Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Kuolettavat prionitaudit ovat yleistymässä, ja ne voivat nyt tarttua COVID-19-rokotteiden ansiosta

3 min lukea
Kuolettavat prionitaudit ovat yleistymässä, ja ne voivat nyt tarttua COVID-19-rokotteiden ansiosta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/9ldq

Harvinainen, voimakkaasti etenevä hermostoa rappeuttava sairaus on yleistymässä COVID-19-rokotteiden käyttöönoton jälkeen. Aivoja syövyttävien ja nopeaan kuolemaan johtavien prionisairauksien määrä on lisääntynyt viimeisen kolmen vuoden aikana. Lääketieteellisen kirjallisuuden mukaan monia uusia tapauksia on ilmaantunut COVID-19-mRNA-rokotteiden antamisen jälkeen. Koska prionit tuhoavat nopeasti samankaltaisia ​​proteiineja, tauti voi tarttua, jos henkilö altistuu elimille tai verelle, joihin prionit jo vaikuttavat, Lance D Johnson kirjoittaa.

Creutzfeldt-Jakobin tautitapaukset lisääntyvät COVID-19-rokotteen jälkeen

Yksi tärkeimmistä prionisairauksista on Creutzfeldt-Jakobin tauti (CJD). CJD:tä pidettiin perinteisesti äärimmäisen harvinaisena neurologisena ja rappeuttavana sairautena, noin 1 tapaus miljoonaa ihmistä kohden. Perinteisesti Yhdysvalloissa on noin 350 satunnaista CJD-tapausta vuosittain. CJD-tapaukset muodostavat 90 prosenttia kaikista prionisairauksista.

Huhtikuussa 2023 lääketieteen tutkijat dokumentoivat kuolemaan johtavan CJD-tapauksen sen jälkeen, kun 68-vuotias potilas sai toisen annoksen Pfizer-BioNTech COVID-19 -rokotetta. Toinen tapaus, joka dokumentoitiin syyskuussa 2022 , koski 59-vuotiasta miestä, jonka epäillään sairastavan CJD:tä ja jolle kehittyi oireita useiden COVID-19-rokotusten jälkeen. Kolmannessa tutkitussa tapauksessa 68-vuotias nainen kärsi nopeasta muistin menetyksestä, käyttäytymismuutoksista, päänsärystä ja kävelyhäiriöistä viikko COVID-19-rokotuksen jälkeen. Vaccine Adverse Reporting System (VAERS) oli tallentanut 7.6.2022 mennessä 42 CJD-tapausta rokotuksen jälkeen. Riippumaton tutkija Sid Belzberg keräsi vielä 60 raporttia prionisairauksista COVID-rokotuksen jälkeen verkkosivustolle, jonka hän perusti kerätäkseen tietoja injektioiden neurologisista sivuvaikutuksista. Nämä 60 tapausta tulivat noin 15 000 henkilön väestöstä, joka vieraili sivustolla, mikä osoittaa hälyttävän suuntauksen.

J. Bart Classenin vuoden 2021 artikkelissa todettiin , että mRNA-rokotteiden piikkiproteiini voi aiheuttaa prionien kaltaisia ​​sairauksia , koska se voi sitoutua moniin tunnettuihin proteiineihin ja aiheuttaa niiden väärinlaskostumisen mahdollisiksi prioneiksi. Tutkijat havaitsivat, että rokotteen RNA-sekvenssi sisältää spesifisiä sekvenssejä, jotka voivat saada TAR DNA:ta sitovan proteiinin (TDP-43) ja Fused in Sarcoma (FUS) -sitovan proteiinin laskostumaan traagisesti patologisissa prionimuodostelmissaan. Lisätutkimukset päättelevät, että rokotteen piikkiproteiini sisältää S1-komponentin, joka voi toimia amyloidina ja lopulta muodostaa myrkyllisiä aggregaatteja. Tämä amyloidin muodostuminen johtaa lopulta hermoston rappeutumiseen .

Tutkijat varoittavat, että COVID-19-rokotteet aiheuttavat prionien muodostumista ja voivat olennaisesti levittää tautia.

Prionitaudit määriteltiin ensimmäisen kerran 1920-luvulla ja jaettiin kolmeen luokkaan: satunnainen, perinnöllinen tai hankittu. Useimmat tapaukset (90 prosenttia) luokitellaan satunnaisiksi. Ensimmäiset oireet ovat : koordinaation puute, kävely- ja tasapainoongelmat; heikentynyt ajattelu, muisti ja arvostelukyky; käyttäytymisen muutokset; masennus, mielialan vaihtelut ja ahdistus; hämmennys; unettomuus tai muutokset unirytmissä; epätavalliset tuntemukset ja näkömuutokset. Nämä oireet johtavat lopulta tahattomiin lihasnykistyksiin ja vakavaan henkiseen rappeutumiseen ja/tai dementiaan.

Yksi COVID-19-rokotteen tuotannon viallisista prosesseista tapahtuu kodonin “optimoinnin” aikana. Kun urasiili korvataan synteettisellä metyylipseudouridiinilla COVID-19-rokotteessa, tapahtuu prosessi, jota kutsutaan “kehyksen siirroksi”, mikä johtaa virheeseen dekoodauksessa. Tämä virhe johtaa epänormaalien proteiinien tai prionien tuotantoon.

Tutkijat varoittavat, että nämä prionitaudit voivat nyt tarttua veren ja elinsiirtojen kautta henkilöiltä, ​​joihin mRNA-rokotteet ovat vaikuttaneet haitallisesti . Nämä tarttuvat prionitaudit voivat sitten aiheuttaa ALS:n, frontaalisen temporaalisen lobarisen rappeuman, Alzheimerin taudin ja muita neurologisia rappeuttavia sairauksia.

Prioni on pohjimmiltaan “proteiinipitoinen tarttuva hiukkanen”. Nämä mahdollisesti tartunta-aineet sisältävät proteiinimateriaalia, joka voi laskostua rakenteellisesti eri tavoin. Yksi monista tavoista, joilla se taittuu, antaa sen siirtää muita prioniproteiineja – menetelmä, joka on samanlainen kuin virusinfektio, mutta ilman nukleiinihappoja. Sen sijaan, että prionit replikoituisivat DNA:n tai RNA:n kautta, niillä on käsittämätön kyky löytää väärin laskostunut proteiinitila ja siirtää se samankaltaisiin proteiineihin. Tämä käynnistää ketjureaktion, joka vahingoittaa terveitä proteiineja ja aiheuttaa nopean hermoston tuhoutumisen. Koska prionit voivat selviytyä ääriolosuhteista, immuunisolut eivät pysty steriloimaan tai tuhoamaan niitä, mikä tekee niistä vaikeasti hoidettavia.

fiFinnish