helmikuuta 2024

Odotettiin, että tasa-arvoministeri purskahtaa hämmentyneeseen hölynpölyyn – myös sosialistiliiton takia. Se, että hän löysi selkeitä sanoja, oli yllättävää myös Tanskassa.

Lähteen mukaan ministerin keskeiset lausunnot olivat:

  • Sukupuolia on vain kaksi
  • He eivät voi muuttaa biologista sukupuoltaan
  • Transmiehet eivät ole biologisia miehiä
  • Transnaiset eivät ole biologisia naisia.
  • Termi “sukupuoli määrätty syntyessään” on outoa kieltä, sukupuoli määräytyy syntymässä.
  • Nainen on aikuinen naisihminen.

Ministerin lausunnoista on jopa alkuperäinen tallenne tanskan puhujille: https://vimeo.com/913486664/91497db67f

Konservatiivisissa tanskalaisissa piireissä heräsi toivo normalisoitumisesta. Liike, jota tarvitaan kipeästi myös saksankielisissä maissa. (ja Suomessa myös!)