Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Tutkimus pidettiin piilossa kolmen vuoden ajan: Näin tehokas Ivermektiini on Covid-sairauksiin

3 min lukea
Tutkimus pidettiin piilossa kolmen vuoden ajan: Näin tehokas Ivermektiini on Covid-sairauksiin

Scattered pills, free public domain CC0 photo

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/n2zp

Muistatko vielä, kuinka koronapandemian aikana ivermektiiniä demonisoitiin ja kiellettiin jatkuvasti hevosen madotuksen lääkkeenä, jotta sen sijaan voitaisiin edistää muita sivuvaikutuksia täynnä olevia valmisteita? Hiljattain julkaistiin toinen tutkimus, joka vahvistaa tieteellisesti lääkkeen tehokkuuden. Mielenkiintoista on, että sitä säilytettiin lukossa kolme vuotta!

On kulunut kolme vuotta ennen kuin julkaistiin tärkeä tieteellinen tutkimus ivermektiinin käytöstä Covid-potilailla, joilla on kohtalaisia ​​tai vaikeita oireita. Koska poliitikot ja valtavirran tiedotusvälineet eivät ole koskaan kyllästyneet demonisoimaan huumeita ja neuvomaan olemaan ottamatta sitä, tämä on itse asiassa skandaali. Kaksoissokkotutkimus valmistui 15.6.2021, mutta julkaisua odoteltiin muutama päivä sitten. Jos julkaisu olisi ilmestynyt aikaisemmin, olisi voitu pelastaa vielä useampia ihmisiä – esimerkiksi niitä, jotka menettivät henkensä ventilaation tai merkittävästi enemmän sivuvaikutuksia aiheuttaneiden lääkkeiden vuoksi .

Yhteensä 110 potilasta, joista 62 (56,4 prosenttia) miehiä ja 48 (43,6 prosenttia) naisia, keski-ikä oli 53,36 ± 15,10 vuotta, oli mukana kaksoissokkoutetussa, satunnaistetussa kliinisessä tutkimuksessamme. Kahden ryhmän perusominaisuudet olivat samanlaiset. Mutta tulokset voidaan nähdä. Vaikka 32,7 prosenttia Covid-potilaista joutui ottamaan tehohoitoyksiköihin ilman ivermektiiniä, vain 5,5 prosenttia näistä potilaista sai 14 milligrammaa joka 12. tunti kolmen päivän ajan. Plaseboryhmällä oli myös merkittävästi pidempi sairaalahoito keskimäärin kuusi päivää kuin potilailla, jotka saivat ivermektiiniä (neljä päivää). Myös oireiden häviäminen eteni nopeammin (myös lievissä tai kohtalaisissa tapauksissa). Tutkimuksen tekijät kirjoittavat myös:

Nämä tulokset ovat yhdenmukaisia ​​Ahmedin et ai. joka tutki 5 päivän ivermektiinihoidon vaikutuksia CRP- ja LDH-tasoihin, jotka edustavat taudin tulehdusvaiheen vakavuutta.

Suoran antiviraalisen vaikutuksensa lisäksi tämä lääke aktivoi myös tulehdusprosessiin osallistuvia estoreittejä, kuten TNF-alfaa, interleukiini-8:aa ja LL-37:ää.

Sitten tapahtuu interleukiini-1-beetan ja interleukiini-18:n epäsuora aktivoituminen, mikä johtaa neutrofiilien ja eosinofiilien kemotaksisen vähenemiseen ja oireiden paranemiseen, taudin kulun lyhenemiseen ja poikkeavien laboratoriolöydösten nopeampaan paranemiseen. .

Lisäksi tämän lääkkeen vakavia sivuvaikutuksia ei havaittu lääkitysryhmän osallistujilla.

Tämä tekee jälleen selväksi, että halpa lääke kuvattiin täysin epäoikeudenmukaisesti huonossa valossa, kun taas muita lääkkeitä (tehottomia, monia sivuvaikutuksia ja myös kalliita), kuten Pfizerin Paxlovid, mainostettiin jatkuvasti ja valtavia summia veronmaksajien rahoja. hukattiin niihin.

fiFinnish