Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

FrankenSkies -dokumentti paljastaa chemtrail-agendan ja sen vaikutukset elämään maapallolla

3 min lukea
FrankenSkies -dokumentti paljastaa chemtrail-agendan ja sen vaikutukset elämään maapallolla

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/ok5y

Ilmastonmuutos on sinänsä kiistanalainen, mutta geotekniikan suhteen siitä voi tulla vieläkin kiistanalainen. Jotkut ilmastonmuutoksen hälyttäjät väittävät, että äärimmäiset toimenpiteet, kuten kemikaalien suihkuttaminen ilmaan maapallon ilmaston jäähdyttämiseksi, on ainoa tapa pelastaa meidät, kun taas monet muut – mukaan lukien jotkut, jotka uskovat ilmastonmuutoksen aiheuttamaan paniikkiin – varoittavat, että se voisi auttaa. paljon enemmän haittaa kuin hyötyä , kirjoittaa Cassie B.

Vaikka käsite on ollut olemassa lähes vuosisadan ajan, liian harvat ihmiset ovat tietoisia geotekniikasta ja sen seurauksista. Geoengineering saattaa kuulostaa futuristiselta, mutta se juontaa itse asiassa 1930-luvulta, ja sen alkuperää ja seurauksia tutkitaan perusteellisesti silmiä avaavassa FrankenSkies-dokumentissa.

Dokumentti pyrkii lisäämään tietoisuutta tästä käytännöstä ja paljastaa, kuinka siitä kiinnostuneet ihmiset yrittivät normalisoida ajatuksen kemiallisista pilvimuodostelmista ilmakehän aerosolidispersion avulla, jotta ihmiset eivät ihmettele, mitä tapahtuu, kun he näkevät sen taivaalla. .

Dokumentin verkkosivuilla selitetään : “FrankenSkiesin luomisen ja julkaisun jälkeen kesäkuussa 2017 maailma sellaisena kuin sen tunnemme on muuttunut dramaattisesti, ja monet ovat edelleen sokeita aerosoliruiskeiden, kemiallisten reittien, geotekniikan tai säätekniikan maailmalle. ”

Se jatkaa: “Tärkein, maailmanlaajuisesti ja kipeästi laajan huomion tarpeessa, on median normalisointi, sosiaalinen suunnittelu ja geotekniikan virallinen julkinen käyttöönotto ratkaisuna ilmastonmuutokseen.”

Dokumentin takana oleva mies Matt Landman selittää, että hänen uteliaisuutensa heräsi nähtyään outoja sääilmiöitä työskennellessään maatilalla Kaliforniassa. Useita kertoja hän ja muut, joiden kanssa hän puhui, näkivät lentokoneita lentävän taivaalla, jota seurasi sadekuuroja, jotka yhtäkkiä tukahdutettiin. Tutkittuaan ilmiötä ja oppinut, kuinka ilmakehän aerosoleja ruiskutetaan sateen estämiseksi, hän päätti, että hän halusi tehdä jotain varmistaakseen, että yleisö tietää, mikä on vaakalaudalla.

“Sittemmin tutkimukseni on paljastanut salakavalan, ilkeän salaliiton sään hallitsemiseksi ja vielä pahemman ohjelman huijata yleisöä huijauksella, jonka mukaan hiilipäästömme lämmittävät planeettaamme hallitsemattomasti”, hän kirjoitti.

Kuten ne, jotka varoittivat COVID-19-rokotteiden vaaroista, ihmiset, jotka puhuvat chemtraileista, on pitkään leimattu “salaliittoteoreetikoiksi” yrittäessään häpäistä heitä. Se on kuitenkin hyvin todellinen ilmiö, eivätkä sen kannattajat edes piilota motiivejaan.

Huippuyliopistojen, kuten Harvardin, tutkijat väittävät, että on jotenkin järkevää suihkuttaa sulfaattiaerosoleja ilmakehään heijastamaan auringonvaloa, kun taas MIT:n tutkijat sanovat, että “geotekniikka saattaa olla viimeinen ja ainoa vaihtoehtomme” pelastaa meidät niin kutsutulta ilmastonmuutokselta.

Euroopan komissio varoittaa geotekniikan riskeistä

Asiassa on kuitenkin myös yksi puoli: Euroopan komissio julkaisi viime vuonna raportin, joka varoittaa riskeistä, jotka liittyvät geotekniikan käyttöön ilman manipuloimiseen, kun taas ilmastohälyttäjät ovat yhä äänekkäämpiä kehotuksissaan käyttää näitä keinotekoisia interventioita.

Raportissa varoitetaan, että “näiden teknologioiden riskit, vaikutukset ja tahattomat seuraukset ovat huonosti ymmärrettyjä, eikä tarvittavia sääntöjä, menettelyjä ja instituutioita ole vielä kehitetty.”

Vaikka ajatus kemikaalien ruiskuttamisesta hengittämämme ilmaan aiheuttaa joitain ilmeisiä terveysriskejä, ne viittasivat myös mahdollisiin ongelmiin, kuten maiden väliseen voiman epätasapainoon, joka voi johtaa vakaviin konflikteihin, sekä eettisiin ja oikeudellisiin ongelmiin.

EU:n ilmastopolitiikan johtaja Frans Timmermans sanoi: “Kenenkään ei pitäisi tehdä kokeita yhteisellä planeetallamme yksin. Tästä on keskusteltava oikealla foorumilla, korkeimmalla kansainvälisellä tasolla.”

fiFinnish