Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Psykologinen taistelu totuudesta – ja viljelijöiden kapinan voima

6 min lukea
Psykologinen taistelu totuudesta – ja viljelijöiden kapinan voima

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/2p9x

‘Syvällä valtiolla’ ei ole valtaa sinuun. Ei ole. Se voi vain yrittää saada teidät uskomaan, että sillä on.

Ja tässä se on erittäin taitava, sillä se käyttää hienostuneita psykologisia tekniikoita, jotka antavat vaikutelman, että sillä on hallitseva asema ja että se käyttää hallitsevaa valtaa.

Mutta tämä on vain kimeeraa, ja heti kun näkee sen sellaisena, ilmenee arvovaltainen asema ja syvä valtio on kurissa; se voi toimia vain puolustautuen.

Se tekee sen pystyttämällä yhä suurempia esteitä ilmaisunvapaudelle, liikkumisvapaudelle ja valinnanvapaudelle.

Se tietää olevansa häviöllä, joten sen on käytettävä kaikkia mahdollisia temppuja saadakseen itsensä näyttämään hallitsevalta. Se on psykologinen taistelukenttä.

Edward Bernays, modernin mainonnan perustaja, on ollut paljon tekemisissä havainto- ja petosvoimien aseellistamisen kanssa. Hän huomasi, että ihmiset voi saada uskomaan ja tekemään melkein mitä tahansa, kunhan oppii hyödyntämään heidän psyykettään huolellisesti valituilla kuvilla ja sanoilla.

Kun hyödyntää ihmisten yleistä alitajuista vetovoimaa viettelevien kulutushyödykkeiden houkutuksia kohtaan.

Syvän valtion yritysten ja pankkien johtama “näennäinen” maailmanlaajuinen valta-asema perustuu Bernaysin oveluuteen, ja siinä hyödynnetään kehittyneitä oivalluksia siitä, miten ihmisen aivojen eri alueiden toimintaan voidaan vaikuttaa.

Tavoitteena on luoda peiton kaltainen virtuaalisten opasteiden verkko, joka osoittaa, mihin suuntaan elämän on kuljettava, jotta päästäisiin eroon jostakin tarkoituksellisesti valmistetusta kriisistä. Kriisin, jonka väitetään muutoin kypsyttävän, näännyttävän nälkään tai tuhoavan ihmiset ja planeetan.

Huonossa kunnossa olevat ihmiset pitävät tätä kaikkea tietysti todellisena ja jatkavat tunnelinäkökulmalla status quon patologisten ohjeiden hyväksymistä.

Syvän valtion salaliitolla on henkinen ote heidän käsitykseensä siitä, mikä on totta ja mikä ei, ja se ottaa käyttöön moderaattorit, faktojen tarkastajat ja “äkilliset vaimentajat” torjumaan kaiken, mikä ilmenee totuuden lähettiläänä. Monilla meistä on ollut omakohtaista kokemusta tästä teloittajan kaavasta.

Kuitenkin “me tarkoituksenmukaiset ihmiset” olemme voittamassa. Ajatus/valvontapoliisi ei yksinkertaisesti pysty käsittelemään liikaa informatiivista materiaalia algoritmisista interventioistaan huolimatta.

Heidän taktiikkansa on siksi yrittää saada yliotteen painostamalla enemmän “katastrofien asialistaa”. Tästä on esimerkkinä Klaus Schwabin Neljäs teollinen vallankumous -teoksessa esitetyn dystooppisen agendan maailmanlaajuinen levittäminen.

Yleisin keksitty katastrofi on tietysti “ihmisen aiheuttama ilmaston lämpeneminen”, jonka ratkaisuksi on ilmoitettu transihminen. Kaikkia välivaiheita pidetään elintärkeinä, jotta “ihmisestä epäinhimilliseksi” muuttumisprosessin nopeus ja tehokkuus kasvaisi.

Elämän digitalisoituminen on keskeisessä asemassa hallinnan arkkitehtien väitteessä, jonka mukaan ihmiskunta on kykenemätön hallitsemaan itseään ja että ilman heidän väliintuloaan lopputuloksena on planeetan elämän täydellinen romahtaminen.

Yuval Noah Hararin, Elon Muskin ja Klaus Schwabin kaltaisten tahojen mukaan vain sieluttomien tietokoneavusteisten “superolentojen” rotu voi pelastaa tilanteen.

