Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 9, julkaisuajat ovat siis 9,11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19, muussa tapauksessa klo 19 slottiin tulee normaali artikkeli.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

24.7.2024

Publication-X

"Vita plus quam nigrum et album"

Davosin Great Resetin synkkä alkuperä

7 min read
Davosin Great Resetin synkkä alkuperä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/267d

On tärkeää ymmärtää, että Klaus Schwabin niin kutsutussa Great Reset -agendassa ei ole yhtään uutta tai alkuperäistä ideaa. Hänen neljännen teollisen vallankumouksen agendansa tai väite sidosryhmien kapitalismin käsitteen keksimisestä eivät ole Schwabin tuotetta, kirjoittaa F. William Engdahl .

10 lukukertaa

Klaus Schwab on vähän enemmän kuin liukas PR-agentti globaalille teknokraattiselle agendalle, korporatiiviselle yritysliitolle hallituksen, mukaan lukien YK:n, kanssa, agenda, jonka juuret juontavat juurensa 1970-luvun alkuun ja vielä aikaisemmin. Davos Great Reset on vain päivitetty suunnitelma YK:n hallinnassa olevalle maailmanlaajuiselle dystopiselle diktatuurille, jota on tehty vuosikymmeniä. Päähenkilöt olivat David Rockefeller ja hänen suojelijansa, Maurice Strong.

1970-luvun alussa ei luultavasti ollut ketään, jolla olisi enemmän vaikutusvaltaa maailmanpolitiikassa kuin edesmennyt David Rockefeller, joka tunnettiin silloin parhaiten Chase Manhattan Bankin puheenjohtajana.

Uuden paradigman luominen

1960-luvun lopulla ja 1970-luvun alussa David Rockefelleriin suoraan liittyvät kansainväliset piirit käynnistivät huiman joukon eliittiorganisaatioita ja ajatushautoja. Nämä sisältävät

Rooman klubi;

the 1001: A Nature Trust, joka on sidoksissa Maailman luonnonsäätiöön (WWF);

Yhdistyneiden Kansakuntien Tukholman Earth Day -konferenssi;

MIT:n laatima tutkimus Limits to Growth;

ja David Rockefellerin Trilateraal Commission.

Rooman klubi

Vuonna 1968 David Rockefeller perusti yhdessä Aurelio Peccein ja Alexander Kingin kanssa uusmaltusilaisen ajatushautomon, Rooman klubin. Aurelio Peccei oli Fiat-autoyhtiön vanhempi johtaja, jonka omisti voimakas italialainen Agnellin perhe. Fiatin Gianni Agnelli oli David Rockefellerin läheinen ystävä ja Rockefeller’s Chase Manhattan Bankin kansainvälisen neuvoa-antavan komitean jäsen. Agnelli ja David Rockefeller olivat olleet läheisiä ystäviä vuodesta 1957. Agnellista tuli David Rockefellerin Trilateral Commissionin perustajajäsen vuonna 1973. OECD:n tiedeohjelman johtaja Alexander King oli myös Naton neuvonantaja. [i] Siitä alkoi uusmaltusialainen “saastuttavien ihmisten” liike.

Vuonna 1971 Rooman klubi julkaisi syvästi virheellisen raportin Limits to Growth, joka ennusti sivilisaation loppua sellaisena kuin me sen tunsimme nopean väestönkasvun ja kiinteiden resurssien, kuten öljyn, ansiosta. Raportissa todettiin, että ilman merkittäviä muutoksia resurssien käytössä “todennäköisin lopputulos on melko äkillinen ja hallitsematon sekä väestön että teollisuuden kapasiteetin lasku.”

