Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

20.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

WEF:n nollapäästötavoitteet voisivat tappaa yli 4 miljardia ihmistä.

6 min lukea
WEF:n nollapäästötavoitteet voisivat tappaa yli 4 miljardia ihmistä.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/wzyw

7 lukukertaa

Maailman talousfoorumi (WEF) ja sen valitsemattomat globalistijohtajat haluavat, että maailman hallitukset luopuvat fossiilisten polttoaineiden käytöstä. Johtavat asiantuntijat ovat vastustaneet heidän suunnitelmiaan ja varoittaneet yleisöä siitä, että WEF:n “nollanollatavoite” fossiilisten polttoaineiden poistamiseksi johtaa yli neljän miljardin ihmisen kuolemaan, kirjoittaa The Exposé .

Nettonollatavoite fossiilisten polttoaineiden käytön lopettamiseksi on osa WEF:n ja YK:n Agenda 2030- ja Agenda 2050 -suunnitelmia ihmiskunnalle, ja se tarkoittaa, että fossiilisista polttoaineista riippuvuuden lopettamista polttoaineita on vähennettävä huomattavasti vuoteen 2030 mennessä ja ne on poistettava kokonaan vuoteen 2050 mennessä.

WEF jatkaa agendansa ajamista ja vaatii veronmaksajia maailmanlaajuisesti maksamaan 3,5 biljoonaa dollaria vuodessa, mitä he vaativat, jotta voidaan rahoittaa jaloa maailmanvaltaa globalistisen “nettonolla”-tavoiteorganisaation saavuttamiseksi, jotta planeetasta tulisi “hiilivapaa”.

Kriitikot kuitenkin väittävät, että “hiilidioksidipäästöjen vähentäminen” on vain kiertoilmaus WEF:n ihmisyyden vastaiselle agendalle, ja asiantuntijat hälyttävät siitä, mitä tämä todellisuudessa merkitsee sivilisaatiolle, mukaan lukien yli neljän miljardin ihmisen kuolema.

Nälkä
Tanskalainen tilastotieteilijä Bjørn Lomborg on vain yksi niistä, jotka ovat varoittaneet, että fossiilisten polttoaineiden käytön lopettaminen johtaa noin puolen maailman väestön nälkään.

“Neljä miljardia ihmistä on riippuvaisia fossiilisista lannoitteista ruokansa saamiseksi”, Lomborg sanoo. “Ilman fossiilisia lannoitteita 4 miljardia ihmistä näkee nälkää. “On aika paljastaa hämmästyttävän tuhoisat ja ihmisvihamieliset kampanjoijat”, hän julisti.

Lomborg vastasi brittiläisen taloustieteilijän Neil Recordin Telegraph-lehdessä julkaistuun artikkeliin, jossa hän totesi, että kuolevien ihmisten määrä olisi lähempänä kuutta miljardia.

Kuusi miljardia ihmistä kuolisi vuodessa.
Neil Record raportoi: “Jos kirjaimellisesti lopettaisimme fossiilisten polttoaineiden käytön ja “luopuisimme luonnonvaroista, joista maailma, sen taloudet ja väestö ovat riippuvaisia, kuusi miljardia ihmistä kuolisi todennäköisesti vuoden kuluessa.””

Record kertoo, mitä tapahtuisi maailmassa ilman fossiilisia polttoaineita, ja toteaa, että useimmat ihmiset joutuisivat kokemaan sähkökatkoksia, koska sähköverkko vaarantuisi niin vakavasti, että ne voisivat olla kohtalokkaita, ja ne voisivat olla laajalle levinneitä ja pysyviä.”

Ensimmäisestä päivästä lähtien kaasun käyttäjät olisivat ensimmäisiä, jotka tuntisivat muutoksen, joka aiheutuisi siitä, ettei hiiltä enää louhittaisi; maailman öljylähteet sulkeutuisivat, samoin maailman kaasukentät, ja 10-15 päivän kuluttua Yhdistynyt kuningaskunta joutuisi sulkemaan kaasunjakelujärjestelmänsä, koska se ei enää pystyisi ylläpitämään painetta.

