Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Miksi Vatikaani on valinnut tämän tarkan hetken pudottaakseen infopommit UFOista, avaruusolennoista ja “paranormaaleista ilmiöistä”?

4 min read
Miksi Vatikaani on valinnut tämän tarkan hetken pudottaakseen infopommit UFOista, avaruusolennoista ja “paranormaaleista ilmiöistä”?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/w6s6

10 lukukertaa

Vatikaani on vuosisatojen ajan vartioinut huolellisesti heidän arvokkaimpia salaisuuksiaan. Viime vuosina se on ollut erityisen totta sen suhteen, mitä he tietävät UFOista, muukalaisista ja maailmankaikkeuden mysteereistä. Joten miksi he ovat valinneet juuri tämän hetken historiasta puhuakseen julkisesti näistä asioista? Vatikaanin lehdistötilaisuus torstaina on ensimmäinen kerta, kun Vatikaani on pitänyt lehdistötilaisuuden UFOista, muukalaisista ja “ilmiöistä” vuoden 1978 jälkeen. Tämä on siis todella iso juttu. On kerrottu , että Vatikaani on päättänyt antaa uudet suuntaviivat “muukalaisista ja siitä, kuinka se käsittelee mahdollisia kohtaamisia tulevaisuudessa”…

Vatikaani on ilmoittanut, että se aikoo pitää huomenna lehdistötilaisuuden “yliluonnollisista ilmiöistä”, jossa käsitellään muukalaisia ​​ja sitä, miten se käsittelee mahdollisia kohtaamisia tulevaisuudessa.

Vatikaanin verkkosivuilla olevan ilmoituksen mukaan se alkaa huomenna keskipäivällä, ja siinä on kolme näkyvää Vatikaanin jäsentä.

Sitä johtavat kardinaali Victor Manuel Fernandex, sanansaattaja Armando Matteo ja Daniela Del Gaudio, koska sen tarkoituksena on “esitellä uskondoktriinin uudet määräykset ilmestysten ja muiden yliluonnollisten ilmiöiden erottamiseksi”.

Jos Vatikaani katsoo, että on tarpeen antaa ohjeita siitä, miten “tulevaisuudessa tulee käsitellä mahdollisia kohtaamisia”, se näyttää viittaavan siihen, että he uskovat, että “mahdollisia kohtaamisia tulevaisuudessa” on.

Mitä he tietävät, mitä he eivät kerro meille?

Luultavasti paljon.

Edellisen kerran Vatikaani teki jotain tällaista aina helmikuussa 1978 …

Edellisen kerran Vatikaanin opillinen virasto julkaisi normit väitettyjen ilmestysten ja yliluonnollisia tapahtumia koskevien raporttien arvioimiseksi helmikuussa 1978.

Tuolloin prefekti, kardinaali Franjo Seper sanoi, että normit ovat välttämättömiä, koska uutiset väitetyistä ilmestyksistä leviävät nopeasti joukkoviestimien ansiosta.

Mikä on muuttunut sen ja tämän hetken välillä?

Yksi asia, joka on muuttunut, on se, että nykyinen paavi näyttää olevan varsin kiinnostunut avaruusolioista.

Kommenteissaan, jotka hän teki vuoden 2023 lopulla , paavi Franciscus näytti ehdottavan, että muukalaiset voitaisiin itse asiassa kastaa…

Paavi Franciscus kuitenkin käsitteli avaruusolioita viime vuoden lopulla, kun hän puhui siitä, kuinka varhaiskristityt keskustelivat “juutalaisten ja pakanoiden” kanssakäymisestä – jota hän jostain syystä vertasi muukalaisiin.

Hän sanoi: “Se oli mahdotonta ajatella. Jos esimerkiksi huomenna tulisi marsilaisten retkikunta, ja jotkut heistä tulisivat meille, täällä… marsilaisia, eikö niin? Vihreä, pitkä nenä ja suuret korvat, aivan kuten lapset niitä maalaavat… Ja yksi sanoo: ‘Mutta minä haluan mennä kasteelle!’ Mitä tapahtuisi?”

Hän ei vastannut omaan kysymykseensä, mutta lisäsi: “Se ei koskaan ollut suljetun oven palvelustyötä, ei koskaan.”

Joten hän aikoo olla “avoin ovi” muukalaisille?

Miltä se näyttäisi?

