Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

mRNA-rokotteiden kultakaivos: Yhä useampia sairauksia vastaan ​​suunnitellaan vaarallisia geneettisiä rokotteita

6 min read
mRNA-rokotteiden kultakaivos: Yhä useampia sairauksia vastaan ​​suunnitellaan vaarallisia geneettisiä rokotteita

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/vg84

5 lukukertaa

Uusien mRNA-rokotteiden kehitys on täydessä vauhdissa lääketeollisuudessa. Hyödyt ja riskit eivät kiinnosta: yhä useammat sairaudet – riippumatta siitä, kuinka vaarattomia ne ovat väestölle – “rokotetaan” uudenlaisella geeniterapialla. Koulutusohjelma “Rokotuskuiskaus” on tutkinut: Klamydiasta genitaaliherpekseen – tulevaisuudessa kaikkeen löytyy tuottoisa “rokotus”.

Mitä tekemistä sukupuolielinten herpesellä, Scrooge McDuckilla ja hänen kultakylpyllään on uusien mRNA-rokotteiden kanssa?

Onko kyse ahneudesta ja voitosta, kuten maailman kuuluisin ankka?

Valitettavasti vaarallisten mRNA-valmisteiden käytöstä on tulossa yhä useammin avainteknologia, jota ilman se ei näytä olevan enää mahdollista. Varmasti myös lukuisia kysymyksiä herättävän epäasianmukaisen lääketieteen Nobelin 2023 takia. Vaarat ja sivuvaikutukset jätetään suurelta osin huomiotta. Pfizer-tiedostot (kausi 3 #jakso 1), massiivinen DNA-kontaminaatio tai RKI-tiedostot (kausi 5 #jakso 8) eivät ole toistaiseksi johtaneet uudelleenarviointiin. Viranomaiset ja ministeriöt jättävät huomiotta kaikki immunologien, patologien ja kriittisten lääkäreiden varoitukset. Sen sijaan kuulet: “Ihmiset ovat uupuneita eivätkä halua enää käsitellä tätä asiaa.”

“Lopettakaa kaikki, en halua kuulla tästä enempää!” “Kaikki on ohi! 

Lääketeollisuudella on ohjelmistossaan järkyttävän pitkä lista uusia, niin sanottuja rokotteita ja yhdistelmävalmisteita meille terveille ihmisille. Oletettavasti suojelemaan meitä kaikelta mahdolliselta. Pitäisikö mRNA-teknologian, jota ei ole riittävästi testattu eikä jolla on konkreettisia todisteita tehokkuudesta, olla pelastuksemme? Tarvitsemmeko todella näitä valmisteluja? Onko olemassa luotettavia riski/hyöty-analyysejä? Kuinka usein tautia esiintyy? Olenko todella vaarassa? Miten sairaus diagnosoidaan? Vain laboratoriotutkimuksella ilman oireita? Mikä on vakavien sivuvaikutusten riski? Kuka ottaa vastuun jos jokin menee pieleen? Monilla ihmisillä on jo kokemusta vastuukysymyksistä. Valtio tuskin tunnistaa rokotusten aiheuttamia vahinkoja, rokotteen valmistaja on vastuusta vapautettu ja lääkärit ovat kehittäneet mukavan mantran: “Rokotuksilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa!”

Riskialtista mRNA-teknologiaa voidaan tällä hetkellä käyttää kolmella eri alueella: väitetyissä suojarokotuksissa tartuntatauteja vastaan, syöpäpotilaiden terapeuttisissa rokotuksissa ja mRNA-terapioissa, joilla on tarkoitus saavuttaa hoitoja immuunijärjestelmään vaikuttamatta.

