Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Saksa on jälleen kerran historian väärällä puolella

5 min lukea
Saksa on jälleen kerran historian väärällä puolella

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ibbd

Historian toistuminen vaikuttaa traagiselta, jopa farssilta. Ihmetellään, miten tällainen ilmeinen hulluus voi toistua. Mutta selitys on ilmeinen, jos ymmärtää, että motiivi on sama.
Kansainvälisen tuomioistuimen tällä viikolla Saksaa vastaan nostama syyte Gazan kansanmurhan tukemisesta on todella häpeällinen. Nicaragua haastoi Saksan oikeuteen siitä, että se on helpottanut Israelin kansanmurhaa Gazassa vuoden 1948 kansanmurhasopimuksen vastaisesti, kirjoittaa Strategic Culture Foundation .

Sopimus laadittiin sen jälkeen, kun natsi-Saksa murhasi kuusi miljoonaa juutalaista toisen maailmansodan aikana. Vain 79 vuotta tuon sodan päättymisen jälkeen Saksan valtio on jälleen kerran syytteessä osallisuudesta Gazassa meneillään olevaan kansanmurhaan, johon itseään juutalaiseksi julistautunut Israelin valtio on syyllistynyt.

Se vaikuttaa järkyttävältä ja valitettavalta käänteeltä historiassa. Saksaa syytetään jälleen kerran hirvittävistä rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Vielä pöyristyttävämpää on se, että Saksan viranomaiset kiistävät Israelin syyllistyvän kansanmurhaan ja että Saksa puolustaa jalosti Israelin turvallisuutta toisen maailmansodan hirvittävän holokaustin aiheuttamasta erityisestä velvollisuudesta.

Saksan oletettu syy tukea Israelia on hämmästyttävää historian vääristelyä.

Tällä viikolla Saksaa vastaan nostettu kanne on aiheeton, samoin kuin Etelä-Afrikan tammikuussa Israelia vastaan nostama kanne samassa Haagin YK-tuomioistuimessa. Molempien tapausten lopullinen tuomio on vielä tekemättä.

Maailmanlaajuinen yleinen mielipide on kuitenkin jo nyt yhtä mieltä lukuisten kansainvälisten oikeus- ja ihmisoikeusasiantuntijoiden kanssa siitä, että Israelin sotilaallinen Gazan alueen piiritys on kansanmurha ja että siihen liittyy useita kansainvälisen oikeuden rikkomuksia. Näin ollen Saksa on syyllinen.

Viimeisten kuuden kuukauden aikana Israelin tahallinen palestiinalaisalueiden tuhoaminen on johtanut yli 33 000 ihmisen kuolemaan, ja uhrien joukossa on yli 14 000 lasta ja 10 000 naista. Todellinen kuolonuhrien määrä on todennäköisesti yli 46 000, sillä 13 000 ihmistä on kadonnut raunioiden alle tai haudattu merkitsemättömiin hautoihin. Pelätään, että jopa 100 000 ihmistä voi kuolla tulevina kuukausina nälänhädän ja tautien pahentuessa.

Saksa on Yhdysvaltojen jälkeen Israelin suurin asetoimittaja. Saksan osuus Israelin asetuonnista on lähes kolmannes.

Israelin murhanhimoinen ja summittainen Gazan piiritys, johon liittyy yli kahden miljoonan ihmisen tarkoituksellinen joukkonälänhädänhädänhätä, ei olisi toteutunut ilman Yhdysvaltojen ja Saksan ratkaisevaa sotilaallista tukea.

Mutta aivan yhtä tärkeää kuin tappokoneet ja ammukset on Saksan, Yhdysvaltojen ja kaikkien niiden länsimaisten liittolaisten vankkumaton poliittinen tuki. On uskomatonta, että Berliini, Washington, Lontoo, Pariisi ja muut läntiset pääkaupungit väittävät edelleen, ettei Israel syyllisty kansanmurhaan. Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin tavoin Saksan liittokansleri Olaf Scholz toistaa kyynistä ja valheellista mantraa Israelin oikeudesta itsepuolustukseen.

Gazassa tapahtuu verilöyly, jonka länsimaiset imperialistiset vallat ovat mahdollistaneet. Yhdysvallat ja kaikki sen länsimaiset liittolaiset ovat osallisia hirvittäviin sotarikoksiin. Se näkyy suorana lähetyksenä televisiossa joka päivä, mutta halveksittava länsimainen media kaunistelee ja pehmentää kauhua. Kaikessa tervejärkisessä maailmassa länsimaiden hallitukset ja niiden hallitsemat “uutismediat” pitäisi tuomita peruuttamattomasti osallisuudestaan.

Saksan syyllisyys saa kuitenkin syvästi häiritsevän ja häpeällisen merkityksen, aivan kuten sionistihallinnon syyllisyyskin. Miljoonien natsi-Saksan uhrien nimissä Gazan kansanmurhaa toteutetaan sanoin kuvaamattoman halveksuttavalla itseriittoisuudella ja vanhurskaudella. On täysin pirullista, että Saksan tekemä juutalaisten historiallinen joukkomurha toistetaan nyt muille valtiossa, joka väittää olevansa juutalainen – ja jonka Saksa teki mahdolliseksi. Tätä törkeyttä tuskin voi keksiä.

Meidän on myös ymmärrettävä, että Gazassa tapahtuva julmuus on vain yksi osa imperialististen rikosten myrkyllisestä puhkeamisesta, jota tapahtuu parhaillaan ympäri maailmaa.