Raportti perustui MIT:n tietojenkäsittelytieteilijöiden ryhmän valetietokonesimulaatioihin. Se teki rohkean ennusteen: “Jos nykyiset kasvutrendit maailman väestössä, teollistumisessa, saastumisessa, elintarviketuotannossa ja luonnonvarojen ehtymisessä jatkuvat ennallaan, tämän planeetan kasvun rajat saavutetaan joskus seuraavan sadan vuoden aikana.” Se oli vuonna 1971. Vuonna 1973, kolmannessa vuosittaisessa yritysjohtajien kokouksessaan Davosissa, Klaus Schwab kutsui Peccein esittelemään Limits to Growth -yhtiöiden kokoontuneille toimitusjohtajille. [ii]

Vuonna 1974 Rooman klubi julisti rohkeasti: “Maapallolla on syöpä ja syöpä on ihminen.” Sitten: “Maailma on kohtaamassa ennennäkemättömän joukon toisiinsa liittyviä globaaleja ongelmia, kuten liikakansoitus, elintarvikepula, uusiutumattomien [öljy]varojen ehtyminen, ympäristön pilaantuminen ja huono hallinto” [iii]. [iii] He totesivat, että

tarvitaan maailmanjärjestelmän “horisontaalinen” rakennemuutos… rajuja muutoksia normikerroksessa – eli ihmisen arvojärjestelmässä ja tavoitteissa – tarvitaan ratkaisemaan energia-, ruoka- ja muut kriisit, eli yhteiskunnalliset muutokset ja muutokset yksilön asenteissa ovat välttämättömiä, jotta siirtyminen orgaaniseen kasvuun tapahtuisi. [iv]

Rooman klubi totesi vuoden 1974 raportissaan Mankind at the Turning Point:

Kansakuntien ja alueiden lisääntyvän keskinäisen riippuvuuden tulee sitten johtaa itsenäisyyden vähenemiseen. Kansakunnat eivät voi olla riippuvaisia ​​toisistaan ​​ilman, että kukin niistä luopuu jonkin verran omasta itsenäisyydestään tai ainakin tunnustaa rajoituksensa. Nyt on aika laatia yleissuunnitelma orgaaniselle kestävälle kasvulle ja maailman kehitykselle, joka perustuu kaikkien rajallisten resurssien maailmanlaajuiseen allokointiin ja uuteen globaaliin talousjärjestelmään. [v]

Tämä oli YK:n Agenda 21:n, Agenda 2030:n ja 2020 Davos Great Resetin varhainen muotoilu.

David Rockefeller ja Maurice Strong

Ylivoimaisesti vaikutusvaltaisin Rockefellerin “nollakasvun” järjestäjä 1970-luvun alussa oli David Rockefellerin vanha ystävä, miljardööri öljymies nimeltä Maurice Strong.

Kanadalainen Maurice Strong oli yksi johtavista kannattajista tieteellisesti virheelliselle teorialle, jonka mukaan ihmisen aiheuttamat kuljetusajoneuvojen, hiilivoimaloiden ja maatalouden hiilidioksidipäästöt aiheuttavat dramaattisen ja kiihtyvän globaalin lämpötilan nousun, joka uhkasi “planeettaa”, ns. ilmaston lämpeneminen .

Vuonna 1972 Tukholmassa järjestetyn YK:n Earth Day -konferenssin puheenjohtajana Strong edisti väestön vähentämistä ja elintason alentamista kaikkialla maailmassa “ympäristön säästämiseksi”.

Strong totesi radikaalin ekologisen agendansa:

“Eikö planeetan ainoa toivo ole teollistuneiden sivilisaatioiden romahtaminen? Eikö se ole meidän vastuullamme saada se tapahtumaan?” [vi]

Tätä tapahtuu nyt hypetyn maailmanlaajuisen pandemian varjossa.

Strong oli utelias valinta johtaa YK:n suurta aloitetta ympäristötoimien mobilisoimiseksi, koska hänen uransa ja huomattava omaisuutensa perustuivat öljyn hyödyntämiseen, samoin kuin epätavallinen määrä uusia “ekologisen puhtauden” kannattajia, kuten David Rockefeller. tai Robert O. Anderson Aspen Institutesta tai John Loudon Shellistä.

