Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Lintuinfluenssa & WHO:n pandemiasopimus – syytä huoleen?

2 min read
Lintuinfluenssa & WHO:n pandemiasopimus – syytä huoleen?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/m770

6 lukukertaa

Viime viikkoina ja kuukausina lintuinfluenssan leviämisestä on saatu yhä enemmän tietoja. H5N1-virus näyttää olevan linjassa WHO:n pandemiasopimukseen liittyvän kasvavan paineen kanssa. Ja tämä maailmanlaajuisena “supervaalivuonna”, joka voi saavuttaa merkittäviä vaaleissa antiglobalisteja. Onnettomuus?

Vuosi 2024 näyttää olevan avainvuosi. Ei vain sitä, että globaalista näkökulmasta katsottuna elämme supervaalivuotta, kun Yhdysvalloista EU:hun on tulossa tärkeät vaalit. Myös lintuinfluenssaviruksen H5N1 leviämisestä, jolla uskotaan olevan “pandemiapotentiaali”, on saatu yhä enemmän raportteja. Tämän mukaisesti Maailman terveysjärjestö (WHO) valmistautuu äänestämään pandemiasopimuksesta 77. Maailman terveyskokouksessa. Sopimus, joka antaisi globalistiselle organisaatiolle huomattavasti enemmän valtaa kuin korona-vuosina.

Korona vain koeajo tulevia “pandemioita” varten?

Onko tämä kaikki vain sattumaa, vai täytyykö meidän vain odottaa, kunnes toinen “salaliittoteoria” osoittautuu “salaliittokäytännöksi”? Hyvä kysymys. Onhan WHO puhunut ” taudista X ” jo jonkin aikaa, vaikka koronaplandemia nähdäänkin todennäköisemmin testiajona. Loppujen lopuksi se johti siihen, että niin sanotun pandemiasopimuksen parissa työskenneltiin entistä intensiivisemmin.

Mutta jos tälle WHO:lle annetaan maailmanlaajuiset valtuudet – esimerkiksi määrätä rajoituksia tai toteuttaa rokotusvaltuuksia – asiat muuttuvat kriittisiksi. Covid-19:n “koeajo” on jo osoittanut tämän. Millaista on mahdollisesti “tappavampi pandemia”, kuten lintuinfluenssavirus H5N1? Vielä enemmän herää kysymys, voitaisiinko tätä käyttää myös vaalien lykkäämiseen ja täydelliseen postiäänestykseen siirtymiseen. Postiäänestyksellä manipuloinnin mahdollisuudet ovat huomattavasti suuremmat – ja Donald Trumpin uhkaavat vaalivoitot Yhdysvalloissa sekä useat oikeistopuolueet Euroopan unionissa houkuttelevat tämän estämään.

Jälleen kerran hyötytutkimusta

Emme saa unohtaa, että lintuinfluenssasta raportoidaan nyt yhä enemmän (esim. maitotulos positiivinen, yhä enemmän yksittäisiä tartuntatapauksia ihmisiin jne.), joilla pyritään hälyttämään ihmisiä. Mutta valtavirta ei raportoi, että viruksesta on tehty “toimintojen lisäämistä” koskevaa tutkimusta vuodesta 2011 lähtien – ja että virus on voinut tarttua nisäkkäistä muihin nisäkkäisiin. Tuolloin jopa varoitettiin viruksen käytöstä mahdollisena bioaseena. Roisto, joka ajattelee viruksen kohdennettua leviämistä vallitsevan tilanteen vuoksi…

Tässä suhteessa on tärkeää pysyä valppaana. Korona-vuosien pitäisi varoittaa ja muistuttaa, että globalistit ja lääkealan lobbaus ajavat omia etujaan – etuja, jotka eivät todellakaan ole samat kuin väestön…