23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Nato hylkäsi virallisesti väliintulon Ukrainassa

3 min read
Nato hylkäsi virallisesti väliintulon Ukrainassa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/4si3

“Länsimaiden” viimeaikaisten uhkausten jälkeen puuttua Ukrainan sotaan omilla joukkoillaan Venäjä on vastannut paljastamalla tappavan uhan:

Venäjä ilmoitti myös spontaanista harjoituksesta taktisten ydinaseiden käyttöönottamiseksi:

Venäjä on uhannut hyökätä Britannian sotilaslaitoksiin ja ilmoittanut järjestävänsä harjoituksia, joissa simuloidaan ydinaseiden käyttöä taistelukentällä vastauksena siihen, että Ukraina käyttää brittiläisiä aseita hyökätäkseen alueelleen.

Tämä on ensimmäinen kerta , kun Venäjä ilmoittaa julkisesti harjoituksistaan ​​taktisilla ydinaseilla, vaikka strategiset ydinvallat harjoittavat säännöllisesti.
Harjoituksia pitää Venäjän asevoimien eteläinen ryhmä, joka on mukana myös Ukrainan sotilasoperaatiossa.

Tämän pitäisi hiljentää toistaiseksi kovaääniset äänet, jotka haaveilevat Venäjän kukistamisesta Ukrainassa.

Nyt näyttää siltä, ​​että hoito on saavuttanut tavoitteensa.

Italialainen sanomalehti Corriere Della Serra raportoi (italiaksi):

“Ei saappaita maassa.” Courierin mukaan tämä on yksi alkuperäisen asiakirjaluonnoksen avainlauseista, ja se hyväksytään Naton huippukokouksessa, joka pidetään Washingtonissa 9.-11.7. Viittaus on Ukrainaan: Pohjois-Atlantin liitto ei lähetä sotilaita taisteluun (“ei saappaita maassa”). Yhdysvaltojen sanelema strategia ei muutu. Samaan aikaan länsimaiden johtajat kuitenkin valmistautuvat muutokseen.

Naton virallinen päätös olla lähettämättä sotilaita Ukrainaan on vakuutus Venäjälle. Se on myös yritys estää tiettyjä presidenttejä, tässä tapauksessa Ranskan Emmanuel Macronia, vastustamasta tätä strategiaa. Ainakin näin ukrainalainen sanomalehti Strana ja venäläinen kirjeenvaihtaja Gilbert Doctorow tulkitsevat sen . Strana:

Italialaisen Corriere della Seran mukaan Nato aikoo hyväksyä heinäkuun huippukokouksessa julistuksen, jossa se kieltäytyy lähettämästä joukkoja Ukrainaan. “Ei saappaita maassa” – tämä kohta pitäisi lukea sanomalehden mukaan

Huomaa, että liitto on toistuvasti sanonut, ettei se taistele Ukrainassa. Jos tämä lähestymistapa vahvistetaan virallisesti, se vaikeuttaa suuresti Ranskan kaltaisten maiden pyrkimyksiä, jotka eivät sulje pois joukkojen sijoittamista.

On huomionarvoista, että tiedot Naton virallisen lausunnon valmistelusta sen joukkojen osallistumatta jättämisestä Ukrainan sotaan ilmestyivät kirjaimellisesti heti Venäjän federaation varsinaisen uhkavaatimuksen jälkeen vihjeillä ydinaseiden käytöstä. Naton joukkojen saapuminen.

Teoriassa tällainen julistus ei estäisi Nato-maita lähettämästä joukkoja yksipuolisesti. Tässä tapauksessa on kuitenkin erittäin suuri kysymys, tuleeko koko liittouma tämän maan avuksi, jos Venäjän federaatio alkaa hyökätä sen alueelle.

Sputnik Internationalin haastattelussa Gilbert Doctorow tukee tätä tulkintaa :

Naton Ukrainan uuden “ei saappaita maassa” -strategian taustalla on lännen sodanlietsojien hiljentäminen, kansainvälisten suhteiden analyytikko Gilbert Doctorow sanoi Sputnikille.

Allianssin päätöksellä oli tarkoitus “hiljentää herra Macron, Liettuan pääministeri ja muut äänekkäät, jotka ovat vaatineet NATO-joukkojen lähettämistä Ukrainaan pelastamaan Kiovan hallinto uhkaavalta sotilaalliselta tappiolta”, Doctorow sanoi.

“Ei saappaita maassa” Ukrainassa on avainlause asiakirjaluonnoksessa, joka on hyväksyttävä Naton huippukokouksessa Washingtonissa heinäkuussa, kertoo italialainen sanomalehti Corriere della Sera.

Olen alustavasti samaa mieltä tuosta tulkinnasta. Mutta en ole löytänyt mainintaa tästä päätöksestä muissa “länsimaisissa” mediassa. Joten on vielä liian epävirallista pitää sitä todetuna tosiasiana.

Lisäksi, kirjoittaa Corriere Della Serra, NATO ottaa hoitaakseen aseiden keräämisen ja toimituksen Ukrainalle. Tämä on tähän asti ollut USA:n tehtävänä Ramsteinissa pidettyjen amerikkalaisten valtakuntien ja liittolaisten yhteysryhmän säännöllisten tapaamisten kautta.

Bidenin hallinto heittää siten epäonnistuneen Ukraina-projektinsa, jonka tarkoituksena oli ” heikentää Venäjää “, mutta joka on saavuttanut päinvastoin, eurooppalaisten käsiin. (Olin jo jonkin verran ennustanut tämän sodan ensimmäisen kuukauden aikana).

Kommentoi