Kun tarkastellaan uusien mRNA-rokotustuotteiden listaa, optimismin henki lääketeollisuudessa käy selväksi: tästä eteenpäin kaikki on menossa kohti mRNA-teknologiaa. Uudet Covid-rokotteet ovat tällä hetkellä eri kehitysvaiheissa, mutta myös erilaisia ​​​​rokotusvalmisteita: Covid-19 + Influenza, Covid + RSV ja jopa kolmoisrokote Covid + Influenza + RSV. Avaako tämä lähestymistapa Pandoran lippaan? Onko tämä Bergamosta otettujen kuvien lumipalloefekti?

Myös puutiaisten levittämää Lymen tautia vastaan ​​kehitetään rokotteita. Lisäksi mRNA-rokotteita käytetään klamydiainfektiota, sytomegalovirusinfektiota, denguekuumetta, tippuria, flunssaa, vyöruusua, C-hepatiittia, HIV:tä, HPV:tä, Lassa-kuumetta + keltakuumetta, malariaa, MERS-infektiota, metapneumovirusinfektiota, apinarokkoa (Mpox), Nipah-tautia, norovirusinfektiota vastaan , Pfeifferin rauhaskuume ja piilevä Epstein-Barr-virusinfektio, rotavirusinfektio, RSV-infektio, raivotauti, tuberkuloosi, Länsi-Niilin virusinfektiot ja Zika. Ja kyllä, aivan. Myös sukupuolielinten herpes on luettelossa.

Erityisen mielenkiintoista on:

  • Bill & Melinda Gates Foundation on suoraan mukana: Se investoi yleismaailmallisen influenssarokotteen, malariarokotteen ja rotavirusinfektioita vastaan ​​- kaikki tutkimusvaiheessa
  • Moderna kehittää kolminkertaista rokotetta RSV-flunssa-Covidia vastaan

Lääkeyhtiö Modernan toimitusjohtaja Stephane Bancel kertoi äskettäin, kuinka nykyistä “sesonkiaikaista liiketoimintaa” eli kausiluonteista tyhmää liiketoimintaa voidaan vauhdittaa. Juuri tästä on kyse – tuotantolaitosten tehokkaasta käytöstä maksimaalisen voiton saavuttamiseksi. Onko tämä uusi lisenssi rahan painamiseen? Valmistajat ovat vapautettuja vastuusta.

“Itseään vahvistava” mRNA: Replikaatio kehossa

Viidellä mantereella on hankkeita mRNA-pohjaisista tartuntatauteja vastaan ​​suunnatuista rokotteista.
Yhdysvaltalainen Arcturus-yhtiö on jo saanut Japanissa hyväksynnän itsestään lisääntyvälle mRNA Covid -rokotteelleen. EMA:n hyväksynnän odotetaan valmistuvan vuonna 2024.

Arcturuksen lehdistötiedotteen mukaan uuden rokotteen edut ovat:

Rokote on helpompi varastoida – ja se lisääntyy elimistössä. Tämä tarkoittaa, että pienempiä annoksia tarvitaan. Tällä hetkellä saatavilla olevat mRNA-rokotteet stimuloivat kehoa tuottamaan tiettyä koronaviruksen komponenttia immuunivasteen kehittämiseksi sitä vastaan. ARCT-154:n temppu on, että se antaa keholle mahdollisuuden tuottaa viruksen yhden komponentin lisäksi myös muita proteiineja. Tämän pitäisi tehdä rokotteen valmistamisesta halvemmaksi ja tarvitaan pienempiä annoksia. Vähemmän materiaalia tarkoittaa enemmän voittoa. Selkeällä kielellä tämä tarkoittaa: Ihmiskeho on tuotantopaikka. Nyt valmistuneessa tutkimuksessa annettiin kaksi annosta, joista kumpikin sisälsi 5 mikrogrammaa vaikuttavaa ainetta. Vertailun vuoksi: Biontechin ja Modernan rokotteiden annokset ovat 30 ja 100 mikrogrammaa rokotusta kohti.
Erityisen tärkeää köyhemmille maille on, että Arcturus-rokote toimitetaan huoneenlämmössä säilytettävänä jauheena. Etu muihin mRNA-rokotteisiin verrattuna, joita on säilytettävä erittäin pakkasessa. Ennen pistoa ARCT-154 on sekoitettava nesteeseen. Rokotetta on tarkoitus valmistaa tulevaisuudessa Vietnamissa, ja sieltä on jo haettu hätälupaa. Mikä hätätilanne tällä hetkellä? Lisätutkimuksen pitäisi myös selvittää ARCT-154:n tehokkuus tehosterokotteena.

