Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Ei vitsi: Gates, Soros, Zuckerberg & Co rahoittavat startup-yritystä “rokotukseen lehmän pierua vastaan”

2 min read
Ei vitsi: Gates, Soros, Zuckerberg & Co rahoittavat startup-yritystä “rokotukseen lehmän pierua vastaan”

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/m50y

6 lukukertaa

Ilmastofanaatikot pitävät pieruavia lehmiä ilmastonmuutoksen aiheuttajana. Nyt Bill Gates ja muut miljardöörit, kuten Bezos, Bloomberg, Ma, Soros ja Zuckerberg tienaavat muutaman miljoonan dollarin start-upille, joka työskentelee rokotteen parissa lehmän pieruja vastaan. Kyllä, luit oikein – tämä ei todellakaan ole satiiria.

Ilmastofanaatikoiden mukaan lehmät ovat uhka globaalille ilmastolle. Koska märehtijät syövät valtavia määriä ruohoa (ja nyt myös ”rehutiivistettä”), joka myös tuottaa metaania ruoansulatusprosessin aikana. Ekstreistit pitävät tätä kaasua merkittävästi “voimakkaampana” kuin sen pitkäaikaista vihollista hiilidioksidia ilmaston lämpenemisen suhteen. Ei siis ihme, että kokonaisten lehmälaumojen teurastus “ilmaston vuoksi” nousee jatkuvasti näiden ryhmien asialistalle.

Mutta nyt start-up ArkeaBio, joka työskentelee “rokotteen” parissa vähentääkseen metaanin tuotantoa lehmissä (ja muissa maatalouseläimissä), on saanut huimat 26,5 miljoonaa dollaria “riskipääomaa” . Mukaan lukien Bill Gatesin perustamasta sijoitusrahastosta ( Breakthrough Energy ). Aluksella on myös useita miljardöörejä, kuten Jeff Bezos, Michael Bloomberg, Jack Ma, George Soros ja Mark Zuckerberg.

Herää kuitenkin kysymys, mitä tällainen “rokotus” tekee lehmien aineenvaihdunnolle. Loppujen lopuksi se ilmeisesti puuttuu märehtijöiden ruoansulatusjärjestelmään vähentääkseen metaanin tuotantoa. Yhtiö osoittaa tämän myös verkkosivuillaan olevalla kaaviolla, joka on täynnä ilmastonmuutossanoja . Mutta mitä pitkän aikavälin vaikutuksia maailmanlaajuiseen karjapopulaatioon voidaan odottaa?