22.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

No mitä odotit?

2 min read
Länsimaiden Ukrainalle toimittama ympäristöystävällinen sotilasvaruste on muuttunut käyttökelvottomaksi jyrsijöiden vahingoitettua sitä. Artikkelissa kerrotaan, että maissikuidusta valmistetut sähköjohdot houkuttavat hiiriä ja rottia.
No mitä odotit?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/xojj


Jos sähköeristys on valmistettu maissipohjaisista kuiduista, se on avoin kutsu jyrsijöille.

Osa lännen Ukrainalle toimittamista sotatarvikkeista on muuttunut käyttökelvottomaksi jyrsijöiden vaurioittamana, Le Figaro kertoo viitaten Kiovan asevoimien riveissä olevaan ranskalaiseen taistelijaan. Maan ulkopuolisten tukijoiden Ukrainan armeijalle toimittamat ympäristöystävälliset aseet ovat “joskus sopimattomia rintaman todellisuuteen” ja “eivät erotu hyvin” todellisessa konfliktissa, Le Figaro raportoi torstaina julkaisemassaan artikkelissa. Todisteena tälle väitteelle Le Figaro toimitti raportin nimettömältä ranskalaiselta taistelijalta, joka valitti, että “jyrsijät ovat syöneet joidenkin Ukrainan asevoimien käyttämien ajoneuvojen kaapelit”. “Jotkut sähköjohtojen suojapäällysteistä [länsimaissa toimitetuissa laitteistoissa] on valmistettu maissikuidusta”, joka houkuttelee hiiriä ja rottia, hän sanoi. – R.T

Kyllä, me kaikki tiedämme, että sodan on oltava ympäristöystävällistä, Andrei kirjoittaa . Loppujen lopuksi, kuka haluaa joutua ympäristöä saastuttavan ja saastuttavan 152 mm:n kranaatin tappamaksi, kun sama voidaan saavuttaa käyttämällä ympäristöystävällisiä 152 mm:n orgaanisia kranaatteja, jotka eivät vain tapa sinua, vaan myös säästävät ympäristöä ja puhaltavat sinut palasiksi tarjoavat ihmiskehon orgaanisten jäänteiden hyvän jakautumisen suurelle alueelle luoden hyvän luonnollisen lannoitteen maaperään. Katsos – kaikki voittavat, paitsi orgaaninen paskiainen, joka räjäytetään, mutta muuten – ympäristö säilyy ja jopa paranee. Kukapa ei haluaisi tukea tällaista sotaa. Hei odota!

WASHINGTON ( Reuters ) – Yhdysvaltain laivasto otti virallisesti käyttöön “Great Green Fleet” -laivastonsa keskiviikkona. Hän lähettää vaihtoehtoisella energialla käytettäviä sotalaivoja suorittamaan operaatioita Tyynellämerellä kolme vuotta sen jälkeen, kun uusien polttoaineiden kehittämisen hintoja koskeva kiista herätti taistelun kongressissa.

Ole hyvä!