Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Ilmastohulluus: Kolmen neljäsosan väestöstä on harjoitettava eri asioista luopumista – paitsi rikkaiden, tottakai

3 min read
Ilmastohulluus: Kolmen neljäsosan väestöstä on harjoitettava eri asioista luopumista – paitsi rikkaiden, tottakai

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/t5n6

7 lukukertaa

Jos oi-sosiaaliset vihreät ja WEF-globalistit pääsevät tahtoonsa, lentomatkailu tulee huomattavasti kalliimmaksi, samoin kuin liha ja muut eläintuotteet. Kaikki tietysti ilmaston nimissä. Osa “Great Reset” -suunnitelmia. Mutta tosiasia on: Mikään ei muutu rikkaiden kohdalla, kun taas elämänlaatu keskiluokkaan asti kärsii valtavasti.

Osana yleistä ilmastohysteriaa on jo usean vuoden ajan otettu peliin “ilmastoa haitallisten” tuotteiden ja palveluiden hinnankorotuksia ilmastoverojen kautta. Riippumatta siitä, onko kyseessä Vihreät, mikä tahansa ilmastoryhmä tai vaikka Klaus Schwabin pahaenteinen Maailman talousfoorumi (WEF), lihan, maitotuotteiden, fossiilisten polttoaineiden ja lentomatkailun odotetaan kallistuvan huomattavasti. Osa tästä tapahtuu jo nyt ylimääräisten hiilidioksidiverojen ja muiden verotusmuotojen kautta, mutta jos näillä ihmisillä on tapansa, tämä on vasta alkua.

Kuvittele, jos liha, kala, maitotuotteet ja muut eläinruoat tulisivat yhtäkkiä 50 prosenttia kalliimmaksi, samoin kuin kaasu- ja lentomatkailu – mitä tapahtuisi? Suurimmalle osalle saksalaisista ruokavalio koostuisi lähes yksinomaan perunoista tai pastasta kastikkeen kera, mahdollisesti hedelmien tai vihannesten kanssa. Valmiit spagettikastikkeet sisältäisivät silloin luultavasti vain kaksi kolmasosaa alkuperäisestä lihapitoisuudesta ja monia makeita ruokia (jotka sisältävät usein maitoa ja/tai kananmunia) olisi myös vaikea löytää. Kerran vuodessa tai kahdessa vuodessa lomailemisen sijaan tämä on mahdollista vain kolmen-viiden vuoden välein, koska arki on kallistunut huomattavasti, ei vain itse lentomatkailu.

Mutta ylempi luokka tuskin on huolissaan siitä. 10 parhaan joukkoon pääsemiseksi tarvitset yli 4 000 euron nettotulot Saksassa. Tämä tekee asumisesta erittäin helppoa (riippuen asuinpaikastasi ja asuintilanteestasi). Lapsettomalla pariskunnalla se on noin puolitoista kertaa suurempi ja kahden alle 14-vuotiaan lapsen parilla 2,1 kertaa korkeampi samanlainen elintaso. Mutta ehdoton enemmistö voi vain haaveilla siitä. Noin kolme neljäsosaa väestöstä elää alle 3 000 euron kuukaudessa ” tarpepainotetulla tulolla “. Ja juuri se väestöryhmä kärsii eniten tällaisista hinnankorotuksista.

Luuletko, että joku, jolla on jo valmiiksi vaikeuksia ostaa jauhelihaa tai šnitseliä 8-12 eurolla kilolta, voi maksaa siitä 12-18 euroa? Entä ne työmatkalaiset, joilla ei ole varaa 3-4 euroon litrasta polttoainetta – pitäisikö heidän sitten ostaa syntisen kallis Tesla? Nämä ovat todellisuuksia, joita ihmiset kohtaavat, jos globalistit ja heidän halukkaat poliittiset kumppaninsa jatkavat näin. Esimerkiksi jos sinulla on taskussasi 7 000 euroa kuukaudessa, et välitä siitä, maksaako lomasi ulkomailla nyt 4 500 euroa 3 000 euron sijaan kalliimpien lentolippujen takia. Pizza ravintolassa, joka maksaa tällä hetkellä 20 euroa ja sitten ehkä 25 euroa? Gyros perunoiden kanssa tai porsaanpaisti kastikkeella ja nyytillä 30 eurolla 20 euron sijaan? Hyvätuloiset maksavat tämän, loput jäävät kotiin.

Kun otetaan huomioon, että ravitsemusalan nykyiset hinnankorotukset (ei pelkästään arvonlisäveron korotuksen, vaan myös energia- ja palkkakustannusten jyrkän nousun vuoksi) rasittavat jo majatalonpitäjiä ja vieraita ei tunnu tulemaan, voitte kuvitella. kuinka paljon tämä teollisuus kärsii, kärsii. Koronan avohakku jää siihen verrattuna edelleen “päivätarhaksi”.

Huolimatta siitä, miten sitä kiertää, WEF-globalistien suunnittelema ilmastodiktatuuri osana heidän “Great Reset” -suunnitelmiaan vaikuttaa ensisijaisesti kolmeen alimmaiseen neljännekseen ihmisistä ja heikentää heidän elämänlaatuaan massiivisesti. Kukaan, joka kuuluu näihin kolmeen neljännekseen ja jatkaa äänestämistä jonkin ilmastohulluuden ja Great Reset Agenda -puolueen puolesta, ei voi enää auttaa.