Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Meitä varoitetaan, että nanobotit virtaavat kehomme läpi “vuoteen 2030 mennessä” ja niitä käytetään yhdistämään aivomme Internetiin

5 min read
Meitä varoitetaan, että nanobotit virtaavat kehomme läpi “vuoteen 2030 mennessä” ja niitä käytetään yhdistämään aivomme Internetiin

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/jgby

11 lukukertaa

Kun kehossasi kelluu tuhansia nanobotteja, hallitsetko silti mieltäsi, tahtoasi ja tunteitasi vai ohjaavatko nanobotit esityksen? Googlen mukaan nanobot on “hypoteettinen, hyvin pieni, itsestään liikkuva kone, erityisesti sellainen, jolla on jonkin verran autonomiaa ja joka pystyy lisääntymään.” Tiedemiehet täällä Yhdysvalloissa ovat työstäneet nanobotteja, jotka voivat kulkea kehomme läpi hämmästyttävällä nopeudella, toimittaa lääkkeitä kohdennettuihin paikkoihin ja jopa päästä aivosoluihimme. Viime kädessä tutkijat toivovat voivansa käyttää nanobotteja yhdistääkseen aivomme suoraan Internetiin. Ymmärrän, että tämä kaikki kuulostaa erittäin hullulta, mutta kuten alla näet, kaikki, mitä jaan kanssasi, on dokumentoitu, kirjoittaa Michael Snyder .

Jotkut asiantuntijat uskovat jopa, että nanobotit voivat jonain päivänä antaa ihmisten elää loputtomasti. Seuraava on artikkelista ” Nanobotit virtaavat kehosi läpi vuoteen 2030 mennessä “…

Futuristit väittävät usein, että nanobotit ovat avain ikuiseen elämään. Keksijä, kirjailija ja Googlen futuristi Ray Kurzweil väitti Neil deGrassen haastattelussa, että verenkierrossamme olevat pienet nanobotit estävät meitä kuolemasta vuoteen 2030 mennessä. Kurzweilin mukaan nanobotit liikkuvat sisälläsi molekyylitasolla, suojaavat biologista järjestelmääsi ja varmistavat, että sinulla on hyvä ja pitkä elinikä. Tulevaisuus on lähempänä kuin uskotkaan!

En todellakaan halua nanobottien “virtaavan kehoni läpi” vuonna 2030.

Mutta tämä on tulevaisuus, jonka he ovat suunnitelleet meille.

Coloradossa tiedemiesryhmä on jo kehittänyt nanobotteja, jotka voivat kulkea ihmiskehon läpi ” uskomattomalla nopeudella “…

Wyatt Shields, IV, PhD, kemian ja biologian insinööri Coloradon yliopistosta, Boulder sanoo: “Lääketieteelliset mikrorobotit ovat pohjimmiltaan mikroskooppisen mittakaavan laitteita. Puhumme siis laitteista, jotka ovat viidestä kymmeneen kertaa ohuempia kuin ihmisen hiukset.”

Colorado Boulderin yliopiston insinööriryhmä on suunnitellut uuden luokan pieniä, itseliikkuvia robotteja, jotka voivat vetää kehon läpi uskomattomilla nopeuksilla. Robotit on valmistettu polymeerimateriaaleista, jotka ovat bioyhteensopivia 3D-tulostuksen kaltaisella tekniikalla. Ne näyttävät pieniltä raketteilta, joissa on kolme pientä evää.

“Ja tulos on, että nämä robotit liikkuvat erittäin nopeasti. Useiden satojen rungonpituuksien luokkaa sekunnissa mielestäni 120 tai 140 rungon pituutta sekunnissa. Se vastaisi kaksimetristä ihmistä, joka juoksee 700 kilometriä tunnissa”, professori Shields lisäsi.

Tutkijat kuvittelevat päivän, jolloin tuhannet nanobotit kelluvat kehossamme suorittaen erilaisia ​​tehtäviä.

Esimerkiksi kalifornialainen yritys on työskennellyt nanobottien parissa, jotka on “suunniteltu kuljettamaan lääkkeet tarkalleen kehossa, missä niitä tarvitaan “…

Kalifornialainen startup Bionaut Labs on kehittänyt riisinjyvän kokoisen nanobotin, joka voi kuljettaa lääkkeet tarkalleen kehossa, missä niitä tarvitaan. Kun ajattelee sitä, tavanomaisessa lääkkeiden annostelutavassa ei ole mitään järkeä: kipulääke vaikuttaa koko kehoon, ei vain kipeään käsivarteen, ja kemoterapiaa huuhdellaan kaikkien suonten läpi sen sijaan, että se kohdistuisi suoraan kasvaimeen.

Monille ihmisille tällainen tekniikka kuulostaa aivan fantastiselta.

Etenkin Bionaut Labs on erittäin innoissaan mahdollisuudesta käyttää nanobottejaan kasvainten kimppuun …

Useat startupit ja akateemiset laitokset eri puolilla maailmaa työskentelevät kehittämässä tällaista ratkaisua, mutta Bionaut Labs näyttää olevan pisimmälle keksintönsä kehittämisessä. “Voit ajatella Bionautia pienenä ruuvina, joka liikkuu suonten läpi ikään kuin näkymättömän ruuvimeisselin ohjaamana, kunnes se saavuttaa kasvaimen”, Shpigelmacher selittää. Zoomin kautta hän jakaa röntgenlaitteen näytön Culver City -laboratoriossa näyttääkseen, kuinka puoliksi läpinäkyvä, kellertävä laite kulkee selkärankaa pitkin kehoon. Nanobot sisältää pienen mutta tehokkaan magneetin. “Näkymätön ruuvimeisseli” on ulkoinen magneettikenttä, joka pyörittää magneettia laitteen sisällä, jolloin se liikkuu ja muuttaa suuntaa.