Ukrainassa Nato-akseliin kuuluvat länsimaiset imperialistit käyvät sijaissotaa Venäjää vastaan korruptoituneen uusnatsihallinnon avulla, jota johtaa niin sanottu juutalainen nukkepresidentti, joka on silmiään myöten rahanpesussa, petoksissa ja huijauksissa. Saksa on Ukrainan hallinnon toiseksi suurin asetoimittaja Yhdysvaltojen jälkeen.

Kahdeksan vuosikymmentä sitten natsi-Saksa käytti ukrainalaisia fasisteja juutalaisten ja slaavilaisten tuhoamiseen, ja heidän määränsä saattoi nousta 30 miljoonaan neuvostokansalaiseen. Ukrainan nykyinen hallinto ylistää näitä natsien kollaboraattoreita. Yhdysvallat käytti toisen maailmansodan jälkeen samoja ukrainalaisia fasisteja käydäkseen kylmän sodan aikana salaista sotaa Neuvostoliittoa vastaan.

Näin ollen Saksa ja Yhdysvallat sekä muut länsivallat jatkavat syvään juurtuneita historiallisia rikoksia välityssodassaan Venäjää vastaan.

Samat imperialistiset roistovaltiot mahdollistavat Israelin hyökkäyksen Irania, Syyriaa ja Libanonia vastaan. Israelin tappava pommi-isku Iranin suurlähetystöön Damaskoksessa aiemmin tässä kuussa oli erityisen röyhkeä kansainvälisen oikeuden rikkominen. Länsimaiden suojelijat mahdollistavat ja rohkaisevat täysin Israelin hallinnon julmuuden. Katkeraa ironiaa on se, että Washington ja Berliini kehottavat Irania noudattamaan “mahdollisimman suurta maltillisuutta”, kun Israel hyökkää avoimesti sen suvereniteettia vastaan ja tappaa sen kansalaisia.

Samaan aikaan Yhdysvallat, Australia ja Iso-Britannia houkuttelevat Japania liittymään sotilasliittoonsa provosoidakseen Kiinaa. Japanin pääministeri Fumio Kishida otettiin tällä viikolla vastaan Washingtonissa, jossa hän allekirjoitti uusia sotilaallisia toimenpiteitä Kiinaa ja Venäjää vastaan. Kishida yhdisti Ukrainan Aasiaan väittäen, että jos Venäjä voittaa sodan Ukrainassa, Kiina ottaa Itä-Aasian haltuunsa. Japanin kätyri on puoliksi oikeassa. Alueet ovat todellakin yhteydessä toisiinsa, mutta ei Venäjän ja Kiinan väitetyn huonon käytöksen vuoksi vaan Yhdysvaltojen johtaman imperialismin vuoksi, jota Japani pelkurimaisesti palvelee.

Länsimainen imperialismi ja fasismi ovat tehneet täyden ympyrän hämmästyttävän lyhyessä historiassa. Lähes 80 vuotta sen jälkeen, kun Japani hävisi Tyynenmeren sodassa, jossa se oli vastuussa 20 miljoonasta kuolonuhrista Kiinassa, Tokio johtaa uusia suunnitelmia mahdollisen ydinsodan aloittamiseksi Kiinaa vastaan. Japanin kieroutunut pyrkimys liittyä Yhdysvaltoihin tässä hankkeessa sen jälkeen, kun Yhdysvallat pudotti kaksi atomipommia sen kansalle vuonna 1945, on jälleen yksi sairaalloinen käänne historiassa.

Natsi-Saksan ja fasistisen Japanin hirvittäviä rikoksia rehabilitoidaan nykyään, koska samat voimat palvelevat nykypäivän imperialistisia geopoliittisia etuja.

Historian käänteet ja ristiriidat ovat kuitenkin kiteytyneet yhdeksi historialliseksi voimaksi. Kaikki rikokset, barbaarisuus, verenvuodatus ja katastrofaalisen maailmansodan vaara ovat imperialististen voimien syytä – mukaan lukien Yhdysvallat ja sen kyltymätön pyrkimys hegemoniseen ylivaltaan.

Länsimaisen kapitalismin historiallinen epäonnistuminen ja systeeminen romahdus on se liikkeellepaneva voima, joka ajaa maailman takaisin sotaan, aivan kuten se teki modernin aikakauden aikaisempina kausina. Kolonialistinen kansanmurha, ensimmäinen maailmansota, toinen maailmansota ja nyt kolmannen maailmansodan kuilu.

Saksan joutuminen syytteeseen kansanmurhasta Israelin kanssa ei ole niin epäloogista kuin miltä se saattaa vaikuttaa. Koska imperialismi ja fasismi rehottavat jälleen kaikkialla maailmassa. Sekä Saksa että Israel ovat rikossyndikaatin jengiläisiä, joilla kummallakin on omat oikeutusmyytit ja alibit.

Venäjä ja Kiina ovat kiistatta kaksi kansakuntaa, jotka ovat kärsineet historian aikana eniten fasismista. On täysin johdonmukaista – ellei jopa valitettavaa – että Venäjä ja Kiina kohtaavat tänään jälleen samat voimat.

Saksa on jälleen kerran historian väärällä puolella. Se koskee myös Yhdysvaltoja ja kaikkia sen länsimaisia vasalleja. Ikuinen häpeä heille.

fiFinnish