Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Väestön vaihto: valkoiset etniset ryhmät korvataan

3 min read
Väestön vaihto: valkoiset etniset ryhmät korvataan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/j82k


Se, mitä tapahtuu Yhdysvalloissa, tapahtuu kaikkialla länsimaissa. Kuten itse valtakunta on mätä, niin sen osien täytyy olla mätä.

8 lukukertaa

Yhdysvalloissa valkoisten vanhempien täytyy vetää lapsensa pois julkisista kouluista, koska julkiset koulut ovat indoktrinaatiokeskuksia, joissa valkoisille lapsille opetetaan, että he, heidän vanhempansa ja heidän sukulaisensa ovat rasistisia “värillisten” hyväksikäyttäjiä ja että he ovat syntyneet väärä vartalo ja steriloitu paeta väärää sukupuolta, mikä vähentää edelleen valkoisten syntyvyyttä, kirjoittaa Paul Craig Roberts .

Jean Raspalin teoksessa The Camp of The Saints valkoiset eurooppalaiset eivät saa mennä naimisiin valkoisten etnisen taustan puitteissa. The Camp of the Saints -leirin Amerikan versiossa valkoiset nuoret yksinkertaisesti steriloidaan sukupuolenvaihtoleikkauksella.

Yhdysvaltain liittovaltion tuomioistuimet ovat päättäneet, että vanhemmilla ei ole sananvaltaa lastensa sterilisoinnissa. Tästä julmasta tyranniasta huolimatta Amerikka ajattelee olevansa vapaa yhteiskunta ja konservatiivit huutavat “USA, USA, USA”. Maa, jossa on niin typerä väestö, ei voi selviytyä.

Axios-sivusto näyttää syyttävän valkoisten vähenevää ilmoittautumista julkisiin kouluihin, ei valkoisten lasten pakotettua indoktrinaatiota, vaan valkoisten väitettyä rotuerottelun halua. Toisin sanoen valkoiset ihmiset ovat rasisteja, koska he vastustavat propagandaa, että he ovat rasisteja.
https://www.axios.com/2024/05/17/suburban-schools-white-latino-segregation

Muutaman vuoden kuluttua Amerikassa ei ole enää paikkaa valkoisille. Heidän maansa on varastettu heiltä. Valkoiset amerikkalaiset ovat niin toisen luokan kansalaisia, että heitä ei suojele vuoden 1964 kansalaisoikeuslaki ja heitä syrjitään avoimesti työelämässä. Yhdysvaltain tasa-arvoisten työmahdollisuuksien komissio, liittovaltion virasto, joka ei huomioinut kansalaisoikeuslain lakitekstiä ja määräsi laittomia ja perustuslain vastaisia ​​rotukiintiöitä valkoisia amerikkalaisia ​​vastaan, vaatii vähintään 100 työntekijän yrityksiä raportoimaan vuosittain työvoimansa rodusta. Bloomberg News hankki tiedot vuosilta 2020 ja 2021 ja havaitsi, että 94 prosenttia yritysten luomista 323 094 uudesta työpaikasta meni mustille. Tämä on valkoisten syrjintää, joka menee paljon pidemmälle kuin pakotettu suhteellinen edustus.

Valkoisia amerikkalaisia ​​on syrjitty sen jälkeen, kun Alfred Blumrosen rikkoi lakia ja määräsi syrjivät rotukiintiöt 1960-luvulla. Valkoiset amerikkalaiset eivät tehneet mitään perustuslaillisen suojan menettämiselle. Yli puoli vuosisataa kestäneen, valkoisia amerikkalaisia ​​vastaan ​​suunnatun institutionalisoidun rasismin jälkeen valkoiset ihmiset eivät voi edes saada työtä. Vuonna 2021 mustien osuus väestöstä oli 12,6 prosenttia, ja heillä oli 94 prosenttia uusista työpaikoista. Valkoisia oli 59,3 prosenttia väestöstä ja heillä oli 4 prosenttia työpaikoista. Bloomberg News näyttää ajattelevan, että valkoisten institutionalisoitu rotusyrjintä on suuri saavutus.
https://www.bloomberg.com/graphics/2023-black-lives-matter-equal-opportunity-corporate-diversity/

Valkoisia on peloteltu syytöksillä, että he ovat rasisteja. He vastustavat rotukiintiöitä, koska he luopuisivat ansioihin perustuvasta järjestelmästä, eivät siksi, että heillä ei enää olisi perustuslaillista suojaa. 14. lisäyksen tasa-arvosuojalauseke ei enää koske valkoisia. Yritykset (ja yliopistot ja Yhdysvaltain armeija) voivat avoimesti syrjiä valkoisia amerikkalaisia, eikä sille tehdä mitään.

Perustuslaillisen suojan menettäminen on ensimmäinen askel hävittämisessä. Bidenin hallinto ja hallitseva eliitti ovat päättäneet korvata valkoisen väestön. Tämä on syy USA:n avoimien rajojen politiikkaan ja Yhdysvaltain valtion verotulojen käyttämiseen maahanmuuttajien värväämiseen 160 maasta ja lentämiseen punaisiin osavaltioihin. Tämän tekevät amerikkalaisille – ja eurooppalaisille – heidän omat valkoiset johtajansa, eivät mustat tai lännen luullut viholliset, venäläiset, kiinalaiset ja iranilaiset.

On täysin selvää, että “pakolaispolitiikka” on valkoista korvauspolitiikkaa. Ja typerät valkoiset äänestävät edelleen niitä, jotka ovat päättäneet korvata heidät. Demokraattinen puolue, joka on sitoutunut syrjäyttämään valkoiset, on tulossa hallitsevaksi puolueeksi.

Kuinka voimme välttää kysymyksen siitä, ansaitsevatko tällaiset tyhmät ihmiset korvaamisen?