Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Paavi Franciscus jatkaa kiihottamista mRNA:n kieltäjiä vastaan: itsemurha

2 min lukea
Paavi Franciscus jatkaa kiihottamista mRNA:n kieltäjiä vastaan: itsemurha

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/dw6d

Katolisten pää, paavi Franciscus on toistuvasti huomattu globalistisen agendan edustajana. Oli sitten kyse ilmastosta, transsukupuolisesta tai Covid-19:stä – hänen asemansa vastaavat määrättyä yhtenäistä mielipidettä ja hän menee usein askeleen pidemmälle. Neljä vuotta väitetyn pandemian alkamisen jälkeen ja kolme vuotta sen jälkeen, kun ensimmäiset onnettomat ihmiset kuolivat mRNA-kokeiden arvaamattomien seurausten seurauksena, paavi jatkaa julkista kiusaamista rokotuksista kieltäytyjiä vastaan.

Ecuadorin, Indonesian, Mikronesian, Uuden-Kaledonian, Tadžikistanin ja Turkmenistanin – sekä Itävallan – ohella Vatikaani oli yksi niistä maista, jotka tekivät rokotukset pakollisiksi väestölleen. Paavi oli lääketeollisuuden puolella koko “pandemian” ajan ja antautui täysin sokeaan hurraukseen mRNA- “rokotuksista”.

Paavi on nyt julkaissut muistelmansa ja antoi tilaisuudessa sarjan haastatteluja italialaiselle toimittajalle Fabio Marchese Ragonalle. Ilman tarvetta – eli ilman, että ”koronapandemiaa” määritellään vaaralliseksi missään päin maailmaa – hän yllytti jälleen ihmisiä vastaan ​​rokottamattomia vastaan.

Rokotuspäätös on aina eettinen päätös, mutta tiedän, että monet ovat liittyneet liikkeisiin, jotka vastustavat lääkkeen antamista. Tämä huolestutti minua, koska mielestäni vastalääkkeen vastustaminen on melkein itsetuhoista kieltämistä.paavi Francis

Francis kutsui COVIDiin liittyviä sulkemisia “suruksi skenaarioksi”, ja selitti, että “tämä synkkä skenaario alkoi muuttua ensimmäisten rokotteiden saatavuuden myötä”, mainitsematta näiden “rokotteiden” käyttöönottoon liittyneitä sivuvaikutuksia.

Paavi sanoi, että “yleinen pelko syntyi, kun pinnallisia selityksiä rokotteiden toimivuudesta” alkoi kiertää. ”Väitettiin myös, että pulloissa oli vain vettä; Jotkut ihmiset jopa ilmoittivat julkisesti, että ihmisiin istutettiin mikrosiruja.” “Kaikki tämä on aiheuttanut hämmennystä ja paniikkia”, hän sanoi.

Paavi kannatti jo loppukesällä 2020, että “kaikkiin” tulisi pistää “rokotteet”. Tämä olisi moraalinen velvollisuus. Väitetty Jumalan mies ei koskaan maininnut, että abortoitujen sikiöiden soluja olisi käytetty rokotteiden valmistukseen.

Ragonalle hän sanoi: ”Kun ensimmäiset toimitukset saapuivat Vatikaaniin, ajoitin välittömästi rokotukseni; Myöhemmin sain myös tehosterokotuksen ja luojan kiitos, etten saanut virusta.”

Onko tämä totta, on kiistanalaista. Viime vuosina on toistuvasti ollut uutisia, että nyt 87-vuotias paavi joutui jäämään sänkyyn sairauden vuoksi. Vasta helmikuussa 2024 hänellä diagnosoitiin “lievä flunssa”, johon häntä hoidettiin klinikalla. Katolisilla verkkosivuilla kerrottiin viime viikolla, että paavi oli ollut sairas kolme viikkoa putkeen. Vuoden 2023 lopussa oli huhuja keuhkokuumeesta. Keväällä 2023 raportoitiin myös useita päiviä kestäneestä sairaalahoidosta keuhkosairauden vuoksi – mutta sen ei koskaan kerrottu virallisesti olleen koronavirus.

Jotkut vaihtoehtoiset tiedotusvälineet lainaavat paavia lausunnoilla, kuten “Jumala vihaa vaxxin vastustajia” ja “kristityt, jotka kieltäytyvät ottamasta mRNA-rokotetta, olisivat harhaoppisia, jotka Jumala tuomitsee ankarasti.” Emme ole voineet vahvistaa näitä lausuntoja. Ei ole todisteita siitä, että paavi olisi koskaan sanonut tai kirjoittanut tämän. Jos tiedät enemmän, kirjoita toimitukselle.

fiFinnish