Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Tekoäly alkaa pelottaa ihmisiä – ja niin sen piru vie pitäisikin!

8 min lukea
Tekoäly alkaa pelottaa ihmisiä – ja niin sen piru vie pitäisikin!

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/o8zg

8 lukukertaa

Ihmiskunta on heräämässä siihen mahdollisuuteen, että se aiheuttaa oman tuhonsa.

Sana “rotu” tarkoittaa sanakirjani mukaan “ihmislajin pääjakoa tiettyjen ominaisuuksien perusteella”.

Mutta sanalla “rotu” on tietysti toinenkin merkitys, ja se määritellään “kilpailuksi siitä, kuka on nopein tietyllä radalla”.

Tämä jälkimmäinen merkitys näyttää korvanneen edellisen. Erityisesti silloin, kun sokaistunut, tunnelinäköinen näkemys tulevaisuudesta on juurtunut tekoälymaailmaan, jossa kaikki suunnitellaan vasemman aivopuoliskon hallitsemien tietokonenörttien räätälöityjen vaatimusten mukaan.

Näille psykoottisille yksilöille on käynnissä kilpajuoksu, jossa kehitetään keinotekoinen ihmisyksilö, jota ei voi erottaa robotista. Transhuman.

Tämän teknohumanistisen vision eturintamassa ovat muun muassa Klaus Schwabin pääneuvonantaja professori Yuval Noah Harari ja Open AI/ChatGPT:n perustaja Sam Altman.

Hararin visio on pitkälti filosofinen, ja siinä jäljitetään tekoälybuumin kehitystä ja ekstrapoloidaan siitä lopputulos, jonka mukaan kyborgit valtaavat lähes kaiken työnteon planeetalla.

Harari näkee tämän yleisesti ottaen myönteisenä ja uskoo, että syntyy uusi laji, jolla on kyky päästä käsiksi yli-inhimillisiin tietomääriin ja hankkia tällä tavoin “tietoa”.

Eräässä äskettäisessä haastattelussa hän totesi, että “tekoäly mahdollistaa ihmisten parantamisen ja päivittämisen”.

Tämä tarkoittaa – kuten myöhemmin näemme – että heidät muutetaan epäinhimillisiksi/ei-inhimillisiksi.

Altman tarkastelee asiaa Piilaakson jälkeisestä näkökulmasta (jota kutsutaan “aivolaaksoksi”). Wikipediassa todetaan, osana pidempää katsausta:

“Altman oli mukana perustamassa Tools For Humanity -yhtiötä vuonna 2019, joka rakentaa ja jakelee järjestelmiä, jotka on suunniteltu skannaamaan ihmisten silmät autentikointia varten ja todentamaan todisteet henkilöllisyydestä petosten torjumiseksi. Ihmiset, jotka suostuvat silmiensä skannaamiseen, saavat korvauksen Worldcoin-nimisellä kryptovaluutalla. Tools for Humanity kuvaa kryptovaluuttaansa universaalin perustulon kaltaiseksi.”

Olen varma, että luin tuon Huxleyn Brave New World Revisited -teoksesta…

Hänen yrityksensä on jo kiirehtinyt kehittämään erilaisia huipputeknisiä apuvälineitä hallitusten valvontaohjelmiin, iän pidentämishankkeisiin ja tekstin pikamuotoiluun kuvaksi.

Altman on esittänyt, että yksi ainoa mies pystyy pian johtamaan miljardin dollarin liikevaihdon omaavaa yritystä ilman muuta henkilökuntaa.

Hän on samoilla linjoilla Hararin kanssa todetessaan, että “tällaiset yritykset vaativat uuden eliittilajin johtamaan niitä”.

Open AI/ChatGPT:n pörssiarviot paljastavat tähtitieteellisen kasvuvauhdin, joka on lähellä ylittää Googlen ja Microsoftin nettovarallisuuden yhteensä.

Pelkästään tämä riittää nostattamaan niskakarvat pystyyn.

Tarkoitukseni ei ole mennä Altmanin tai Hararin henkilökohtaisiin tavoitteisiin, vaan haluan vain osoittaa, missä heidän mielensä on, ja tutkia psykologiaa tekoälyyn kohdistuvan innostuksen taustalla sekä etsiä merkkejä vastareaktiosta sen kiihtyvälle valta-asemalle.