Miettikää, miten tämä agenda pelaa niiden psykologialla, jotka eivät ole vielä löytäneet itsestään itsevarmuutta hylätä sellaista, jolla ei ole mitään käytännön tarkoitusta eikä perustana perustavaa laatua olevaa tervettä järkeä.

Hallinnan arkkitehdit luottavat siihen, että enemmistö ei vastusta heidän korkean teknologian hegemonisen pääsuunnitelmansa toteuttamista. Niin paljon, että he voivat vapaasti julistaa, että sitä noudattamalla “ette omista mitään ja olette onnellisia”.

Psykologisessa taistelussa totuudesta valheen tekijöillä on käytössään valtava varasto mielen taivuttamistekniikoita, joiden avulla he saavat asialistansa näyttämään ainoalta vaihtoehdolta.

He ymmärtävät, että kun suuri osa ihmisistä uskoo olevansa kykenemättömiä toimimaan ilman matkapuhelinta, he ovat riittävän keskittymättömiä ja hajamielisiä, jotta he eivät kykene kapinoimaan sitä vastaan, että he hyväksyvät kohtalokkaasti orjuuden mukavuuden isoveljeä kohtaan.

He ovat helposti manipuloitavia digitaalisen massahypnoosin uhreja.

Tässä on ongelman ydin: jos ylöspäin liikkuva urbaani “koulutettu” yhteiskuntaryhmä ei näe mitään ongelmaa elää elämäänsä luottokorttikuplassa, jossa on hypermarketien mukavuusostoksia, digitaalisia sähkömagneettisia viestintäjärjestelmiä, tietokoneen syöttämiä viihdepaketteja ja hyvin palkattua työtä maailmanlaajuisessa tai ylikansallisessa yrityksessä – mistä vastarinta sitten tulee?

Jos tämä ihmisryhmä on jo niin pitkällä, että se ei enää kykene sisäisesti potkaisemaan, kun se joutuu kohtaamaan korkean tason suunnitelman, jonka mukaan heiltä viedään “ilomielin” kaikki heidän aineellinen omaisuutensa, niin kuka tai mikä sitten herättää hälytyksen?

Minusta näyttää siltä, että vain pieni osa ihmiskunnasta pystyy lukemaan käsikirjoituksen, joka hahmotellaan heidän tulevaisuudestaan kaltereiden takana. Vain harvat pystyvät ymmärtämään tunteettoman psykopaatin psykologian ja hänen sieluttoman halunsa omistaa ja hallita hinnalla millä hyvänsä.

Mutta kun ihminen siirtyy jumalattomien, ostoksilla käyvien, pakkomielteisten kaupunkilaisten ja “hyvin koulutettujen” yliopistokoulutettujen työnmetsästäjien maailman ulkopuolelle, hänelle alkaa avautua mahdollisuus päästä tositoimiin.

Niiden työssäkäyvien ihmisten keskuudessa, jotka säännöllisesti likaavat kätensä, jotka viljelevät peltoja, rakentavat suojia, korjaavat autoja, korjaavat putkia, korjaavat sähköjä ja kaivavat viemäreitä, neljännen teollisen vallankumouksen virtuaalitodellisuuden digitaalinen kyberneettinen tulevaisuus – ja Green New Deal – näyttää puhtaalta kuvitelmalta. Hullujen hourailuilta.

Heidän ei tarvitse ponnistella henkisesti yrittäessään ymmärtää globaalin mediamafian levittämää kieroutunutta logiikkaa. He yksinkertaisesti tietävät sisimmässään, että se on pelkkää puppua.

Juuri ne, jotka muodostavat pyramidin perustan, pitävät yhteiskuntaa koossa. He liimaavat yhteen perusinfrastruktuurin, joka tukee jokapäiväistä elämäämme. Ja juuri täältä käsin yhä suurempi osa hylkää henkisen indoktrinaation psykologian ja digitalisoidun virtuaalisen tulevaisuuden edistämisen.

Heittäkää pois Green Deal” -tapahtuma, joka on merkittävä ja yhtenäinen, eri puolilla Eurooppaa ja sen ulkopuolella tapahtuvat maanviljelijöiden kansannousut ovat osoitus tästä. He vastustavat valheellisia “nettonolla vuoteen 2045 mennessä” -sääntöjä, jotka vaativat maanviljelijöiden maanviljelyn lopettamista ja maan hedelmällisenä pitävän karjankasvatuksen lopettamista.

