23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Miljoonien tappiot miljardien voittojen sijaan – BioNTech ei enää myy tarpeeksi geneettisiä injektioita

2 min read
Miljoonien tappiot miljardien voittojen sijaan – BioNTech ei enää myy tarpeeksi geneettisiä injektioita

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/jnd9

BioNTech, joka kehitti kokeelliset geeniruiskeet Covid-19:ää vastaan ​​yhdessä Pfizerin kanssa, kamppailee massiivisen myynnin laskun ja miljoonien tappioiden kanssa. Käteislehmä “Corminaty” ei mene enää hyvin kaupaksi. Yhtiö yrittää tyynnyttää osakkeenomistajia, mutta osakekurssi jatkaa romahtamistaan.

Asiat näyttivät vielä hyvältä BioNTechin kannalta vuonna 2021, jolloin maailma varastoi tonnia mRNA-annoksia Pfizerilta/BioNTechiltä kyseenalaisten salaisten sopimusten ansiosta. Liikevaihdon ollessa 19 miljardia euroa voittoa kertyi yli 10 miljardia euroa. Mainzin yritys oli yksi kriisin edunsaajista. Mutta koska markkinoilla on vain yksi tuote (eli kokeellinen koronarokote Corminaty), on vaikea myydä tarpeeksi geeniruiskeita ilman “pandemiaa”.

Ei siis ihme, että myynti putosi 187,6 miljoonaan euroon tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä – ja tappiota kirjattiin yli 300 miljoonaa euroa. Edellisen vuoden samalla vuosineljänneksellä “boostereilla” tehtiin seitsemän kertaa enemmän myyntiä poliitikkojen ja valtamedian jatkuvan pelottelun seurauksena.

Vaikka yhtiö ilmoittaa haluavansa 2,5-3,1 miljardin euron myyntiä koko vuodelle, viime vuonna tulosodotus putosi (tosin myöhään, marraskuussa) viidestä neljään miljardiin euroon huonojen myyntilukujen vuoksi. Talousjohtaja Jens Holsteinin väite osoittaa, kuinka sokea yritysjohto on. Hän sanoi, että BioNTech halusi “saavuttaa noin 90 prosenttia vuosittaisesta kokonaismyynnistämme vuoden 2024 viimeisinä kuukausina”. No, viime vuonna niitä oli 40 ja vuonna 2022 noin 25 prosenttia, jotka saavutettiin kunkin vuoden kolmen viimeisen kuukauden aikana – kuinka sitten meidän pitäisi saavuttaa 90 prosenttia tänä vuonna? Toivotaanko “koronapandemian” uusiutumista?

Kommentoi