Ei ole epäilystäkään siitä, että ihmisellä on aina ollut vaisto materiaaliseen kekseliäisyyteen ja kiinnostus teknologisen kehityksen edistämiseen – yhdistettynä haluun saada asiat etenemään yhä nopeammin.

Mutta tämä on nyt vienyt meidät paikkaan, jossa ei pitäisi uskaltaa mennä pidemmälle, jos halutaan kunnioittaa sitä, mitä ihmisenä oleminen tarkoittaa. Pikemminkin pitäisi olla valppaana ja tunnistaa tarve valita peruutusvaihde.

Ennen kutsuttiin “Jumalan leikkimiseksi” sitä, että flirttaillaan sellaisen uuden lajin suunnittelulla, jonka pääominaisuudet ovat vastakohta niille ominaisuuksille, joiden katsotaan olevan hyödyllisimpiä korkeamman evoluutiomme kannalta.

Tämä ilmaisu ei kuitenkaan tunnu enää sopivalta, sillä todellisuudessa Hararin ja Altmanin kaltaiset henkilöt “leikkivät paholaista”.

He ilmaisevat ja edistävät spontaanien inhimillisten ominaisuuksien – rakkauden, myötätunnon, kivun ja nautinnon – korvaamista huipputeknisillä robottimielentiloilla, joissa näille syvästi inhimillisille vaistoille ei ole sijaa, ja sitten he kutsuvat tätä “edistykseksi”.

Nämä kyborgien ominaispiirteet perustuvat käsitykseen, jonka mukaan ihmisen tunteet ovat jotenkin primitiivisiä ja estävät kykymme suunnitella täysin hallittavissa oleva, kitkaton ja lineaarinen varmuus.

Ei ylä- tai alamäkiä, ei intohimoa, ei tunteita – paitsi se, mitä Huxley kuvailee Uljaassa uudessa maailmassa tilaksi, joka saavutetaan sen jälkeen, kun hänelle on määrätty kemiallista tottelevaisuuspilleriä “Soma”.

Uuden maailmanjärjestyksen / Suuren palautuksen kannattajat voivat siis viitata siihen, että manipuloimalla ihmisen DNA:ta, asentamalla sisäisiä nanoteknisiä tietokonesiruja ja käyttämällä kohdennettuja sähkömagneettisen säteilyn taajuuksia ihmiskunnan kognitiivisten kykyjen hallitsemiseksi poistetaan vaara, että minkäänlainen horjuttava tai kapinallinen vaikutus voisi koskaan muodostua uhkaksi steriloidun ja hygienisoidun status quon (Matrix) sujuvalle toiminnalle.

Tämän vuoksi ajatus täysin ennustettavasta sirutetusta ja digitalisoidusta tekoälykyborgi-ihmisestä sopii täydellisesti pimeän salaliiton Suuren Uudelleenjärjestelyn/Maailmahallituksen keskussuunnitteluosastoa hallinnoiville numeroita murskaaville teknokraateille.

Se selittää myös sen, miksi Klaus Schwab voi niin varmasti ilmoittaa, että noudattamalla neljännen teollisen vallankumouksen määräyksiä “ette omista mitään ja olette onnellisia”. Kyllä, koska DNA:n ja aivojen manipuloinnin “Soma-ilmiö” tarkoittaa, että yksilöllisiä vastarintavoimia ei jää jäljelle!

Kaikki liittyy toisiinsa, kun yhdistää pisteet. Ja kun tällainen yhdistäminen lopulta tehdään, pelottava tekijä yhtäkkiä astuu kuvaan – ja edellyttäen, että se toimii niin kuin pitääkin – biologinen impulssi torjua tällainen skenaario ottaa vallan.

Miettikääpä tätä: Suurta ilmaston lämpenemishuijausta on ylläpidetty täydellä teholla yli kahden vuosikymmenen ajan sen varmistamiseksi, että ihmiset eivät näe muuta ratkaisua maapallon elämälle – kuin “nollaverkon”. Näin ollen jokapäiväisen elämän on oltava sopusoinnussa monien diktatoristen määräysten kanssa, joiden tarkoituksena on varmistaa hiilidioksidipäästötön tulevaisuus “ainoana tapana pelastaa maailma”.