Uuden “God Versus Aliens” -dokumentin tuottaja näyttää uskovan, että Vatikaani haluaa valmistaa meidät päivään, jolloin ihmiskunta vihdoin ottaa yhteyttä sellaisiin olentoihin …

Dokumentti “God Versus Aliens” saa ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla ja paljastaa Vatikaanin UFO-salaisuudet.

Palkittu elokuvantekijä Mark Christopher Lee sanoo, että Vatikaani julkaisee uusia ilmestyksiä koskevia ohjeita, mikä tarkoittaa, että UFO-ilmiöiden täydellinen paljastaminen lähestyy.

Hän sanoi: “Vatikaani on tutkinut UFOja vuosikymmeniä, ja sillä on jopa oma kardinaali, joka on nimitetty käsittelemään ensikontaktia. Tutkimukseni perusteella uskon, että tämä uusi ilmestyksiä koskeva opastus on todiste siitä, että he tietävät, että UFOt ovat enemmän kuin vain fyysisiä käsitöitä muista maailmoista ja että niillä on paranormaali puoli.”

Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että Vatikaani on ollut maan ulkopuolisen elämän etsinnässä jo pitkään.

Vatikaanin observatorio Roomassa on hyvin rahoitettu, ja Vatikaanilla on myös “tutkimusryhmä”  , joka käyttää erittäin tehokkaita laitteita Arizonan yliopistossa Tucsonissa…

Monet ihmiset ovat yllättyneitä kuullessaan, että Vatikaanissa on jopa observatorio. Vatikaanin observatorion historia ulottuu kahden ja puolen vuosisadan taakse. Sen historian aikana on ollut jonkin verran myllerrystä ja useita liikkeitä paeta valoa ja muita esteitä, joita suuret kaupungit, kuten Rooma, aiheuttavat tähtitiedelle. Siksi Vatikaanin observatorio perusti yli puoli vuosisataa sitten tutkimusryhmän Arizonan yliopiston Steward Observatorioon Tucsoniin, kun taas Vatikaanin observatorion päämaja jäi Italiaan.

Tarpeetonta sanoa, että Vatikaani ei aio kertoa meille kaikkea, mitä he tietävät juuri nyt.

Mutta pari asiaa on tullut aivan selväksi.

Ensinnäkin Vatikaani uskoo, että maan ulkopuolista elämää on olemassa.

Toiseksi Vatikaani aikoo kehittää positiivisen suhteen kaikkiin “muukaisiin”, jotka ovat yhteydessä ihmiskuntaan.

Voisiko tämä kaikki valmistaa meidät suureen huijaukseen, joka on täysin eeppinen?

Kun hän oli vielä elossa, kirjailija Tom Horn  teki seuraavan havainnon …

Se, miksi Vatikaani on valinnut tämän huolellisesti suunnitellun ja harkitun kurssin muutaman viime vuoden aikana, on suurempi mysteeri, mutta se edellyttää heidän tietoonsa faktoista, jotka ovat kuitenkin suurimmalle osalle maailmaa piilossa ja joilla voi olla kauaskantoisia ja historiallisia seurauksia. Se myös havainnollistaa, kuinka Rooma on tietoisesti tai tietämättään ryhtynyt toimimaan lopunajan joukkopetoksen välittäjänä koskien ”pelastusta ylhäältä”. Tämä johtuu siitä, että historiallisesti on olemassa selkeä kaava, jossa ihmisen psykologinen tarve pelastajalle ilmenee ahdinkoaikoina – nykyisen kaltaisena aikana – kun ihmiset katsovat taivaalle etsiessään jumalallista väliintuloa.

Se on totta.

Kun asiat pahenevat tarpeeksi, maailma etsii pelastajaa.

Ja jos näyttämölle ilmestyy “ylempi rotu”, jolla näyttää olevan kaikki vastaukset, monet ihmiset omaksuvat ne täysin.

Vuosikymmenten ajan kirjat, elokuvat ja televisio-ohjelmat ovat saaneet meidät odottamaan, että jonakin päivänä olemme vuorovaikutuksessa toiselta planeetalta tulevien “muukalaisten” kanssa. 100 vuotta sitten kaikki olisivat hylänneet tällaisen puheen hölynpölynä, mutta nyt olemme valmistautuneet hyvin lopulta tulevaan suureen petokseen .

Valitettavasti Vatikaani näyttää olevan melko valmis ottamaan vastaan ​​”muukalaisia” uusiksi parhaiksi ystävikseen, ja se on erittäin valitettavaa.