Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Arkkipiispa Viganò: Globalistinen “hävityssuunnitelma” palvelee Saatanan tarkoitusta tappaa sekä ruumiin että sielun

6 min read
Arkkipiispa Viganò: Globalistinen “hävityssuunnitelma” palvelee Saatanan tarkoitusta tappaa sekä ruumiin että sielun

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/qy9b

Aiemmin tässä kuussa Italiassa pitämässään puheessa arkkipiispa Carlo Maria Viganò sanoi: “On anteeksiantamaton virhe teeskennellä, että olemme tekemisissä ilkeiden kauppiaiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita vain rahasta ja kieltäytyvät näkemästä globalistisen suunnitelman saatanallista matriisia. voi tehdä.

6 lukukertaa

Seuraavassa on arkkipiispa Carlo Maria Viganòn 10. toukokuuta Auditorium Gaviratessa Varesessa, Italiassa pitämän puheen koko teksti.

Yksi helvetin ja manipuloivan psykopandeemisen operaation välittömistä seurauksista on joukkojen kieltäytyminen tunnustamasta, että he ovat olleet valtavan petoksen kohteeksi. Tappavaksi ja parantumattomaksi kuvatun viruksen leviämisen estämisen varjolla – jota nyt tiedämme, ettei sitä koskaan eristetty Kochin postulaattien mukaan – miljardit ihmiset on pakotettu rokottamaan kokeellisella seerumilla, jonka tiedettiin olevan tehoton sen ilmoitettua tarkoitusta. Tämän saavuttamiseksi vastuulliset viranomaiset eivät ole epäröineet horjuttaa olemassa olevia hoitoja, jotka olisivat tehneet tämän geneettisen seerumin myymisen mahdottomaksi.

Syy tähän joukkojen vaistomaiseen kieltäytymiseen tunnustamasta itsensä todellisen ja todellisen ihmisyyttä vastaan ​​tehdyn rikoksen uhreiksi ei kuitenkaan poista todisteita tämän rikoksen tekijöiden aikeista. Nämä aikomukset, jotka on julistettu vuosikymmeniä groteskin todellisuuden väärentämisen pohjalta, ilmentyvät systemaattisessa toiminnassa, jonka tavoitteena on edistää planeetan väestön vähenemistä pandemioiden, nälänhädän, sotien, eri väestöjen välisten yhteenottojen, heikompien luokkien köyhtymisen ja kansantalouden kautta. Niiden julkisten palvelujen – mukaan lukien terveydenhuolto ja sosiaaliturva – jyrkkä vähentäminen, jotka valtion tulee taata kansalaisilleen. Bill & Melinda Gates Institute for Population and Reproductive Health (tässä ja tässä) on yksi väestönvähennyssuunnitelman avainarkkitehdeistä, joka perustuu uusmalthuslaiseen oletukseen, että maailman väestöä on vähennettävä rajusti ja että ruoka- ja energiaresurssit on tehtävä toimenpiteitä, jotka edistävät tätä vähentämistä. Tätä hävittämissuunnitelmaa vahvistavia lausuntoja ei edes piiloteta enää; päinvastoin, ne toistetaan nimenomaisesti konferensseissa ja tutkimuksissa, jotka ovat tuottaneet itsensä filantrooppeiksi julistautuneiden järjestöjen ja instituuttien verkoston.

Mutta kun hyvin varakkaiden ihmisten lobbaus ilmoittaa haluavansa vähentää maailman väestöä massarokotteilla, jotka aiheuttavat hedelmättömyyttä, sairauksia ja kuolemaa; ja jos nämä rokotukset todellakin aiheuttavat hedelmättömyyttä, sairauksia ja kuoleman miljoonissa rokotetuissa ihmisissä, niin mielestäni meidän kaikkien pitäisi laajentaa näköalojamme – ja vetoan johtaviin lakimiehiin ja intellektuelleihin sekä lääkäreihin ja tiedemiehiin – eikä rajoittua tutkimus, jonka ainoa tarkoitus on kokeellisen seerumin haitalliset ja kohtalokkaat vaikutukset. Jos emme aseta psykopandemian järjestämistä sen laatineen ja suunnitellun rikossuunnitelman laajempaan kontekstiin, suljemme itsemme pois mahdollisuudesta paitsi ymmärtää, että se oli harkittu rikos, myös nähdä, millä muilla rintamilla me toimimme. ovat tai tulevat uusien hyökkäysten kohteeksi – joilla kaikilla on sama perimmäinen tavoite, nimittäin miljardien ihmisten fyysinen tuhoaminen.