On keksitty rauhoittavia nimityksiä, kuten “Agenda 2030 Sustainability” ja “Green New Deal”, jotta saataisiin vaikutelma, että kyseessä on hyväntahtoinen “viherryttämistoimenpide”, joka on varmasti nykyisten ja tulevien sukupolvien etu.

Mutta “paholaisen leikkiminen” tarkoittaa todellisuuden kääntämistä päinvastaiseksi, ja tämä on pirullinen temppu, jonka Suuren uudelleenkäynnistyksen vastuuhenkilöt ovat hyvin oppineet. Kuten natsien temppu kääntää intialainen rauhansymboli, hakaristi, sorron ja sodan symboliksi.

“Käänteentekeminen” on demonisten entiteettien tärkein epävakautta aiheuttava ominaisuus.

Voiko Green New Deal siis todella olla hyväntahtoinen ekologinen aloite, jolla lisätään planeetan biologista monimuotoisuutta ja parannetaan elintarvikkeiden laatua?

Vain jos uskotte, että seuraavat asiat ovat kuvaus siitä: maaseutumaiseman peittäminen jättimäisillä tuulivoimaloilla ja hehtaareilla aurinkosähköpaneeleja; maanviljelijöiden hävittäminen ja korvaaminen roboteilla; maatiloilla viljeltyjen elintarvikkeiden korvaaminen synteettisillä GMO-laboratorioiden kaltaisilla tuotteilla; lehmien korvaaminen koneilla, jotka tuottavat GMO-synteettistä maitoa ja Petri-maljalla kasvatettua lääkinnällistä lihaa.

Ymmärrätte siis, miksi syvän valtion salaliiton on pidettävä yllä koko spektrin hallitsevaa valheiden takapajuisuutta siitä, miksi “Net Zero” on vuosituhannen tärkein asia.

Siirtyminen transhumaaniin vaatii ilmeisesti superlaajamittaisen väärän lipun indoktrinaatioprosessin, jotta sillä olisi mitään mahdollisuuksia onnistua. Sen tukena on sakkouhka, digitaaliseen valuuttaan sidottu pysyvä tekoälyvalvonta, vangitseminen 5G-käyttöisiin “älykaupunkeihin” ja pitkän aikavälin hyökkäykset ihmisaivojen kykyä vastaan pysyä kykenevinä selkeään ajatteluun.

Kaikki tämä ja paljon muuta, jotta voidaan tukahduttaa uhka mahdollisesta kapinasta tai erimielisyydestä säännöistä, jotka on asetettu, jotta ihmiskunta joutuisi antautumaan huolellisesti suunnitellulle Net Zero – hävittämiselle. Jälleen kerran agenda, joka korvaa ihmisen tekoälyllä ohjelmoidulla kopiolla, jolla ei ole kykyä ilmaista vastarintaa.

Kaikki tämä muodostaa syvän valtion agendan The Great Reset. Se perustelee tällaisten toimien tarpeellisuutta sillä, että ei ole muuta keinoa lopettaa hiilidioksidiksi kutsutun hyvänlaatuisen “elämän kaasun” olemassaoloa. Ei ole muuta keinoa kuin muuttaa ihmiskunta hyvin koulutetuksi kävelevien kuolleiden armeijaksi.

Pitäisikö tällaisen mielettömän agendan aiheuttaa väristystä selkärangassa?

No, jos se ei herätä, niin ihmisen oletettu asema ihmisenä on varmasti kyseenalainen.

Jos on taipuvainen hylkäämään nämä varoitukset jonkinlaisena eksoottisena kuvitelmana, kannattaa ottaa huomioon seuraava ennakoiva uutinen: Yhdistyneessä kuningaskunnassa on hiljattain perustettu yritys nimeltä Aria Advanced Research Invention Agency, jonka tunnuslause on “Shaping the Global Future” ja jonka ykköstavoitteeksi on ilmoitettu “lehmistä peräisin olevien metaanipäästöjen aiheuttaman ilmaston lämpenemisen uhan vähentäminen”. Sen jälkeen on tarkoitus kehittää geneettisesti muunnettuja ohjelmoitavia kasveja. Tietenkin myös keinona vähentää ilmaston lämpenemistä.

