Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Hallitseva luokka “edistää” “suunnitelmaansa” tuottaa 4,8 miljoonaa lintuinfluenssarokotetta

2 min read
Hallitseva luokka “edistää” “suunnitelmaansa” tuottaa 4,8 miljoonaa lintuinfluenssarokotetta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/23ha

6 lukukertaa

Hallitsevan luokan terveys- ja henkilöstöosasto on nyt “edistämässä” ennalta suunniteltuja huijaus “rokotteitaan” lintuinfluenssaa vastaan. “Valmistautuakseen” seuraavaan plandemiaan hallitseva luokka aikoo luoda 4,8 miljoonaa H5N1-lintuinfluenssarokotetta sekä propagandakampanjaa, jolla orjaluokka saadaan jälleen kerran saamaan ruiskeet.

Sanotaan, että historia toistaa, kunnes opimme siitä. Emmekö ole oppineet opetustamme siitä, että yksinkertaisesti hallitsevan luokan (jotkut kutsuvat sitä edelleen hallitukseksi) olemassaolo on aluksi moraalitonta? Puhumattakaan henkisestä voimistelusta, jota orjat tarvitsevat voidakseen edelleen hyväksyä, että heitä tulee kontrolloida, hallita ja varastaa kaikilta heidän oman “hyvänsä” vuoksi. Jos emme ottaneet opiksemme ilmeisestä huijauksesta, joka oli COVID-19, emme varmasti opi niitä tällä kertaa, nyt kun näyttää siltä, ​​että lintuinfluenssa on seuraava suunniteltu huijaus.

Minnesotan yliopiston CIDRAP- tutkimuksen mukaan Dawn O’Connell, JD, sanoi, että terveysviranomaiset ovat tunnistaneet tuotantolinjan yhdestä sen valmistuskumppanista täyttö- ja viimeistelyvaiheita varten häiritsemättä kausi-influenssarokotteen tuotantoa. Tällä hetkellä rokote on bulkkimuodossa ja sitä valmistetaan usean annoksen injektiopulloissa.

Hän sanoi, että rokoteannosten täyttäminen ja viimeistely vie pari kuukautta, mikä säästäisi aikaa siltä varalta, että rokotetta tarvitaan. Liittovaltion terveysviranomaiset ovat sanoneet, että toinen kahdesta H5N1-rokoteehdokasviruksesta sopii hyvin kiertävään kantaan. Mutta mistä he tietävät, kuinka se muuntuu, kun se voi levitä ihmisestä ihmiseen? Vai onko tämä vain yksi ennalta suunniteltu tekosyy yrittää saada mitä tahansa näissä ruiskuissa olevaa orjien ruumiisiin, joita hallitaan?

SINÄ loit suurimman salaliiton

Nirav Shah, MD, JD, Centers for Disease Control and Prevention (CDC) apulaisjohtaja, sanoi, että mahdollisiin laukaiseviin tekijöihin voi kuulua muutos tartuntaalttiudessa, kuten ihmisestä toiseen leviämisen lisäksi eläimestä ihmiseen. ja kaikki merkit lisääntyneestä sairauden vaikeusasteesta.

Hän sanoi myös, että muutos tapausten ihonvärissä voi olla laukaisee, kuten H5N1-infektioiden ilmaantuminen ihmisille, joilla ei ole epidemiologisia yhteyksiä sairastuneisiin maitotiloihin. “Ja etsimme aina mutaatioita”, Shah sanoi. “Käymme monipuolisissa keskusteluissa liittovaltion virastojen välillä.”

Jos he haluavat tämän laukauksen mahdollisimman monen halukkaan ihmiskarjan kehoon, odota kaikkien tai useimpien näiden tilanteiden tapahtuvan.