SEC-raportti maalaa täysin erilaisen kuvan näistä riemullisista raporteista

Arcturuksen lehdistötiedote kuulostaa upealta. Nyt asiat ovat todella mielenkiintoisia! Jokaisen pörssiin listatun yrityksen on tehtävä ilmoitus. Niin kutsuttu SEC-raportti. Siellä on lausuntoja, jotka eroavat suuresti Arcturuksen virallisista lehdistötiedotteista ja ovat luultavasti hieman lähempänä todellisuutta.

Muutamia otteita tästä SEC-raportista:

“Tulevaisuuteen suuntautuviin lausuntoihin liittyy merkittäviä riskejä ja epävarmuustekijöitä vuoden 1995 Private Securities Litigation Reform Act -lain “safe harbor” mukaisesti. Kaikki tähän lehdistötiedotteeseen sisältyvät lausunnot, paitsi lausunnot historiallisista tosiseikoista, ovat tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja, mukaan lukien lausunnot, jotka koskevat strategiaa, tulevaa toimintaa, ARCT-154:n onnistumisen todennäköisyyttä ja kumppanin COVID-19-ohjelmaa. Euroopan komission ARCT-154:n hyväksymispäätöksen aikaan.

“Arcturus ei saa itse toteuttaa suunnitelmiaan, saavuttaa aikomuksiaan tai saavuttaa odotuksia tai ennusteita, jotka on esitetty edellä esitetyn kaltaisissa tulevaisuutta koskevissa lausumissa, eikä sinun pidä turhaan luottaa tällaisiin tulevaisuutta koskeviin lausumiin. Nämä lausunnot edustavat vain tämänhetkisiä ennusteita tai odotuksia, ja niihin vaikuttavat tunnetut ja tuntemattomat riskit, epävarmuustekijät ja muut tekijät. Nämä tekijät voivat aiheuttaa sen, että toimialamme todelliset tulokset, toimintatasot, suorituskyky tai saavutukset poikkeavat olennaisesti arvioiduista.”Ellei laissa toisin edellytetä, Arcturus kiistää aikomuksestaan ​​tai velvollisuudestaan ​​päivittää tai tarkistaa tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja, jotka koskevat vain niiden antamispäivää, joko uuden tiedon, tulevien tapahtumien tai olosuhteiden seurauksena tai muuten löytyi.”

Kuulostaa täysin erilaiselta kuin lehdistötiedote, eikö? Sinun ei pitäisi turhaan luottaa tulevaisuutta koskeviin lausuntoihin! Ehkä ennusteita tai odotuksia ei voida täyttää? Oikeasti nyt?

Vaxzevria menetti hyväksynnän

Muuten, niin sanottu AstraZenecan rokote, VAXZEVRIA, joka poliitikkojen ja järjestelmämedian tietojen mukaan oli “turvallinen”, “testattu”, “tehokas” ja “ei sivuvaikutuksia”, ei ole saatavilla Euroopan unionissa. voimaan 7.5.2024, ilman suurta median kiinnostusta enemmän sallittua. AstraZeneca teki itse myyntiluvan peruuttamista koskevan hakemuksen, ja EU vahvisti sen. Miten ne miljoonat ihmiset, jotka ovat saaneet nämä pistokset, voivat nyt?