Tarvitseeko minun esittää enempää todisteita siitä, että “ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi” laadittu valevihreä fasistinen ohjelma valittiin olkinukeksi, joka on välttämätön, jotta yleisö hyväksyisi tarpeen muuttaa luonnon DNA:ta, suunnitella ihmislajit uudelleen ja tyhjentää planeetta?

Meille annettiin hermoja ohjaava pelon tunnetila varhaisvaroitusjärjestelmäksi, jonka avulla voimme puuttua mahdollisesti vaaralliseen tilanteeseen. Pysähdymme paikalleen ja tarkastelemme asiaa uudelleen ennen kuin jatkamme eteenpäin.

Elon Musk ja muutamat muut samankaltaiset ihmiset ymmärsivät hetkellisesti tämän viestin muutama kuukausi sitten.

Musk, itse tekoälyn johtava edustaja, halusi työryhmän tutkimaan, mihin tekoäly on menossa ja onko se jo karannut käsistä.

Hälytyskellot ovat soineet jo pari-kolme vuosikymmentä, mutta ratkaisevien pelkotilojen nousu on useimmille melko tuore asia. Ne edustavat viimeistä mahdollisuutta – emotionaalista pelastuslinjaa – ja niitä on analysoitava yksilöllisesti ja kollektiivisesti ja toimittava niiden mukaisesti.

Asettaisin etusijalle lapset, jotka tarvitsevat kiireellisimmin suojelua tekoälyltä. Heidän kauniiden, viattomien mieliensä vääristäminen ja myrkyttäminen digitaalisilla sähkömagneettisilla kentillä toimivilla virtuaalitodellisuuden sotapeleillä, myrkyllisellä mainonnalla ja kieroutuneella seksuaalisuudella kuuluu ehdottomasti rikoksiin ihmiskuntaa vastaan.

Ja sitten massatuotettujen digitalisoitujen mukavuusaseiden (eli matkapuhelimen) ajattelematon – voisi jopa sanoa “huolimaton” – käyttöönotto älykkäiden, harkintakykyisten ja rationaaliseen ajatteluun kykenevien ihmisolentojen toimesta edellyttää uuden sosiaalisen ja psyykkisen sairauden kategorian perustamista.

Tätä tärkeämpää on kuitenkin se, että nämä riippuvaiset pelkäävät riittävästi sitä, mitä he tekevät itselleen, muille ja luonnonympäristölle, jotta he lopettaisivat lopulta tapansa.

En halua käyttää suurinta osaa kirjoituksestani siihen, että yritän pelotella ihmisiä. Ei ole niin kuin ei olisi ämpäri täynnä ennalta suunniteltua vääristynyttä versiota, joka on meneillään varjohallituksen salaliiton suojeluksessa.

Kannustan paljon mieluummin niitä poikkeuksellisia luovia ominaisuuksia, jotka piilevät aivan pinnan alla monissa miljoonissa lämpimissä, humanitaarisissa, elämänmyönteisissä miehissä, naisissa ja lapsissa, jotka ovat levittäytyneet kauas ja laajalle tähän maailmaan.

Minun on kuitenkin ilmaistava henkilökohtaisen varhaisvaroitusjärjestelmäni havaitseman sairauden luonne. Se, joka kehottaa ryhtymään toimiin elämän säilyttämiseksi.

Koska tunnustan kollektiivisen tiedostamattoman värähtelyenergian olemassaolon, joka yhdistää meidät kaikki, uskon, että lukijat jakavat pelkoni, ennakointini ja syvimmät uskomukseni. Loppujen lopuksi ne ovat meille kaikille yhteisiä.

Tästä syystä voimme voittaa ja tulemme voittamaan jopa pahimmat uhat, jotka kohdistuvat yhteiseen tulevaisuuteemme. Löydämme uudelleen ja nuorennamme ihmisyyttämme, rakkauttamme elämään ja rakkauttamme toisiamme kohtaan. Ja näin tehdessämme vedämme tulpan pois hirviömäisten, sieluttomien, virtuaalisten todellisuuksien rakentajilta, joilla ei ole mitään ominaisuuksia, jotka tekevät elämästä niin syvällisesti merkityksellistä – niin mittaamattoman arvokasta.

fiFinnish