Myös kotitalouksien kaasutoimitukset katkeaisivat, ja noin 21 miljoonaa kotitaloutta (74 prosenttia väestöstä) jäisi ilman lämmitystä, kuumaa vettä ja ruoanlaittomahdollisuuksia.

“Paniikissa olevat ihmiset saattavat turvautua sähköön ruoanlaittoon ja lämmitykseen, mutta odottakaa…”, Record sanoo ja lisää: “Yhdistyneen kuningaskunnan sähköverkko perustuu maakaasuun puskurienergialähteenä. Päivittäinen kysyntä vaihtelee kuluttajien kysynnän mukaan, ja toinen pääasiallinen energiantoimittaja, uusiutuvat energialähteet, ovat hyvin vaihtelevia ja voivat syöttää sähköverkkoon virtaa vain, jos kaasu täyttää leijonanosan niiden tuotannon ja kuluttajien kysynnän välisestä kuilusta.” Lähde

Kun kaasun pääjakelujärjestelmän paine katoaa, verkon tasapainotusjärjestelmä hajoaa ja siitä seuraa sähkökatkoksia.

Sähkön kysyntä nousisi räjähdysmäisesti johtuen siirtymisestä sähköiseen tilojen lämmitykseen, ruoanlaittoon ja vedenlämmitykseen, joten näyttää hyvin todennäköiseltä, että äkillistä ylikysyntää ei pystytä tyydyttämään ja sähköverkko menee hallitsemattomaan kierteeseen, jonka seurauksena ei ole sähköä . Tämä tarkoittaa myös sitä, että ei olisi viestintäjärjestelmiä, ei matkapuhelimia eikä televisiota.

Ilman sähköä ei ole juoksevaa vettä eikä lämmitystä, ja haavoittuvimmat ihmiset alkavat kuolla, Record sanoi. Aluksi he ovat vanhuksia omissa kodeissaan, sitten sairaaloissa, kun dieselgeneraattoreista loppuu polttoaine. Ensimmäisten 25 päivän aikana tavallisille ihmisille syntyy uusia “eksistentiaalisia ongelmia ruoan saatavuuden ja jakelun muodossa”.

Nälänhätä alkaa 25. päivänä
Päivä 25 – Kaksikymmentäviidentenä päivänä meiltä loppuu todennäköisesti diesel ja bensiini, vaikka Record sanoo, että hän on luultavasti antelias ajoituksen suhteen, mutta tämä tarkoittaa sitä, että elintarvikkeiden jakelu epäonnistuu, ja koska suurin osa väestöstä on täysin riippuvainen ostetuista elintarvikkeista, he alkavat nähdä nälkää.

Mielenkiintoista on, että tämä koskee vain syrjäisiä maaseutuyhteisöjä, ja ne, jotka ovat omavaraisia maataloudessa, pysyvät suhteellisen koskemattomina.

Päivä 50 – Monet kaupunkialueiden asukkaat olisivat nyt lähellä nälänhätää, Record toteaa, ja “yleinen järjestys olisi romahtanut”, ja “yhä epätoivoisemman selviytymiskeinojen etsimisen” vuoksi hän epäilee, että “joukkokonflikteja ja joukkomurhia tapahtuu”.

Ilman saniteettitiloja, joita meillä on sähkön, veden ja viemäröinnin ansiosta, viktoriaaniset taudit, kuten kolera ja punatauti, palaisivat.

Päivä 100 – raha ja asema menettävät merkityksensä ajan myötä, ja vain kolme kuukautta sen jälkeen, kun maailma on lopettanut öljyn käytön, Neil Record arvioi, että noin puolet maailman noin neljän miljardin ihmisen väestöstä on kuollut: “Ensimmäisenä kuolevat kaupunkien köyhät, sitten keski- ja yläluokka.”