Lähes kaikissa länsimaissa – tai pikemminkin niissä valtioissa, jotka ovat WHO:n ja Maailman talousfoorumin kumouksellisen sateenvarjon – käyttöön otetun laajalle levinneen sensuurijärjestelmän puutteet ovat antaneet monille meistä mahdollisuuden nähdä kiistaton tosiasia: Nämä seerumit – joita valtion virastot ovat tuottaneet geneettisesti muunnetuilla viruksilla, jotka on muunnettu toiminnallisen tutkimuksen avulla ja jotka ovat sotilassalaisuuden alaisia ​​– eivät ainoastaan ​​estä parannettavaa Covid-19-haamutautia, vaan aiheuttavat myös vakavia sivuvaikutuksia ja jopa kuolema; ja tämä ei johdu pelkästään uudesta mRNA-teknologiasta, jolla ne tuotetaan, vaan myös sellaisten aineiden läsnäolosta, joilla ei ole mitään merkitystä viruksen torjuntaan. Aineet – mukaan lukien grafeenioksidi – jotka sattuivat patentoiduiksi kauan ennen pandemiaoperaation alkamista – lievästi sanottuna huolestuttava yksityiskohta.

Näin ollen, kun otetaan huomioon, että nämä seerumit eivät tee sitä, mitä ne lupasivat tehdä, kun eri terveysviranomaiset hyväksyivät ne, vaan osoittautuvat sen sijaan erittäin tehokkaiksi aiheuttamaan jopa erittäin vakavia sairauksia, aiheuttamaan kuolemaa ja saavuttamaan rokotettujen sterilisaatio. , on tarpeen ottaa seuraava askel – se, jota sen määräävä järjestelmä pelkää eniten – ja tuomita pahuus ja harkitseminen – mens rea, kuten lakimiehet sanoisivat – niille, jotka tarkoituksella käyttivät väärennettyä pandemiaa tuhotakseen väestön. mielettömän, ihmisvastaisen vision mukaisesti, joka pitää ihmiskuntaa planeetan syöpäänä.

Siksi kehotan teitä ottamaan seuraavan askeleen tässä kiitettävässä totuuden ja syytteiden toiminnassa, johon olette rohkeasti sitoutuneet.

Älä kysy vääriä kysymyksiä, sillä saat vääriä vastauksia. Jos oletat, että terveysviranomaiset toimivat laillisilla tarkoituksilla ja tehdyt virheet johtuvat kokemattomuudesta tai hätätilanteen paineesta; jos oletat, että geeniseerumin tuottajien tavoitteena on sairauksien parantaminen, ei kyynisin voitto ja kroonisesti sairaiden luominen, niin lopulta väärennät todellisuuden ja tekemäsi johtopäätökset ovat välttämättä harhaanjohtavia. Käytä sen sijaan niin sanotusti rikosteknistä lähestymistapaa, jotta on selvää, että käytettyjen keinojen ja saatujen tulosten välillä on täydellinen korrelaatio, riippumatta niiden ilmoitetuista tavoitteista. tietäen, että heidän todelliset motiivinsa, juuri heidän luontaisen halunsa aiheuttaa vahinkoa, oli piilotettava ja kiellettävä. Kuka koskaan myöntäisi, ennen kuin vilpillisesti määräsi massageneettisen hoidon, että sen tarkoitus oli saada erittäin suuri osa maailman väestöstä sairaaksi, steriileiksi tai kuolleiksi?

Mutta jos tämä on uusmaltusilaisen ideologian tavoite; jos on näyttöä siitä, että seerumien haittavaikutukset on salattu ilkeästi; jos eri erissä on aineita, joilla ei ole ennaltaehkäisevää perustetta, mutta jotka päinvastoin aiheuttavat patologioita ja mahdollistavat ihmisen DNA:n peukaloinnin, niin loogiset johtopäätökset eivät voi muuta kuin paljastaa leikkauksen taustalla olevan rikollisen tahdon ja siten syyllisen osallisuuden julkiset laitokset, yksityiset tahot, jopa katolisen hierarkian johtajat, tiedotusvälineet, oikeuslaitos, poliisi, asevoimat ja koko lääketieteellinen luokka – poikkeuksia lukuun ottamatta – joukkotuhooperaatiossa.