Strong tapasi David Rockefellerin vuonna 1947 18-vuotiaana kanadalaisena, ja siitä lähtien hänen uransa liittyi Rockefellerin perheverkostoon.[vii] Uuden ystävyytensä kautta David Rockefellerin kanssa Strong sai 18-vuotiaana avaimen. asema YK:ssa YK:n rahastonhoitajan Noah Monodin alaisuudessa. YK:n varoja hallinnoi kätevästi Rockefeller’s Chase Bank. Tämä oli tyypillistä “julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuus” -mallille, jota Strong käytti – yksityistä hyötyä julkisesta hallinnosta. [viii]

1960-luvulle mennessä Strongista oli tullut valtavan Montrealin energiaryhmittymän ja öljy-yhtiön Power Corporationin puheenjohtaja, jonka tuolloin omisti vaikutusvaltainen Paul Desmarais. Kanadalaisen tutkijan Elaine Dewarin mukaan Power Corporationia käytettiin myös poliittisena kanavarahastona tiettyjen kanadalaisten poliitikkojen, kuten Pierre Trudeaun, Davosin suojeltavan Justin Trudeaun isän, kampanjoiden rahoittamiseen. [ix]

Earth Summit I ja Rio Earth Summit

Vuonna 1971 Strong nimitettiin YK:n alisihteeriksi New Yorkiin ja tulevan Maan päivän konferenssin, YK:n ihmisympäristökonferenssin (Earth Summit I) pääsihteeriksi Tukholmassa, Ruotsissa. Hänet nimitettiin sinä vuonna myös Rockefeller-säätiön edunvalvojaksi, joka rahoitti hänen Tukholman Earth Day -projektin käynnistämistä.[x] Tukholmassa perustettiin Yhdistyneiden Kansakuntien ympäristöohjelma (UNEP), jonka päällikkönä oli Strong.

Vuonna 1989 YK:n pääsihteeri nimitti Strongin johtamaan vuoden 1992 YK:n ympäristö- ja kehityskonferenssia eli UNCED:tä (“Rio Earth Summit II”). Siellä hän valvoi YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden, Klaus Schwabin Great Resetin perustan kestävän kehityksen Agenda 21:n laatimista ja YK:n hallitustenvälisen ilmastopaneelin (IPCC) perustamista. Strong, joka oli myös Davosin WEF:n hallituksen jäsen, oli järjestänyt Schwabista Rion Earth Summitin keskeisen neuvonantajan.

YK:n Rion konferenssin pääsihteerinä Strong tilasi myös Alexander Kingin kirjoittaman Rooman klubin raportin The First Global Revolution, jossa myönnettiin, että hiilidioksidin ilmaston lämpenemistä koskeva väite oli vain keksitty temppu, jonka tarkoituksena oli pakottaa muutos:

“Ihmiskunnan yhteinen vihollinen on ihminen. Etsiessämme uutta vihollista yhdistämään meitä, keksimme, että saastuminen, ilmaston lämpenemisen uhka, vesipula, nälänhätä ja muut vastaavat sopivat asiaan. Kaikki nämä vaarat johtuvat ihmisen toiminnasta, ja vain erilaisella asenteella ja käyttäytymisellä ne voidaan voittaa. Todellinen vihollinen on silloin ihmiskunta itse.” [xi]

Presidentti Clintonin edustaja Rioon Tim Wirth myönsi tämän ja totesi,

“Meidän on puututtava ilmaston lämpenemiseen. Vaikka teoria ilmaston lämpenemisestä on väärä, teemme oikein talouspolitiikan ja ympäristöpolitiikan suhteen. [xii]

Riossa Strong esitteli ensin manipuloivan ajatuksen “kestävästä yhteiskunnasta”, joka määritellään suhteessa tähän mielivaltaiseen tavoitteeseen eliminoida hiilidioksidi ja muut niin sanotut kasvihuonekaasut. Agenda 21:stä tuli Agenda 2030 syyskuussa 2015 Roomassa paavin siunauksella, ja siinä oli 17 “kestävää” tavoitetta. Siinä selitettiin mm