Näitä maanviljelijöitä on kymmeniä tuhansia. Puolassa he järjestävät kuukausia kestäviä traktorisaattoja kaupunkeihin, supermarketteihin ja rajanylityspaikkoihin. Hiilikaivostyöläiset, jotka joutuvat jäämään syrjään laajamittaisten “ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseksi” tehtyjen irtisanomisten vuoksi, ovat liittyneet kansannousuun.

Maanviljelijät sanovat, että he eivät lopeta häiriöitä ennen kuin hallitus ja EU täyttävät heidän vaatimuksensa.

Tämä on aidon uhman virkistävän kaunistelematonta kieltä.

Se on saanut viranomaiset järkyttymään. Vihreä sopimus on loppujen lopuksi sen ohjelman selkäranka, jonka tarkoituksena on orjuuttaa meidät kaikki uuteen uljaaseen maailmaan, jossa kaikki on synteettistä – elintarvikkeista luontoon ja ihmisiin.

Yleisö ymmärtää viljelijöiden toimia. Mielipidetutkimusten mukaan noin 80 prosenttia Euroopan kansalaisista on heidän puolellaan.

Vauhdin ylläpitämiseksi on elintärkeää saada kuluttajien vankka ydin nousemaan ja osallistumaan tähän alhaalta ylöspäin suuntautuvaan liikehdintään todellisen ruoan ja todellisen maanviljelyn säilymisen puolesta.

Epätavallisesta paikasta tuleva, vankka, maanläheinen kansannousu on pääsemässä vauhtiin. Maanviljelijöiden vaatimukset koskevat pääasiassa taloudellista oikeudenmukaisuutta, kunnioitusta ja sen elintärkeän roolin tunnustamista, joka heillä on maan elintarviketurvan kannalta.

Vihreässä sopimuksessa mitään näistä vaatimuksista ei oteta vakavasti. WEF:n ratkaisu ei ole maatalousyhteisön tukeminen vaan sen tuhoaminen!

Vuonna 2024 käytävässä taistelussa totuudesta kaikkien pitäisi käyttäytyä yhtä päättäväisesti kuin maanviljelijät. On oltava tinkimätön poliittisten valehtelijoiden ja tekopyhien edessä.

Me olemme maapallon edunvalvojia. Sen tasapainon ja tasapainon säilyttämiseksi meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ryhtyä sopimuksettomaan taisteluun kaikkia vastakkaisia voimia vastaan.

Ne, joilla on maata, jotka voivat kasvattaa ruokaa ja ammentaa vettä kaivosta, ovat planeetan viimeisiä itsenäisiä yksilöitä. He eivät aio antautua Brysselin, Lontoon, Varsovan, Washingtonin tai Pariisin psykopaattien edessä – emmekä mekään aio.

Jokaisen elämä riippuu siitä, onko hänellä mahdollisuus saada ravitsevaa ruokaa. Siksi kaikkien elämä on riippuvainen maanviljelijän selviytymisestä ja tulevasta vauraudesta.

Tukekaa heitä nyt hädän hetkellä. Heidän tarpeensa on myös teidän tarpeenne.

Heillä ei ole tulevaisuutta – eikä meilläkään – ilman pelastavaa vallankumousta, jossa asetetaan uudelleen tärkeysjärjestys sille, mikä elämässä on todella tärkeää. Miettikää tätä syvällisesti ja toimikaa sen jälkeen viipymättä.

Ja jos olette epävarmoja – kysykää maanviljelijöiltä, kuka oikeastaan valvoo elintarvikeketjua. Kuka on oikeasti johdossa, kun on kyse maailman ruokkimisesta?

Nouskaa ylös, kaikki hyvät ihmiset. Ottakaa kohtalonne molempiin käsiinne. Liittykää tarmokkaasti yhteen, jotta ihmiskunta voi voittaa epäinhimillisyyden.

Se, että annatte itsenne luisua kurjistavaan orjuuteen, on hautausmaan oppi.

Kaikki ne, joilla on jäljellä joitakin elämää luovia punaisia verisoluja, tietävät, että tie totuuteen ei hyväksy kompromisseja eikä sitä voida koskaan horjuttaa massadoktriinin orkestroidulla oopiumilla.

fiFinnish