Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Ilmastokultistit haluavat vangita jokaisen, joka on eri mieltä heidän kanssaan

3 min read
Ilmastokultistit haluavat vangita jokaisen, joka on eri mieltä heidän kanssaan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/bcwr

Brittiläinen ympäristönsuojelija Jim Dale on niin vihainen, että jotkut kieltäytyvät uskomasta, että maapallo lämpenee ilmastonmuutoksen vuoksi, että hän vaatii nyt kaikkien “ilmastonkieltajien” lähettämistä gulagiin.

8 lukukertaa

Dale vertaa ilmaston lämpenemisen kieltämistä litteän maan salaliittoteorioihin ja uskoo, että sen pitäisi olla laitonta kaikille, jotka vastustavat hänen henkilökohtaista uskoaan, että planeetta lämpenee liikaa esimerkiksi lihansyöjien ja kaasua vapauttavien tuotantoeläinten takia, kirjoittaa Ethan Huff .

Andrew Doyle joutui äskettäin kiihkeään keskusteluun Dalen kanssa sen jälkeen, kun Dale osui Doylelle omaksuttuaan erilaisen kannan ilmastonmuutokseen.

“Kiitäminen on tosiasiallisesti väärin ja se saastuttaa poliittista keskustelua”, Dale mutisi. “Se asettaa tietyt poliitikot tiettyyn kierretilanteeseen. He eivät välttämättä ole tietoisia asiaan liittyvästä ilmastosta tai meteorologiasta.”

“Siksi he joutuvat sivuraiteille tai istuvat aidan päälle, kuten Rishi Sunak, emmekä lopulta pääse mihinkään, kun meidän on toimittava nopeasti.”

Ilmastofanatiikkaa

Dale sanoo pitävänsä siitä, kun hänen kanssaan eri mieltä olevat ihmiset puhuvat läheisille perheilleen ja ystävilleen siitä, mitä he uskovat.

“Kukaan ei potkaisisi ovesta sisään”, Dale vakuuttaa.

Mutta jos joku jää kiinni “saastuttamasta” julkista keskustelua mielipiteillä, joista Dale on eri mieltä, hänet mieluummin heitetään telkien taakse ja rangaistaan ​​hänen suuttumisestaan.

Dale ei ilmoittanut, millaisia ​​sanktioita sovellettaisiin ihmisiin, jotka saavat edelleen asua vankilan ulkopuolella, vaikka hän uskoo, että heillä on poikkeavia uskomuksia, mutta hän ilmoitti, että se olisi poliitikkojen, kuten työväenpuolueen johtajan Keir Starmerin, tehtävä.

Muista, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa on jo tiukkoja vihapuhelakeja, joita voitaisiin mahdollisesti käyttää niitä ihmisiä vastaan, jotka sanovat, ettei ilmastonmuutosta ole olemassa “ilmastovihan” varjolla.

Vastauksena tähän kaikkeen Doyle yritti selittää Dalelle, että ei ehkä ole hyvä idea yrittää kieltää ja rangaista ihmisiä, jotka ovat vastustaneet vallitsevia ilmastodogmoja. Hän huomautti koronaviruksen (COVID-19) laboratoriovuototeoriasta ja siitä, kuinka sitä tukahdutettiin verkossa hyvin pitkään.

Facebook ja Google poistivat pahamaineisesti kokonaisia ​​tilejä laboratoriovuodon julkaisemiseksi, mikä on sama asia, jonka Dale haluaa tapahtua, tai mikä vielä pahempaa, ihmisille, jotka vastustavat ilmastonmuutoksen dogmeja verkossa.

Aivan kuten Facebook yritti puolustautua väittämällä, että Tony Faucin kaltaiset ihmiset, eivät Yhdysvaltain perustuslaki, ovat vastuussa sananvapaudesta, Dale uskoo myös, että hallituksen pitäisi pystyä sanelemaan, mitä ihmiset sanovat ilmastosta.

Watts Up With Thatin mukaan maapallo jäähtyy tällä hetkellä, ei lämpene. Itse asiassa ilmasto muuttuu aina ylös ja alas, ei vain vuodenajan, vaan myös eliniän mukaan.

Jos oli äärimmäisen kuumuuden ja äärimmäisen kylmän kausia kauan ennen teollistumista, kuinka Dalen kaltaiset ihmiset voivat väittää, että ihmisen toiminta on vastuussa hänen mukaansa nyt tapahtuvista “äärimmäisistä lämpötiloista”?

“Kun otetaan huomioon geologiset todisteet siitä, että elämme äärimmäisen kylmän ajanjakson aikana, kuinka nykypäivän lämpötilat voidaan luokitella ilmaston lämpenemisen hätätilanteeksi?” kysyi Watts Up With That.

“Silti mielipide, kuten juuri ilmaisin, yksinkertainen toteamus, olisi todennäköisesti laiton Jim Dalen ilmaston kieltämistä koskevien sääntöjen mukaan. Dalen ehdottamien sääntöjen mukaan minä tai kuka tahansa tämän artikkelin uudelleentwiittaava voisi joutua vankilaan tai menettää kotinsa vain siksi, että ehdotan, että keskellä jääkautta elävien ihmisten pitäisi olla enemmän huolissaan jäätiköistä kuin rannan säästä.”

Normaalia elämää elävät ihmiset eivät aiheuta planeetan lämpenemistä.