Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Miljardien ihmisten odotetaan edelleen kuolevan COVID-rokotteisiin tulevina vuosina, sanoo analyytikko

3 min read
Miljardien ihmisten odotetaan edelleen kuolevan COVID-rokotteisiin tulevina vuosina, sanoo analyytikko

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/9fvd

Asiat ovat tulossa todella rumaksi nyt, kun COVID-19 “rokotteilla” on ollut useita vuosia aikaa tehdä vahinkoja, joita ne oli ohjelmoitu tekemään niiden kymmenien miljoonien ihmisten kehossa, jotka ottivat ne.

6 lukukertaa

“Richard’s Substack” raportoi , että “etenevä kuolemanaalto” on tulossa tiellemme, joka johtaa joukkokuolemaan, jota seuraa joukkotuho, kirjoittaa Ethan Huff .

“Hallitukset, terveysministeriöt ja Big Pharma eivät puhu siitä, mitä on tulossa – koska ne ovat syvästi osallisia halveksittaviin kansanmurharikoksiin – mutta jotkut johtavat, maailmanluokan lääketieteen tutkijat selittävät, mitä on luvassa tulevina vuosina: tsunami kuolema, joka johtuu miljardeista niin sanotuista Covid-19-rokotteista, jotka on ruiskutettu uhrilaumoille eri puolilla maailmaa”, raportissa lukee.

Sivustoa ylläpitävä Richard Sauder linkitti tähän Slay Newsin artikkeliin , jossa Dr. Dolores Cahillin sanotaan sanoneen, että jokainen, joka on rokotettu kiinalaista virusta vastaan, ainakin mRNA (modRNA) -variantilla, kuolee 3–5 vuoden kuluessa, “vaikka he olisivat saaneet vain yhden rokotteen”.

Cahillillä on yli 25 vuoden kokemus korkean suorituskyvyn proteiiniryhmistä, vasta-aineryhmistä, proteomiikkateknologian kehittämisestä ja automaatiosta.

“Kokemus sisältää työn siitä, miten proteiineja ja vasta-aineita voidaan käyttää biolääketieteellisissä sovelluksissa, mukaan lukien biomarkkerien löytäminen, diagnostiikka ja personoitu lääketiede”, Slay News raportoi Cahillistä, joka työskentelee translaatiotieteen professorina yliopiston Conway Institute Collegen Dublin Schoolissa. lääketieteen.

Vakuutusyhtiöt ovat romahtamassa liian monien kuolleisuusvaatimusten vuoksi

Ihmisiä kuolee jo niin paljon, että jotkin vakuutusyhtiöt, mukaan lukien tunnettu “gecko”-vakuutusyhtiö, jota emme mainitse, ovat Sauderin mukaan “erittäin vakavissa vaikeuksissa” ja “vaeltelevat alas yritysten viemäriin nousun vuoksi kuolleiden määrä.”

Jos gekkoyhtiöllä on jo vaikeuksia pysyä pinnalla, voimme vain kuvitella, kuinka huonosti kaikki sen kilpailijat voivat pärjätä.

“Liian monet ihmiset kuolevat”, Sauder kirjoittaa. “Normaalit vakuutusmatemaattiset taulukot eivät enää ole voimassa.”

Operation Warp Speed ​​on monella tapaa heittänyt jakoavaimen nykyiseen maailmanjärjestykseen ja sen liikeradalle eliminoimalla suuria määriä ihmisiä. Jotkut näistä ihmisistä ovat jo kuolleet, kun taas toiset ovat liian sairaita työskentelemään ja kuolevat pian.

Jos vakuutussektori romahtaa kaiken tämän takia, romahtaa myös maailmanlaajuinen finanssisektori, johon vakuutussektori on olennainen osa. Pohjimmiltaan näemme ihmisen “lauman” tukkuteurastuksen.

“Näyttää siltä, ​​että arkkujen ja arkkujen valmistajilla, hautaustoimistoilla, hautaustoimistoilla, hautausmailla, hautausmailla, kaivinkoneilla ja haudankaivajilla, krematorioilla ja vastaavilla riittää työtä – jos he voivat välttää kuoleman itse!” sanoo Sauder.

“Muut teollisuudenalat ja suurin osa työvoimasta kärsivät kovasti.”

DR. Geert Vanden Bossche on toinen, joka varoittaa “valtavasta tsunamista” kuolemantapauksista, joka on vielä tulossa. Hän kutsuu sitä myös “valtavaksi, valtavaksi aalloksi”. Sauder varoittaa, että ruiskeen saaneiden sairauksien ja kuolemantapausten suuri määrä “kalentaa taloudellista, taloudellista ja sosiaalista järjestystä”.

“Kaaos yhteiskunnassa tulee olemaan täydellinen”, hän lisää.

”Nämäni mukaan kuolleisuus ja vammaisuus lisääntyvät jo täällä Ecuadorissa. Näen vähemmän pieniä vauvoja ja raskaana olevia naisia ​​kuin ennen. Niitä on edelleen, mutta huomattavasti vähemmän kuin ennen vuoden 2021 “jab”-kampanjan alkamista. Huomaan myös enemmän kuolleisuutta ja vammaisuutta henkilökohtaisessa ympäristössäni.”

Täysin rokotetuille pahin on vielä edessä.