Sillä välin WHO on valmis uuteen pandemiasopimukseen ja kansainvälisten terveyssäännösten muutoksiin. Pääasia, että lääketeollisuuden tuotantotiloja tehostetaan kauden ulkopuolella! Terveydellä ei ole väliä, sivuvaikutuksilla ei väliä… Voitto on oikea. Samaan aikaan EU-maiden veronmaksajien on edelleen maksettava tarpeettomat Covid-19-rokoteannokset Pfizerin EU:n gagging-sopimuksesta. Tästäkö johtuu, että EU:n komission puheenjohtajaa Ursula von der Leyenia koskevien valitusten päälle levitetään hiljaisuuden peitto?

https://newsroom.csl.com/2023-09-05-Arcturus-Therapeutics-and-CSL-Announce-European-Medicines-Agency-Validates-Marketing-Authorization-Application-for-ARCT-154-Vaccine-to- Prevent-COVID-19
Arcturus Therapeutics ja CSL ilmoittivat, että Euroopan lääkevirasto vahvistaa ARCT-154-rokotteen myyntilupahakemuksen COVID-19:n estämiseksi, syyskuu. 2023

https://tkp.at/2024/04/23/goldgraeberstimm-dank-mrna-in-der-pharmabranche/
Sonja Padsch, 23. huhtikuuta 2024

https://www.sec.gov/ix?doc=/Archives/edgar/data/1768224/000119380524000392/e619378_8k-arct.htm
Arcturus Therapeutics Holdings Inc., Raportin päivämäärä (aikaisimman tapahtuman päivämäärä 1. maaliskuuta, raportoitu): 2024

https://www.vfa.de/de/arzneimittel-forschung/coronavirus/rna-based-impfstoffe-in-entwicklung-und-bedarf
mRNA-rokotteet suojaavia rokotteita varten, vfa. Tutkimukseen perustuvat lääkeyhtiöt, 9.5.2024

https://arcturusrx.com/
Arcturus Therapeutics

https://jamesroguski.substack.com/p/evil-negotiating-tactics
Neuvottelut ”Pandemiasopimuksesta” ovat surullisen epäonnistumisen partaalla. Osalliset roistot ovat epätoivoisia ja yrittävät saada nopean putoamisen synkän psykologisen tekniikan avulla. James Roguski, 23. huhtikuuta 2024

https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files/inb9/A_inb9_3Rev1-en.pdf
WHO:n pandemiasopimusehdotus, 22. huhtikuuta 2024

https://report24.news/astrazenecas-covid-impfstoff-vaxzevria-in-der-eu-nicht-mehr-zulassen/
AstraZenecas Covid -rokote Vaxzevria ei ole enää hyväksytty EU:ssa! Willi Huber, 5. toukokuuta 2024

https://www.keionline.org/wp-content/uploads/INB-WHA-resolution-771-draft-16.04.pdf
Ehdotettu “Pandemiasopimuspäätöslauselma” on tarkoitus esittää 77. Maailman terveyskokouksessa 28. toukokuuta , 2024. Se sisältää suosituksen äänestää ehdotetun “pandemiasopimuksen” hyväksymisen puolesta, joka sisältyy ehdotettuun “Pandemiasopimusta koskevaan päätöslauselmaan”. Keskusteluluonnos 16. huhtikuuta 2024, WHA77.1 WHO:n pandemiasopimus

https://tkp.at/2024/05/03/slowakei-premierminister-thematiert-leyen-pfizer-verschwoerung/
Slovakian pääministeri puhuu “Leyen-Pfizerin salaliitosta”, Thomas Oysmüller, 3. toukokuuta 2024

https://twitter.com/McCulloughFund/status/1790764028207210834
McCullough Foundation Tutkimusvaiheessa 3b ruiskeen saaneista kuoli 5 henkilöä. Injektoiduista osallistujista 90 %:lla haittatapahtumia esiintyi (74,5 % systeemisiä – 15,2 % vaati lääkärinhoitoa)