Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

Ilmastotieteilijä ehdottaa ihmispopulaation “harvennusta” tappavan pandemian avulla “ilmastokriisin” ratkaisemiseksi

2 min lukea
Ilmastotieteilijä ehdottaa ihmispopulaation “harvennusta” tappavan pandemian avulla “ilmastokriisin” ratkaisemiseksi

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/apaq

Hallituksen ilmastotieteilijä teki sen virheen paljastaessaan niin monen radikaalin ympäristönsuojelijan todellisen lopullisen tavoitteen planeetan suojelemiseksi: ihmispopulaation pyyhkimisen pois, Cullen Linebarger raportoi .

University College Londonin (UCL) geofysikaalisten ja ilmastohaittojen professori Bill McGuire kirjoitti sunnuntaina twiitin valittaen, että hiilidioksidipäästöt eivät laske läheskään niin nopeasti kuin pitäisi, ja ehdotti “ilmastokriisin” ratkaisemista tappavalla pandemialla. tuhota osa ihmisväestöstä.

“Jos olen täysin rehellinen, ainoa realistinen tapa nähdä päästöjen putoavan niin nopeasti kuin on tarpeen katastrofaalisen #ilmaston hajoamisen estämiseksi on tappaa väestö pandemian läpi, jonka kuolleisuusaste on erittäin korkea”, hän kirjoitti.

Sosiaalisen median käyttäjien vastareaktion jälkeen McGuire poisti viestinsä ja valitti, että ihmiset irrottivat hänen sanansa tarkoituksella kontekstista.

Sitten hän valehteli ja väitti, että hänen alkuperäinen viestinsä koski taloudellisen toiminnan heikkenemistä, vaikka viittasi selkeästi ihmiskunnan pyyhkivään pandemiaan.

Kuten National Pulse huomauttaa, McGuire on surullisen kuuluisa työstään brittiläisessä hallintoelimessä, joka neuvoi poliitikkoja COVID-19-tilanteessa. Hän oli myös mukana kirjoittamassa raportin radikaalille YK:n hallitustenväliselle ilmastopaneelille (IPCC), joka auttaa vaikuttamaan ilmastopolitiikkaan maailmanlaajuisesti.

McGuire ei ole ensimmäinen vasemmistopoliitikko, joka ehdottaa ihmisväestön pyyhkimistä pois planeetan ongelmien ratkaisemiseksi. Esimerkiksi surullisen kuuluisa eläinoikeusaktivisti Jane Goodall ehdotti kerran maailman väestön palauttamista siihen, mikä se oli 500 vuotta sitten. Teksasin yliopiston professori vaati myös tappamaan 90 prosenttia kaikista ihmisistä planeetan pelastamiseksi.

Bidenin hallinto rahoittaa vaarallisia kokeita, jotka voivat tehdä näiden halveksittavien yksilöiden unelmista totta. National Pulse paljastaa , että Anthony Fauciin siteitä omaava tutkija Peter Daszak saa edelleen miljoonia veronmaksajien rahaa “tutkiakseen” paitsi koronavirusnäytteitä Wuhanissa, myös uusia lepakkoviruksia Burmasta, Laosista, Filippiineiltä, ​​Thaimaasta ja muista. tavoittaviin maihin. Jotkut näistä taudinaiheuttajista ovat erittäin tarttuvia.

Amerikkalaiset veronmaksajat rahoittavat myös riskialtista kiinalaista tutkimusta tarttuvampaan lintuinfluenssaan , tautiin, joka voi tappaa yli 50 % tartunnan saaneista ihmisistä. Vertailun vuoksi COVID-19:n kuolleisuusaste on alle 1 % .

Nämä tosiasiat lisäävät polttoainetta teorialle, jonka mukaan COVID-19 luotiin kokeeksi ja että globalistit suunnittelevat kehittävänsä paljon tappavamman viruksen “lopullisena ratkaisuna” ihmiskunnalle.

fiFinnish