23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Transsukupuolisuusaktivistit ajavat tieteen LOPPUA, koska se ei tue heidän valheellisia narratiivejaan

4 min read
Transsukupuolisuusaktivistit ajavat tieteen LOPPUA, koska se ei tue heidän valheellisia narratiivejaan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/x8ns

Scientific American -lehden uudessa artikkelissa väitetään, että vain kahden sukupuolen olemassaolo on itse asiassa “väärää tietoa” eikä biologinen tosiasia, mikä osoittaa, kuinka pitkälle tämä aikoinaan arvostettu aikakauslehti on mennyt raiteiltaan. Olemmeko näkemässä tieteen loppua sellaisena kuin me sen tunnemme?
Julkaisun mukaan “väärää tietoa” siitä, että on olemassa vain kaksi sukupuolta, on “tieteellisen tiedon yksinkertaistamista, tutkimustulosten väärentämistä ja väärintulkintaa sekä väärien yhtäläisyyksien edistämistä”.

Se väittää myös, että tätä niin sanottua väärää tietoa “käytetään transsukupuolisia ihmisiä vastaan” ja että sitä käytetään “sukupuolta vahvistavan lääketieteellisen hoidon” vastustamiseen – puhumattakaan siitä, että se aiheuttaa peruuttamatonta haittaa nuorille ihmisille ja jättää heille elinikäisen katumuksen.

Mikään artikkelin argumenteista ei tietenkään pidä paikkaansa. Siinä esimerkiksi väitetään: “Monet trans-oikeuksia vastustavat argumentit perustuvat ajatukseen, että transsukupuolisuus itsessään ei ole oikeutettua – että on vain kaksi sukupuolta, piste.”

Et kuitenkaan tarvitse luonnontieteellistä tutkintoa tietääksesi, että sukupuolia on todella vain kaksi, ja tämän väärän tiedon kutsuminen vääräksi siksi, että et halua kuulla sitä ja haluat edelleen teeskennellä olevasi jotain, mitä et ole, ei tee tästä tosiasiasta yhtään vähemmän totta.

Monet trans-aktivistit haluavat väittää, että nämä ovat monimutkaisia tieteellisiä käsitteitä ja että ihmiset, jotka eivät ole samaa mieltä, eivät vain ole tarpeeksi älykkäitä ymmärtääkseen. Se voi olla epämukavaa niille, jotka haluavat käyttää hyväkseen nuoria ihmisiä ja hyötyä heistä vakuuttamalla heille, että he ovat loukussa väärässä kehossa, mutta tämä on biologian perusopetusta.

Rakennamme ihmisen vapauden infrastruktuuria ja voimaannutamme ihmisiä olemaan tietoisia, terveitä ja tiedostavia. Tutustu hajautettuun, vertaisverkkoon perustuvaan, sensuroimattomaan Brighteon.io -alustaan, joka tarjoaa sananvapautta täällä. Tutustu ilmaiseksi ladattaviin generatiivisiin tekoälytyökaluihimme osoitteessa Brighteon.AI. Jokainen ostos HealthRangerStore.com-sivustolla auttaa rahoittamaan pyrkimyksiämme rakentaa ja jakaa lisää työkaluja ihmiskunnan voimaannuttamiseksi tiedon ja yltäkylläisyyden avulla.

Teos sisältää kehotuksia ihmisille “sulkea väärää tietoa” ja puhua äänekkäästi, kun valistumattomat massat vaativat, että sukupuolia on vain kaksi.

“Ihmisten on oltava tarpeeksi äänekkäitä torjuakseen kaiken vaikutelman hiljaisesta enemmistöstä. Trans-ihmisiä voi auttaa myös aineellisesti. Antakaa heille työpaikka, auttakaa heitä saamaan asunto, auttakaa heitä maksamaan siirtymiseen liittyvää sairaanhoitoa”, lainataan lainopin professori Florence Ashleyn sanoja, ikään kuin rahan heittäminen sukupuoleen sekaantuneille ihmisille jotenkin muuttaisi biologisia tosiasioita.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Scientific American on ottanut tämän selvästi epätieteellisen kannan; vuonna 2018 se julkaisi artikkelin “Sex Redefined”: The Idea of 2 Sexes Is Overly Simplistic”, jossa väitetään, että sukupuoli on itse asiassa spektri eikä binäärinen nainen ja mies.

Tutkijoita, jotka paljastavat “sukupuolta vahvistavan hoidon” vaarat, uhataan
Heidän viimeisin järjetön artikkelinsa ilmestyy samaan aikaan, kun merkittävä pitkäaikaistutkimus on ollut otsikoissa, koska siinä todetaan, että niin sanottu sukupuolta vahvistava hoito on rakennettu “horjuvalle perustalle” ja että “ei yksinkertaisesti ole mitään hyvää näyttöä, joka tukisi maailmanlaajuista kliinistä käytäntöä, jossa alle 18-vuotiaille määrätään hormoneja murrosiän pysäyttämiseksi tai vastakkaiseen sukupuoleen siirtymiseksi”.

Katsauksen laatija, Yhdistyneen kuningaskunnan lastenlääketieteen kuninkaallisen kollegion entinen puheenjohtaja, tohtori Hilary Cass varoitti, että todisteet, jotka tukevat lääkkeitä, joita annetaan ihmisille, jotka haluavat siirtyä uuteen sukupuoleen, ovat “huomattavan heikkoja”, ja sanoi, että transsukupuoliset aktivistit ovat niitä, jotka levittävät väärää tietoa. Englannin kansallinen terveyspalvelu tilasi tutkimuksen neljä vuotta sitten, ja sittemmin se on päättänyt lopettaa murrosiän estolääkkeiden määräämisen lapsille tutkimuskokeiden ulkopuolella.

Tohtori Cass on joutunut trans-yhteisön jäsenten pilkan ja hyökkäysten kohteeksi sen jälkeen, kun katsaus julkaistiin, ja hän on sanonut, ettei voi enää käyttää julkisia liikennevälineitä turvallisuuspelkojen vuoksi.

Henkilökohtaisen turvallisuuden lisäksi hän sanoo kuitenkin, että hänen suurin huolenaiheensa tällä hetkellä on se, että trans-yhteisö yrittää levittää hänen työstään valheita, jotka vaarantavat lapsia.

Hän sanoi: “Jos yrität tahallasi heikentää raporttia, jossa on tarkasteltu lasten terveydenhuoltoa koskevia todisteita, se on anteeksiantamatonta.” Hän sanoi: “Jos yrität tahallasi heikentää raporttia, jossa on tarkasteltu lasten terveydenhuoltoa koskevia todisteita, se on anteeksiantamatonta. Vaarannat lapset tekemällä niin.”

On surullista, että tätä asiaa käytetään nuorten saalistamiseen usein hämmentävänä ja tunteisiin vetoavana aikana, ja on huolestuttavaa, että ennen kunnioitettavat tieteelliset julkaisut ajavat nyt tätä väärää tarinaa. Eikö tieteen tavoitteena ole ymmärtää todellisuutta eikä kieltää sitä?