Kysymys, joka meidän on nyt esitettävä itseltämme – ja se, joka meidän on esitettävä niille, jotka väittävät hallitsevansa meitä ja määräävänsä sääntöjä ja käyttäytymistä, jotka vaikuttavat suoraan jokapäiväiseen elämäämme ja terveyteemme – ei ole se, miksi seerumeita on määrätty, vaikka ne ovat todistettavasti haitallisia ja tappava, mutta pikemminkin miksi mikään valtion elin – jonka perimmäisenä tavoitteena tulisi olla yleinen hyvinvointi ja kansalaistensa terveys ja hyvinvointi – ei ole lopettanut tätä rikosta, vaan on jopa osallistunut siihen, toistaiseksi perusoikeudet niitä rikottiin ja perustuslakia poljettiin. Ja kun ymmärrämme oikeuslaitoksen, parlamentin, hallituksen ja valtionpäämiehen osallisuuden, meidän on kysyttävä, mikä kansalaisten – jotka tunnustetaan perustuslain 1 §:ssä kansallisen suvereniteetin ainoiksi haltijoiksi – vastaus voi ja tulee olla kumouksellinen teko ja vallassa olevien pettäminen.

Quis custodiet ipsos custodes? kysyy Juvenal (Satires, VI, 48-49). Kun hallintojärjestelmä rakentuu sellaiseksi, että vallanpitäjät voivat vahingoittaa niitä, joiden on toteltava niitä; kun voimat, joita ei ole legitimoitu poliittisella tai yhteiskunnallisella mandaatilla, onnistuvat ohjaamaan kokonaisia ​​hallituksia ja ylikansallisia instituutioita tavoitteenaan kaapata valta ja keskittää kaikki hallintavälineet ja -resurssit käsiinsä – rahoitus, terveys, oikeus, kuljetus, kauppa, ruoka, koulutus, tiedot; Jos kumouksellinen taho voi julkisesti ylpeillä työllistävänsä pääministereitä, ministereitä ja virkamiehiä, meidän on avattava silmämme ja tuomittava kansalaisten rinnakkaiselon ja kansan auktoriteettien perustana olevan sosiaalisen sopimuksen epäonnistuminen edustajilleen. Ja tästä täytyy väistämättä tulla käsitys siitä, että pandemia – kuten ilmastohätä ja kaikki muut saman lobbaaman pelottelutarkoituksessa suunnittelemat näennäskatastrofit – on olennainen osa laajempaa globaalia vallankaappausta, jota meidän on vastustettava ja joka on paljastettava. ja joiden tekijät – sekä näiden kumouksellisten järjestöjen huipulla että hallituksissa, julkisissa instituutioissa ja katolisen kirkon korkeimmilla tasoilla – tuomitaan hellittämättä ja tuomitaan maanpetoksesta ja rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Mutta tämän tekemiseksi – sinun on tunnustettava tämä neljän vuoden kuluttua – on välttämätöntä ymmärtää, että tämä rikollinen lobbaa toimii pahan puolesta, palvelee pahaa ja etsii kuolemaa, ei vain ruumiista vaan myös sielua jokaiselta. meille; että sen lähettiläät ovat Saatanan palvelijoita, jotka ovat omistautuneet tuhoamaan kaiken, mikä edes vähänkin muistuttaa täydellistä luomistyötä, kaiken, mikä viittaa anteliaaseen ja vastikkeeseen, jolla Luoja lahjoittaa Elämän. Saatana on ollut murhaaja alusta asti (Joh. 8:44), ja ne, jotka palvelevat häntä, eivät voi tehdä muuta kuin haluta kuolemaa, riippumatta siitä, millä keinoin se on aiheutettu.

Teeskentelemme, että olemme tekemisissä pahojen kauppiaiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita vain rahasta ja kieltäytyvät näkemästä globalistisen suunnitelman saatanallista matriisia, on anteeksiantamaton virhe, jota kukaan meistä ei voi tehdä, jos todella haluamme pysäyttää ympäri maailmaa leviävän uhan. ihmiskunta tulee esiin. Tämän vuoksi vakuutan teille rukouksistani ja pyydän Jumalan ja Siunatun Neitsyt Suojelijan Salus Infirmorumin siunausta.

+ Carlo Maria Viganò,  arkkipiispa