Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Kuun loppuun mennessä WHO aikoo hyväksyttää orwellilaisen pandemiasopimuksen, jolla pannaan täytäntöön algoritmiset seuranta- ja valvontajärjestelmät maailmanlaajuisesti.

3 min read
Kuun loppuun mennessä WHO aikoo hyväksyttää orwellilaisen pandemiasopimuksen, jolla pannaan täytäntöön algoritmiset seuranta- ja valvontajärjestelmät maailmanlaajuisesti.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/0pm5

9 lukukertaa

Maailman terveysjärjestön (WHO) asiantuntijaryhmä kokoontuu Sveitsin Genevessä 27. toukokuuta-1. kesäkuuta 2024 järjestettävään 77. maailman terveyskokoukseen. Tässä kokouksessa WHO:n jäsenvaltiot äänestävät viraston “pandemiasopimuksen” lopullisesta versiosta, kirjoittaa Lance D Johnson .

Tämä sopimus antaa virastolle enemmän valtaa suvereeneihin valtioihin nähden, mukaan lukien valtuudet määrätä kohdennettuja sulkemisia ja rajoittavia toimenpiteitä. Sopimus antaa maailmanlaajuiselle asiantuntijaelimelle mahdollisuuden käyttää valvontavälineitä ja panna täytäntöön PCR-testejä, naamareita, niin sanottuja rokotteita ja muita vastatoimia koskevia laajempia toimeksiantoja. WHO kehittää parhaillaan standardoitua algoritmia, jonka avulla voidaan määrittää ilmateitse leviämisen riski.

WHO:n psykoottinen ARIA-työkalu lisää bakteerikammoa, analysoi aerosoleja ja hallitsee ihmisen toimintaa mikromanageroimalla.

WHO kehittää parhaillaan yhdessä Euroopan ydintutkimusjärjestön (CERN) kanssa online-työkalua [PDF], jolla arvioidaan ja ennustetaan tulevan ilmassa leviävän viruksen leviämisriskiä erilaisissa julkisissa ja yksityisissä ympäristöissä. Tämä seurantatyökalu, nimeltään ARIA , mallintaa taudinaiheuttajien hypoteettista leviämistä ilmateitse sisäympäristöissä, jotta WHO voi laatia tarkat ohjeet riskien vähentämistoimenpiteistä yritysten omistajille, kotitalouksille, terveyskeskuksille ja muille sisäympäristöille.

WHO:n mukaan ARIAn kehitti “maailmanlaajuinen asiantuntijaryhmä”, joka teki “kattavan katsauksen tieteelliseen kirjallisuuteen”. Kerta toisensa jälkeen meitä kehotetaan “luottamaan asiantuntijoihin” – vaikka WHO:n neuvot ovat aiheuttaneet merkittävää vahinkoa perheille, talouksille ja elinkeinoille kaikkialla maailmassa.

ARIA-väline on psykoottinen uusintaversio bakteerikammosta, sosiaalisesta etäisyydestä, ihmisten eristämisestä ja tietämättömien käyttäytymiskoulutuksesta, joka toteutettiin Covid-19-skandaalin aikana. WHO:n asiantuntijat purkavat kaavoissaan puhumisen, puhumisen, laulamisen ja huutamisen “uloshengitysaktiivisuutta” ja analysoivat sen vaikutusta virusten leviämiseen. Asiantuntijat keskustelevat muun muassa “hiukkaspäästöjen tilavuuspitoisuudesta” ja aerosolihiukkasten “gravitaatiosta” istuvien ja/tai seisovien ihmisten kohdalla. Työkalun mukaan on tärkeää seurata kotitalouksien kokoa ja varmistaa, että yhteiskunta noudattaa naamiomääräyksiä leviämisen määrittämiseksi.

ARIA:sta: “Jos naamarimandaatteja ei ole, kasvosuojusten noudattaminen on tärkeä parametri. Sen vuoksi kasvosuojusten käytön aiheuttaman riskin vähentämisen tarkka määrällinen arviointi riippuu suuresti noudattamisen tasosta.”

Työkalun ovat selvästi suunnitelleet ihmiset, joiden on parempi viettää vainoharhainen elämänsä eristyksissä pehmustetussa huoneessa. Työkalussa syvennytään “hiukkasten laskeutumisen” käsitteeseen, jota heidän mukaansa “säätelevät ensisijaisesti inertiaalisen imeytymisen, painovoiman aiheuttaman laskeutumisen, Brownin diffuusion ja vähäisemmässä määrin turbulenssin, sähköstaattisen saostumisen ja sieppauksen mekanismit”.

WHO suunnittelee lisää pandemioita, käyttää tiedettä ja propagandaa aseena hallitakseen ja vähentääkseen ihmisiä.

WHO:n “asiantuntijat” ovat laatineet kaavan, jonka avulla he ymmärtävät, miten ilmassa oleviin näkymättömiin hiukkasiin vaikuttavat erilaiset heidän keksimänsä tekijät. Hullussa yrityksessään kontrolloida ilmassa olevia hiukkasia – ja hurjassa harhakuvitelmassaan, että he voivat jotenkin kontrolloida viruksia – WHO:n asiantuntijat yrittävät kerätä tietoja ihmisistä, valvoa jokaista ihmisen toimintaa ja tarkistaa. Kun he keräävät näitä tietoja, he vain yrittävät mikromanageroida jokaista ilmassa olevaa hiukkasta ja sanella, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa näiden hiukkasten kanssa yhteisen “kaikkien parhaaksi”.

WHO:n ARIA-työkalu on enemmän kuin orwellilainen. Kaavojen ja “tieteen” takana on maailmanlaajuinen teknokratia, joka haluaa kontrolloida ihmisiä, riistää yksilöiden itsemääräämisoikeuden ja uhata heidän elämäänsä joka käänteessä.

WHO:n johtava tiedemies Jeremy Farrar luottaa siihen, että tämä työkalu tuo selkeyttä tulevien pandemioiden torjuntaan:

Olemme tyytyväisiä siihen, että olemme yhdessä monien johtavien kansanterveysjärjestöjen ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa pystyneet käsittelemään tätä monimutkaista ja ajankohtaista kysymystä ja päässeet yhteisymmärrykseen. Ilmassa leviävien taudinaiheuttajien sovittu terminologia auttaa viitoittamaan uuden tien tutkimusohjelmille ja kansanterveystoimien toteuttamiselle nykyisten ja uusien taudinaiheuttajien tunnistamiseksi, niistä tiedottamiseksi ja niihin reagoimiseksi.

WHO on osoittautunut byrokratian totalitaristiseksi painajaiseksi. Ilman vastuuvelvollisuutta ja ilman sen taktiikoiden täydellistä hylkäämistä tulemme näkemään lähitulevaisuudessa lisää pandemiapropagandaa ja yhteiskunnallista valvontaa sekä lisää saalistushimoisia “rokotus”-pyrkimyksiä väestökadon vähentämiseksi. Olemme kaikki mukana tässä sodassa, pidimme siitä tai emme, joten meidän on totuttava siihen, että meitä kutsutaan “tieteenvastaisiksi” ja “rokotevastaisiksi”. Meidän on oltava valmiita sanomaan EI kaikille vapauden ja terveen järjen loukkauksille ja oltava valmiita puolustamaan elämäämme ja perheitämme hinnalla millä hyvänsä.