Se kuulostaa varmasti vaikuttavalta.

Mutta mitkä ovat vaarat?

Monet pelkäävät, että nanobot-teknologiaa voitaisiin jonain päivänä käyttää ihmiskunnan täydelliseen orjuuttamiseen.

Tutkijat kehittävät parhaillaan nanobotteja, jotka voivat ryömiä soluihin ja lähettää tietoa ulkomaailmaan. Seuraava on artikkelista, jonka otsikko on ” Nanobotit voivat nyt päästä aivosoluihin vakoilemaan, mitä he tekevät “…

Deblina Sarkarilla on suuria unelmia valmistamistaan ​​pienistä koneista. Jotkut hänen pienistä elektronisista laitteistaan ​​ovat pienempiä kuin pölyhiukkanen. Ja hänen unelmansa? Ne ovat niin suuria, että jonain päivänä ne voisivat pelastaa järkesi.

Sarkar on MIT-tutkija, joka yrittää käyttää nanoteknologiaa Alzheimerin ja Parkinsonin tautia sairastavien ihmisten auttamiseksi.

Hänen tiiminsä loi niin sanotun ” Cell Roverin “, joka meni sammakon munasoluun ja lähetti onnistuneesti signaalin sisältä…

Hänen ryhmänsä ehkä innovatiivisin laite on Cell Rover. Tämä pieni litteä antenni voi lähettää signaalin solusta vahingoittamatta sitä.

Viime vuonna tehdyssä tutkimuksessa Sarkar ja hänen kollegansa asettivat Cell Roverin sammakon munasoluun. Magneettikenttien avulla he työnsivät laitteen varovasti munaan. Kun se oli turvallisesti munan sisällä, tutkijat aktivoivat toisen magneettikentän. Tämä sai nanolaitteen molekyylit värähtelemään.

Nämä värähtelyt eivät vahingoittaneet solua. Ne muuttivat vain itse Cell Roverin magneettikentän. Munan ulkopuolella oleva vastaanotin havaitsi tärisevän roverin muuttuneen magneettikentän. Tällä tavalla laite voisi kommunikoida ulkomaailman kanssa.

Mutta tämä on vasta alkua sille, mitä nämä tutkijat toivovat saavuttavansa.

Viime kädessä Sarkar haluaa ” sijoittaa nanolaitteita ihmisen hermosolujen väliin ” tehdäkseen aivoistamme vielä nopeampia kuin ne jo ovat…

Lopulta Sarkar toivoo voivansa sijoittaa nanolaitteet ihmisen hermosolujen väliin. Se voisi lisätä aivomme laskentanopeutta. Aivomme ovat merkittäviä, hän sanoo, mutta hän lisää, että “voisimme olla parempia kuin nyt.”

Tarpeetonta sanoa, se ei lopu tähän.

Ray Kurzweil odottaa innolla päivää, jolloin nanobotit “tarjoavat virtuaalista ja lisättyä todellisuutta hermostosta ” ja antavat aivomme muodostaa yhteyden suoraan Internetiin…

Yksi teorioistani on, että sulaudumme luomaanmme älykkään teknologiaan. Skenaarioni on, että lähetämme lääketieteellisiä nanorobotteja verenkiertoomme. Yksi näiden lääketieteellisten nanorobottien sovellus on immuunijärjestelmän laajentaminen. Sitä kutsun kolmanneksi sillaksi radikaaliin elämän pidentämiseen. Ensimmäinen silta on se, mitä voimme tehdä nyt, ja toinen silta on biotekniikan parantaminen ja elämän ohjelmistojen uudelleenohjelmointi. Nämä lääketieteelliset nanorobotit muodostavat sillan kolme parantamaan immuunijärjestelmää. Nämä robotit tulevat myös aivoihin ja tarjoavat virtuaalista ja lisättyä todellisuutta hermojärjestelmästä kehomme ulkopuolelle kiinnitettävien laitteiden sijaan. Lääketieteellisten nanorobottien pääsovellus on se, että yhdistämme neokorteksimme yläkerrokset synteettiseen neokorteksiin pilvessä.

Miltä maailmamme näyttäisi, jos suurin osa aivoistamme olisi yhdistetty suoraan Internetiin nanobottien avulla?

Minulle tyrannian mahdollisuus olisi valtava.

Keskusviranomainen, jolla on valta noihin nanoboteihin, voisi hallita valtavasti ajatuksiamme, tunteitamme ja ydinuskomuksiamme.

En siis koskaan salli kenenkään laittaa nanobotteja minuun.

Mutta yksi nanobottien pelottavista asioista on se, että ne ovat niin pieniä, että ne voivat päästä kehoon ilman, että edes huomaat.

Ja kun ne juoksevat kehossasi, niitä ei ole ollenkaan helppoa saada pois.