Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Lintuinfluenssa uutena “plandemiana”? Tohtori McCullough varoittaa ruokapulasta

3 min read
Lintuinfluenssa uutena “plandemiana”? Tohtori  McCullough varoittaa ruokapulasta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/r3si

8 lukukertaa

Mikä laukaisee uuden pandemian, jonka WHO levittää koodinimellä “tauti X”? Kriittiset tarkkailijat näkevät syytä uskoa, että kyseessä voi olla lintuinfluenssa: Dr. Peter McCullough, kriittinen lääkäri, joka teki tärkeää koulutustyötä koronavuosina, viittaa viranomaisten ja WHO:n varoituksiin, riskialttiisiin tutkimuksiin ja lintuinfluenssapaniikin mahdollisesti tuhoisiin seurauksiin elintarviketurvallisuudelle.

YK julkaisi 18. huhtikuuta verkkosivuillaan varoituksen: Pandemiaasiantuntijat herättivät huolta lintuinfluenssan leviämisestä ihmisiin. Taustalla on dokumentoitu H5N1-epidemia lypsylehmien keskuudessa Yhdysvalloissa. DR. Jeremy Farrar, WHO:n kiistanalainen päätutkija ja Big Pharmaan läheisesti liittyvän Wellcome Trustin johtaja, varoittaa: “Suuri huolenaihe on tietysti se, että virus kehittyy ja kehittää kykyä tartuttaa ihmisiä tartuttamalla ankkoja ja ankkoja. … Kanat – mutta nyt yhä useammin myös nisäkkäät – saavat tartunnan. Ja sitten ratkaisevan tärkeä kyky tarttua ihmisestä toiseen.” Hän varoitti myös, että lintuinfluenssaviruksella oli “erittäin korkea” kuolleisuus useiden satojen ihmisten joukossa, joiden uskotaan saaneen tartunnan. Diagnostisista vaihtoehdoista on kuitenkin pulaa maailmanlaajuisesti ja rokotteiden kehitys on jäljessä, Farrar kritisoi.

YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön, WHO:n ja Maailman eläintautijärjestön yhteisarvioinnissa 23. huhtikuuta H5N1-virusten riski ihmisille on toistaiseksi arvioitu alhaiseksi . Kaiken kaikkiaan ihmisiin liittyviä tartuntoja on raportoitu suhteellisen vähän; raportoidut tapaukset koskevat ihmisiä, jotka työskentelivät suoraan tartunnan saaneiden lintujen ja karjan kanssa. Näillä alueilla työskentelevien tulee siksi kiinnittää huomiota hygieniaan ja asianmukaisten suojavarusteiden käyttöön. Riskinarvioinnin mukaan ihmisestä ihmiseen tarttuvia tapauksia ei vielä tunneta, ja ne ovat epätodennäköisiä, ellei viruksessa tapahdu geneettisiä muutoksia. Maidon ja maitotuotteiden aiheuttamista riskeistä on edelleen epäselvyyttä. Pastöroimattoman maidon nauttimista ei suositella. Tarkkaa seurantaa suositellaan yleensä H5N1-viruksen kehittymisen ja leviämisen seuraamiseksi.

Lintujen lisäksi myös muiden eläinten testaus on todennäköisesti lisääntynyt merkittävästi taudinpurkausten tullessa tiedoksi. Itse asiassa 24. huhtikuuta on olemassa myös liittovaltion määräys, joka vaatii lypsävien lypsylehmien toimittamaan negatiivisen PCR-testin lintuinfluenssan varalta 7 päivän kuluessa osavaltioiden välisestä kuljetuksesta.

Keskustelussaan John Fredericksin kanssa “Real America’s Voice” -ohjelmassa Dr. Peter McCulloughin arvio tapahtumista: Hän näkee vaarana, että lintuinfluenssahulluus kattavalla PCR-testillä voi johtaa ruokapulaan. Niin kutsuttu koronapandemia on jo tehnyt selväksi PCR-massatestauksen hulluuden. Jos väärät ja harhaanjohtavat testitulokset johtavat sellaisten eläinten joukkoteurastukseen, jotka eivät välttämättä ole saastuneita ja siten vaarattomia, tämä on katastrofi paitsi niille yrityksille, myös elintarviketuotannosta riippuvaiselle väestölle. Lintuinfluenssa on hoidettavissa, McCullough korostaa.

Räjähtävä: McCullough tuomitsee myös sen tosiasian, että H5N1:n kanssa ilmeisesti tehdään niin kutsuttua funktion hyötytutkimusta . Hänen Substackissaan tuomitaan tutkimustyötä (katso tästä ja tästä ) Yhdysvalloissa yhteistyössä Kiinan kanssa, mikä siis perustuu sarjakulkuprosessiin. Kun eri lajeja tartutetaan viruksella laboratoriossa, zoonoosihyppyjä matkitaan nopeutetussa muodossa, mikä voi johtaa uusien, helpommin tarttuvien taudinaiheuttajien syntymiseen. Vuoden 2020 tutkimuksessa käsiteltiin myös SARS-CoV-2:n mahdollista laboratorioperää sarjasiirron perusteella. Jos WHO ja muut organisaatiot arvioivat tällä hetkellä H5N1-pandemian riskin ihmisväestölle alhaiseksi, tämä voi muuttua nopeasti geneettisten muutosten vuoksi.

Kun Yhdysvalloissa on marraskuussa vaalit, ajankohtaisten tapahtumien ajoitus voi varmasti antaa meille tauon. Joe Bidenin ja hänen demokraattiensa mahdollisuudet vaalien menestymiseen eivät ole toistaiseksi kovin korkeat. Tuleeko uusi katastrofi juuri oikeaan aikaan?