23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Davos on epätoivoinen

4 min read
Davos on epätoivoinen

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/iihz

Yksi Davosin suosikkipuhujista, Yuval Noah Harari, osallistui BIS Innovation Summit -kokoukseen aiemmin tällä viikolla levittääkseen naurettavaa bitcoinin vastaista propagandaa, kirjoittaa Tyler Durden .

Chatissaan Harari sanoi, että “historioitsijana” hän ei pidä bitcoinista, koska se on “epäluottamukseen perustuva valuutta”. Juuri näin hän sanoi:

Kun katson Bitcoinia historioitsijana, en pidä siitä, koska tämä on epäluottamukselle rakennettua rahaa. Bitcoinin keskeinen idea on pohjimmiltaan elektroninen kulta, johon emme luota pankkeihin ja hallituksiin, joten emme halua antaa heille mahdollisuutta luoda niin paljon rahaa kuin haluavat. Joten luomme tämän bitcoinin. Se on epäluottamuksen valuutta.

Uskon, että sähköinen raha on tulevaisuus, mutta olemme nähneet viime vuosisatojen aikana, että on itse asiassa hyvä idea antaa pankeille ja hallituksille mahdollisuus luoda enemmän ja enemmän rahaa rakentaakseen lisää luottamusta yhteiskuntaan. Joten en ole varma, miltä raha näyttäisi 20 tai 30 vuoden kuluttua, mutta toivon, että se olisi suuremman luottamuksen valuutta eikä epäluottamuksen valuutta. -Yuval Noah Harari, kuuluisa malthusilainen nihilisti ja keskinkertainen kirjailija

Vau. Tätä me psy-op-maailmassa kutsumme mielellämme “kaasuvaloksi”. Se on taktiikka, jolla joku saa uskomaan, että jokin, mikä ei ole ollenkaan totta ja jota ei todennäköisesti ole koskaan tapahtunut, on totta. Mitä tulee Hararin erityisiin kommentteihin ihmiskunnan historiasta, hän yrittää saada ihmiset uskomaan, että hallituksille ja keskuspankeille on annettu mahdollisuus “luoda yhä enemmän rahaa luottamuksen rakentamiseksi yhteiskuntaan”. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta, ja sinun tarvitsee vain nostaa pää pois puhelimestasi, katsoa ympärilleen maailman tilaa ja muistella neljän vuoden historiaa kumotaksesi tämän objektiivisesti järjettömän kannan.

Muistatko, kun enemmistö maailman hallituksista liittoutui sulkeakseen maailmantalouden samalla, kun se tulvi maailmantaloutta TRILJONIEN dollarien likviditeetillä? Uskon, että voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että tämä oli luultavasti äärimmäisin esimerkki poliittisesta ja rahapoliittisesta keskussuunnittelusta, jonka maailma on koskaan nähnyt. Jos noudatamme Hararin logiikkaa, jonka mukaan rahajärjestelmän koordinoinnin ja keskitetyn valvonnan taso, pitäisi voida katsoa maailmaa juuri nyt ja sanoa luottavaisin mielin, että ihmisten yhteinen luottamus hallituksiin ja pankkeihin on kaikkien aikojen huipussaan. .

Näin ei selvästikään ole. Itse asiassa asia on juuri päinvastoin. Luottamus poliittisiin ja rahoituslaitoksiin ei ole koskaan ollut pienempi. Tavallinen ihminen kärsii hintainflaation painosta ja alkaa epäillä valtion meno-ohjelmien pätevyyttä. Varsinkin täällä Yhdysvalloissa. Geopoliittinen maisema on siirtymässä kohti moninapaista maailmaa, koska suuret hallitukset eivät voi mitenkään luottaa toisiinsa. Tätä kasvavaa epäluottamusta ruokkii se tosiasia, että jotkut hallitukset ovat käyttäneet “luotettua” valvontaansa kansainvälisessä valuuttajärjestelmässä suvereenin valtion varojen jäädyttämiseen. Eikä tässä edes mainita pankkien pelastamista suuren finanssikriisin aikana, Lähi-idän sotia tai ilmiantajien vaientamista, jotka yrittivät saada ihmiset tietoisiksi siitä, että heidän hallituksiinsa ei voi luottaa. Harari on joko täysin irrallaan todellisuudesta tai hän on täysin epäluuloinen. Minusta tuntuu, että se on luultavasti jälkimmäinen.

Tämän ajattelutavan ei pitäisi olla yllättävää Hararilta, ja sen tosiasian, että hän sanoi sen Kansainvälisen järjestelypankin isännöimässä digitaalisessa huippukokouksessa, pitäisi olla vielä vähemmän yllättävää. BIS on korkein takaajapankki, joka haluaa paimentaa maailman digitaaliseksi panoptikumiksi, joka toimii CBDC:llä, jota “luotetut pankit ja hallitukset” voivat ohjata rakeisesti. Bitcoin on kirjaimellisesti suurin uhka niiden olemassaololle, koska se antaa yksilöille mahdollisuuden kieltäytyä järjestelmästä, joka perustuu luottamukseen keskussuunnittelijoihin.

Yritetään vedota ihmisten tunteisiin ottamalla likinäköinen lähestymistapa “elektronisesta rahasta” käytävään keskusteluun ja yrittää pelkistää päätöksentekoprosessi polvi-nykiväksi reaktioksi, joka perustuu kontrastin “epäluottamus vastaan ​​luottamus” konnotaatioon. pienimmän yhteisen nimittäjän. Sinun pitäisi todella uskoa, että useimmat ihmiset eivät ole vain tyhmiä, vaan erittäin tyhmiä.

”Epäluottamus hallitukseen on huono asia. Luottamus hallitukseen on hyvä asia. Siksi hallituksen rahanhallinta on hyvää.” Luolamiehen paskaa.

Meidän onneksi kukaan ei tyyty Hararin hölynpölyyn, ja Satoshi Nakamoto suunnitteli bitcoinin tavalla, joka antaa meille mahdollisuuden päästä irti hallituksiin ja keskuspankkeihin luottamisesta. Kuten hän huomautti helmikuussa 2009, valuuttojen historia on täynnä hallitusten ja keskuspankkien luottamusrikkomuksia. Valuutan liikkeeseenlaskuvaltuuksien luottaminen näille tahoille on osoittautunut katastrofaaliseksi kokonaisille yhteiskunnille. Luottamus on poistettava kokonaan prosessista käyttämällä järjestelmää, jota kukaan yksilö, ryhmä, yritys tai hallitus ei voi hallita, ja juuri sen Bitcoin tuo maailmalle. Yksilöiden ei pitäisi luottaa kenenkään muun kuin itsensä tietämään, mitä heidän rahoilleen tapahtuu. “Älä luota, tarkista” on bitcoinin eetos, jonka avulla ihmiset voivat käydä kauppaa. Se on kaunis asia, ja se pelottaa tämän maailman hararit.

Davos-luokka on epätoivoinen ja peloissaan, kuten Hararin järjetön väite aiemmin tällä viikolla osoittaa. Tämän pitäisi rohkaista sinua. Liittyä seuraan. He tietävät häviävänsä kertomustaistelun.

Aiomme voittaa.

Kommentoi