”Maa-aluetta sen ainutlaatuisen luonteen ja sen ratkaisevan tärkeän roolin vuoksi asutustoiminnassa ei voida pitää pelkkänä omaisuutena, joka on yksilöiden hallinnassa ja markkinoiden paineiden ja tehottomuuden alainen. Yksityinen maanomistus on myös tärkeä väline varallisuuden kertymiselle ja keskittymiselle ja edistää siten sosiaalista epäoikeudenmukaisuutta… Sosiaalinen oikeudenmukaisuus, kaupunkien uudistaminen ja kehittäminen, ihmisarvoisen asumisen ja terveellisten olojen tarjoaminen ihmisille voidaan saavuttaa vain, jos maata käytetään koko yhteiskunnan etujen mukaisesti.”

Lyhyesti sanottuna yksityinen maanomistus on sosialisoitava “koko yhteiskunnan” eduksi, ajatus, joka tunnettiin jo Neuvostoliiton aikana ja oli tärkeä osa Davosin suurta palautumista.

Riossa vuonna 1992, jossa hän oli presidentti ja pääsihteeri, Strong sanoi:

”On selvää, että varakkaan keskiluokan nykyiset elämäntavat ja kulutustottumukset – mukaan lukien runsas lihankulutus , suurien pakaste- ja valmisruokien kulutus, fossiilisten polttoaineiden käyttö , kodinkoneet, ilmastointi kotona ja työ ja lähiasuminen – eivät ole kestäviä.” [xiii] (korostus lisätty)

Siihen mennessä Strong oli YK:n muuttamisen keskipisteessä uuden maailmanlaajuisen teknokraattisen “paradigman” käyttöönotossa varoittamalla salaisia ​​planeettojen sukupuuttoon ja ilmaston lämpenemiseen liittyviä varoituksia, yhdistämällä valtion virastot yritysten kanssa valitsemattomasti lähes kaikkea. “kestävän kehityksen” varjolla. Vuonna 1997 Strong valvoi Earth Summit -kokousta seuranneen toimintasuunnitelman, Global Diversity Assessment -arvioinnin, suunnitelman neljännen teollisen vallankumouksen toteuttamiseksi, luettelon kaikista planeetan luonnonvaroista, kuinka sitä hallittaisiin ja miten tämä vallankumous tapahtuisi.[xiv]

Strong oli tuolloin Klaus Schwabin Davosin maailman talousfoorumin yhteispuheenjohtaja. Vuonna 2015, Strongin kuoleman jälkeen, Davosin perustaja Klaus Schwab kirjoitti:

”Hän on ollut mentorini Foorumin perustamisesta lähtien: hyvä ystävä; välttämätön neuvonantaja; ja useiden vuosien ajan säätiöhallituksen jäsen.” [xv]

Ennen kuin hän erosi YK:sta Irakin Food-for-Oil -korruptioskandaalin vuoksi, Strong oli Rooman klubin jäsen, Aspen-instituutin johtokunnan jäsen, Rockefeller-säätiön ja Rothschild-säätiön edunvalvoja. Strong toimi myös Lucifer Trustin Temple of Understandingin (tunnetaan myös nimellä Lucis Trust) johtajana St. John the Divine -katedraalissa New Yorkissa,

“ jossa pakanallisiin rituaaleihin kuuluu lampaiden ja karjan saattaminen alttarille siunattavaksi. Täällä varapresidentti Al Gore piti saarnan, kun palvojat marssivat alttarille kantaen kulhoja, joissa oli kompostia ja matoja…” [xvi].

Tämä on Schwabin Great Reset -ohjelman synkkä alkuperä, jossa meidän pitäisi syödä matoja eikä omistaa yksityistä omaisuutta “pelastaaksemme planeetan”. Agenda on synkkä, dystooppinen ja sen tarkoituksena on poistaa miljardeja meistä “tavallisista ihmisistä”.