Selviytyjiä olisivat taas ne, jotka asuvat maaseudulla ja voivat elää paikallisilla maataloustuotteilla tai elättää itsensä hupenevilla elintarvikevarastoilla.

Viisikymmentäviisi prosenttia kaupunkialueilla asuvista ihmisistä kokee ruoan ja puhtaan veden saannin lähes mahdottomaksi, koska ilman sähköä ei ole tavanomaisia ruoanjakelureittejä tai varastointitiloja (jäähdyttimiä/pakastimia), ja ilman pumppuvettä puhdasta vettä ei olisi saatavilla tai sitä olisi lähes mahdotonta saada. Lähde

Vuosi ilman öljyä – Murha ja kaaos.
Päivä 365 – vuosi ilman öljyä, Record sanoo: “ehkä vielä kaksi miljardia ihmistä olisi nääntynyt nälkään tai jäätynyt kuoliaaksi, jolloin kaksi miljardia ihmistä olisi jäänyt eloon.”. Jäljellä olevat elintarvikevarastot olisivat ehtyneet tai pilaantuneet, ja lain ja järjestyksen väistämätön romahtaminen olisi johtanut monet väkivaltaiseen loppuun.”

“Kilpailu niukoista resursseista, joka niin tyylikkäästi ratkaistiin markkinoiden ja hintojen keksimisellä, olisi korvattu murhilla ja tapoilla.”

Nyt ei ole enää paluuta, koska keinot öljykokeilun “just stop oil” peruuttamiseksi olisivat kadonneet.

“Joukkosukupuutto olisi vienyt yhteiskunnilta niiden kulttuurin, koulutuksen ja selviytymismenetelmät. Tästä seuraisi uusi pimeä aikakausi”, ja kuten Record sanoo, tämä on painajaismainen skenaario, mutta hän väittää, että kaikki tässä skenaariossa on hyvin tosiasioihin perustuvaa. Lähde

Kansainvaellus
WEF:n jäsenet ovat toistuvasti ehdottaneet, että maapallon ihmisten määrän massiivinen vähentäminen auttaisi järjestöä saavuttamaan vihreät tavoitteensa. Kuten Slay News on uutisoinut, Dennis Meadows, “WEF:n juhlittu jäsen, on vaatinut huikeaa 86 prosentin vähennystä ihmisväestöön.

Meadows, joka on yksi Rooman klubin vuonna 1972 julkaistun väestökasvua edistävän kirjan “Kasvun rajat” keskeisistä kirjoittajista ja Rooman klubin kunniajäsen ja Maailman talousfoorumin jäsen, väittää, että tavoite voidaan saavuttaa “rauhanomaisesti”.

Meadowin kirja julkaistiin yli 50 vuotta sitten, mutta hänen ideologiansa näyttää edelleen olevan linjassa WEF:n nykyaikaisen ihmisvastaisen, väestökadon vastaisen agendan kanssa. Hän totesi, että “suurin osa maailman väestöstä on tuhottava, jotta eloonjääneillä olisi “vapaus” ja “korkea elintaso”.”

“Selviytyjät” ovat kuitenkin valikoitunut ryhmä, ja on epätodennäköistä, että monet meistä ovat heidän joukossaan. (Se on taas se suuri kerho). Lähde

Anyway
Asiantuntijoita, jotka ovat varoittaneet öljystä luopumisen vaaroista, ei pidä jättää huomiotta, on täysin selvää, että valitsemattomat johtajamme eivät ole kiinnostuneita hyvinvoinnistamme. Niillä, joille on luvattu etuoikeutettu asema tulevaisuuden autioituvassa maailmassa, on monia keinoja, joilla he toivovat saavuttavansa tavoitteensa, olipa kyse sitten kemikaaliräpylöistä, rokotteista, lääkkeistä, myrkyistä elintarvikkeissa, vedessä jne. jne., he pyrkivät saamaan meidät kiinni tavalla tai toisella, ja öljyn käytön lopettaminen on vain yksi keino lisää.

fiFinnish