23.5.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

“100% digitaalinen”: WEF määrää hallituksen kieltämään käteisen käytön “lisensoimattomilta henkilöiltä”

4 min read
“100% digitaalinen”: WEF määrää hallituksen kieltämään käteisen käytön “lisensoimattomilta henkilöiltä”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/osym

Käteisen käyttö anonyymien ostosten tekemiseen, joita keskuspankin invasiivinen valvontajärjestelmä ei valvo, tulee pian käteisen käyttöluvan saaneiden VIP-eliittien varaan, jos sallimme Klaus Schwabin Maailman talousfoorumin toteuttaa huolellisesti laadittuja suunnitelmia, raportoi Thepeoplesvoice .

WEF isännöi huippukokousta Saudi-Arabiassa jakaakseen hiljaa yksityiskohtia häiritsevistä suunnitelmistaan ​​hävittää käteinen kokonaan 100-prosenttisesti digitaalisen järjestelmän hyväksi. Samalla se myönsi, että Covid-pandemia oli osa suunnitelmaa ajaa kuluttajat karkuun käteisellä keskuspankkien kylmä syleily.

Valitettavasti globaalin eliitin ja heidän takahuoneneuvottelujensa maailman sorretuimmissa valtioissa katselemme heitä kuin haukkaa, meillä on sisäpiiriläisiä, jotka kävelevät käytävillä, ja meidän velvollisuutemme on paljastaa heidän pirulliset suunnitelmansa paljastaa maailma.

Viime viikolla Saudi-Arabiassa pidetyssä WEF-kokouksessa Bahrainin keskuspankin pääjohtaja Khalid Humaidan sanoi, että tavallisiin ihmisiin ei voida luottaa käyttävän rahojaan haluamallaan tavalla ja että eliitti käyttää käteistä lähitulevaisuudessa täysdigitaalisen ratkaisun hyväksi.

Humaidan kehui myös rennosti, että suuri yleisö hyväksyy eliitin siirtymisen keskuspankin digitaaliseen valuuttaan eli CBDC:hen ilman taistelua.

Kuulitko tuon? Keskuspankin pääjohtaja sanoi pohjimmiltaan, että ihmiset luottavat keskuspankkiin tekemään rahoillamme mitä haluavat.

Humaidanin mukaan huolestuttavaa on se, että eliitti ei vain suunnittele tavallisten ihmisten käteisen poistamista, vaan se on päättänyt poistaa sen kokonaan.

“Jossain vaiheessa toivottavasti voimme olla 100-prosenttisesti digitaalisia”, hän kehui.

Käteisen poistaminen kieltää anonyymin rahansiirron, jonka pankkiala on jo myöntänyt.

Puhuessaan Kansainvälisen järjestelypankin innovaatiohuippukokouksessa maaliskuussa 2023 Euroopan keskuspankin pääjohtaja Christine Lagarde myönsi, että CBDC ei ole yksityinen tai anonyymi, mutta hän yritti makeuttaa sopimusta lupaamalla, että käteistä ei hävitetä kokonaan.

Joka kerta kun annamme eliittille tuuman, he vievät mailin.

Nopeasti vuosi eteenpäin ja eliitti on jo perunut lupauksensa olla kieltämättä käteistä.

Professori Eswar Prasad Cornellin yliopistosta puhui WEF:n “Summer Davos” -huippukokouksessa Tianjingissa, Kiinassa, joka tunnetaan myös vuosittaisena uusien mestareiden kokouksena, jossa hän myönsi, että eliidillä on valta hallita kaikkia liiketoimia ympäri maailmaa hallita maailmaa.

Hän ei vitsaili pimeästä paikasta, jonka teknologia uhkaa vapauttaa ihmiskunnalle. Odota vain, kunnes näet, mitä Australiassa jo tapahtuu. Kansalaiset antoivat hallituksen takavarikoida heidän aseensa ja vaativat sitten rokotteita. Nyt eliitti kieltää heitä käyttämästä käteistä.

Tapaa Jared Bernstein. Hän on talousneuvonantajien neuvoston puheenjohtaja ja siksi Bidenin tärkein talousneuvonantaja.

Hänen taustansa? Ei mitään tekemistä talouden kanssa. Hän on BA-tutkinto musiikista ja tohtori sosiaalihuollon alalta.

Katso tämä ja huomaat, että hän ei yksinkertaisesti ymmärrä peruskäsitteitä, joita tarvitaan taloudesta puhumiseen. Tämä on kaikki todisteet, jotka kenen tahansa tarvitsee ymmärtääkseen, ettei Bidenin hallinto johda mitään. Globaali eliitti on valinnut heidät epäpätevyyden vuoksi.

Samalla kun Bidenin hallinto jatkaa itsensä paljastamista uusilla ja järkyttävillä tavoilla, globalistit pitävät palkintoa silmällä.

Kansainvälisen järjestelypankin toimitusjohtaja Agustín Carstens teki selväksi Kansainvälisen valuuttarahaston kokouksessa lokakuussa 2020, että CBDC:n koko tarkoitus on hallita sitä, mihin ihmiset käyttävät rahansa.

Jos keskuspankki ei hyväksy ostostasi tai kauppiasta, jolta ostat, he eivät anna sinun käyttää rahojasi.

“Meillä on tekniikka sen valvomiseksi”, Carstens varoittaa.

Jos haluat maistaa tätä dystooppista tulevaisuutta, älä katso kauemmas kuin Australia, kerran ylpeä kansakunta, josta on nopeasti tulossa eliitin autoritaarisen agendan testikenttä.

WEF:iin soluttautunut Australian hallitus aikoo kieltää fyysisen rahan käytön valtakunnallisesti CBDC:n hyväksi ja pakottaa pian kaikki kansalaiset kantamaan Bill Gatesin hyväksymää “digitaalista passia” osallistuakseen yhteiskuntaan.

Tietenkin hallitus väittää, että näissä dystooppisissa uudistuksissa on kyse turvallisuudesta. En loukkaa älykkyyttäsi kertomalla, mistä on kyse.

Samaan aikaan Australian suurimmat pankit kieltävät käteisen toiminnan ja pakottavat asiakkaat siirtymään vain digitaaliseen järjestelmään.

Macquarie Bank ilmoitti luopuvansa vähitellen käteismaksuista, sekkeistä ja puhelinmaksuista tänä vuonna siirtyäkseen vain digitaalisiin tapahtumiin.

Australia ei ole ainoa valtio, joka on joutunut globalistisen eliitin totalitaariseen hallintaan.

Euroopan parlamentti on päässyt sopimukseen Bill Gatesin digitaalisen tunnuksen pakollisesta käyttöönotosta, jossa on sisäänrakennettuja ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on estää ihmisiä osallistumasta yhteiskuntaan, jos he eivät noudata globalistista agendaa.

People’s Voice on varoittanut massaa jo vuosia siitä, että globalistien agendalla on suuri suunnitelma, jossa digitaaliset tunnisteet ja keskuspankin digitaaliset valuutat lukitaan ihmiskunnan digitaaliseen vankilaan.

Samaan aikaan Euroopan unioni vain myönsi, että olimme koko ajan oikeassa.

Eliitti on aina kiistänyt nämä suunnitelmat ja kuvaillut kaikkia, jotka uskalsivat paljastaa suunnitelmansa, “salaliittoteoreetikoiksi”, jotka pitäisi sulkea sosiaalisessa mediassa, karkottaa yhteiskunnasta ja joissain tapauksissa heittää vankilaan.

Kommentoi