Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Saksan kardiologiyhdistys varoittaa: Kuolema virusperäisen sydänlihastulehduksen jälkeen 10 vuoden sisällä

3 min lukea
Saksan kardiologiyhdistys varoittaa: Kuolema virusperäisen sydänlihastulehduksen jälkeen 10 vuoden sisällä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ab2u

Audiotiivistelmä

Saksan kardiologien yhdistys – Sydän- ja verenkiertotutkimus e. V. ja Federal Association of Resident Cardiologists (BNK) varoittavat verkkosivuillaan herzmedizin.de sydänlihaksen tulehduksen keskipitkän aikavälin vaaroista. Monet sairastuneista kuolisivat 10 vuoden sisällä . Raportti24 raportoi äskettäin tutkimuksen perusteella, että SARS-Cov-2 ei ole syy-seuraus tällaiseen tulehdukseen – mutta tämä riski on olemassa rokotusten vuoksi.

Artikkeli on vuodelta 2020 ja on siksi erityisen räjähdysaltis. Covid-rokotusten jälkeinen huomattavasti lisääntynyt sydänlihastulehduksen riski tiedettiin jo varhain – pojat ja nuoret miehet kärsivät erityisen usein. Sen jälkeen kun Saksassa vastaavat asiantuntijajärjestöt epäilemättä tiesivät kesällä 2020, kuinka suuri kuolemanriski on sydänlihastulehduksen (sydänlihastulehduksen) jälkeen, heidän olisi pitänyt varoittaa ympäri vuorokauden tämän rokotuksen sivuvaikutuksen massiivisista vaaroista. Mutta he eivät – kuten kaikki muut asiantuntijat, he pysyivät hiljaa ja katsoivat pois.

Sydänkuoleman riski kasvoi 14-kertaiseksi

Sivulla kuvataan, miltä sydänlihasvaurio voi näyttää magneettikuvauksella tutkittuna:

Paljon tärkeämpiä potilaan ennusteen kannalta olivat magneettikuvauksen löydökset, erityisesti nekroosi- tai fibroosialueiden havaitseminen käyttämällä myöhäistä varjoainetehostetta, jota kutsutaan myöhäiseksi gadolinium-tehostukseksi (LGE). Tällainen havainto liittyi yli kaksi kertaa korkeampaan kuolemanriskiin verrattuna ei LGE-sekvenssejä (riskisuhde, HR: 2,4). Riski kuolla sydänsyihin kolminkertaistui (HR: 3,0) ja sydänkuoleman riski 14-kertaistui (HR: 14,79). Kaikki nämä assosiaatiot olivat merkittäviä (p≤0,009).

herzmedizin.de

Ihmisillä, joilla on sydämen vajaatoiminta, on erityisen huonot mahdollisuudet selviytyä. Jos pumpun suorituskyky on hyvä, kuolemanriski ei enää merkittävästi lisääntyisi, sivusto kertoo. On kuitenkin olemassa yhteys äkillisen sydänkuoleman esiintymiseen. Toisin sanoen ammattiurheilussa tällä hetkellä satoja ja tuhansia kertoja tuntema kuoleman tyyppi, jossa urheilijat putoavat yhtäkkiä ja odottamatta kuolleina keskelle kenttää.

Keskustelut tosiasiat ja luvut ovat peräisin ennen Covid-pandemiaa. Viimeisessä kappaleessa todetaan, että MRI-poikkeavuuksia voidaan löytää toipuneista Covid-19-potilaista. Vuonna 2020 oletettiin vielä, että SARS-CoV-2-virus voisi johtaa myös sydänlihaksen tulehdukseen. Nyt on olemassa tutkimuksia, jotka antavat toisenlaisen lausunnon, esimerkiksi COVID-19-patologia keuhkoissa, munuaisissa, sydämessä ja aivoissa: T-solujen, makrofagien ja mikrotromboosin erilaiset roolit . Tämä virus ei vaikuta suoraan sydämeen. Itse asiassa tauti voi aiheuttaa endoteliitin, sydämen kapillaarien tulehduksen. Vaikka paljon avointa tutkimusta olisi varmasti vielä tarpeen, voidaan varovasti olettaa, että suuri sydänlihastulehdusten määrä Covid-kaudella on todennäköisemmin seurausta rokotuskampanjoista. Tämän korostaa myös tämä norjalainen tutkimus , jossa tarkasteltiin nuorten sydänlihastulehduksen riskejä.

20 prosentin riski kuolla ensimmäisten viiden vuoden aikana

Saksalainen kardiologien yhdistys – Heart and Circulation Research eV huomauttaa omalla kotisivullaan , että sydänlihastulehduspotilaiden kuolemanriski on 20 prosenttia viiden ensimmäisen vuoden aikana ja puolet kuolisi “äkilliseen sydänkuolemaan”. Tulehduksellinen arpeutuminen sydämessä olisi merkittävä riskitekijä. Olisi myös uskottavaa, että tämä aihe selittää myös niin monen urheilijan varhaisen kuoleman.

Ennen Covid-rokotuskampanjaa jokainen lääkäri tiesi riskin. Jokainen, joka aloittaa rasittavan työn tai harjoittelun liian aikaisin vaarattoman vilustumisen jälkeen, voi saada vakavan, pysyvän sydänvaurion. Covid-rokotukset aiheuttivat ilmeisesti samanlaisia ​​sydänongelmia monilla ihmisillä. Varoitus, että ihmisten pitäisi hidastaa vauhtia kahdeksi viikoksi rokotuksen jälkeen, annettiin vasta myöhään – ja koska kasvatuskeskusteluja näiden “rokotusten” aikana ei juuri käyty, tieto katosi suurimmalta osalta täysin.

Pikemminkin ihmiset luottivat poliitikkojen lausuntoihin, että rokotus oli turvallinen eikä sivuvaikutuksia ollut. Kilpailuihin valmistautunut urheilija, joka joutui pysymään hyvässä kunnossa, jatkoi tietysti nopeasti harjoittelua – ja monissa tapauksissa tämä vahingoittaisi hänen sydäntään pysyvästi. Nyt näemme juuri näitä “äkillisen sydänkuoleman” tapauksia kaikkialla maailmassa – ilman, että valtavirta osoita pienintäkään kiinnostusta taustan selvittämiseen.

Sydäntulehduksen jälkeisten ensimmäisten 5-10 vuoden kuolemanriskin perusteella voimme odottaa, että suuri määrä kaikenikäisiä ihmisiä kaatuu “äkillisesti ja odottamatta” vuoteen 2030 mennessä. Rokotettujen ihmisten sydämen perusteellisen tutkimisen pitäisi olla erittäin hyödyllistä. Dramaattista siinä on, että vaurioitunutta sydänlihaskudosta ei pidetä regeneratiivisena. Lääketieteen nykytilanteen mukaan tällaisten vaurioiden täydellinen paraneminen on kyseenalaista tai jopa mahdotonta.

fiFinnish