Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Ilmaturbulenssionnettomuudet eivät lisääntyneet 30 vuoteen, ilmastokiihkoilijat hyödyntävät häpeämättömästi Singapore Airlinesin tapausta

4 min lukea
Ilmaturbulenssionnettomuudet eivät lisääntyneet 30 vuoteen, ilmastokiihkoilijat hyödyntävät häpeämättömästi Singapore Airlinesin tapausta

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/qlqz

Ilmastohaamut tulivat voimaan äskettäin Singapore Airlinesin Boeing 777 -koneessa tapahtuneen vakavan selkeän ilman turbulenssin seurauksena, joka johti matkustajan kuolemaan johtavaan sydänkohtaukseen. The Guardian kysyi, pahentiko “ilmastokriisi” turbulenssia, ja sekä sanomalehti että BBC viittasivat yhteen mallipohjaiseen raporttiin, jonka mukaan se oli niin. Sanomattakin on selvää, että todelliset tiedot jätettiin huomiotta kiireessä ruokkimaan politisoitunutta ilmastohätätilaa, Net Zero -vaikutteista kerrontaa. Kahden turvallisuuselimen julkaisemat luvut osoittavat, että turbulenssionnettomuudet tai loukkaantumisten määrä ei ole lisääntynyt matkustajamailia kohti viimeisen 30 vuoden aikana. Tämä johtuu siitä, että maailmanlaajuiset lentomatkustajat ovat vähintään nelinkertaistuneet samana ajanjaksona.

Yllä olevat Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön luvut vahvistavat, että turbulenssitapahtumien määrä on edelleen alhainen Yhdysvalloissa, joka on maailman suurin lentoliikenne. Tilastollisesti merkittävää kasvua ei ole tapahtunut vuoden 1989 jälkeen.

Toinen yllä oleva kaavio on tuotettu Yhdysvaltain kansallisen liikenneturvallisuuslautakunnan vuoden 2021 raportissa. Se ei osoittanut lisääntynyttä matkustaja- ja lento-onnettomuuksia, mikä mahdollistaa liikenteen valtavan kasvun näiden vuosikymmenten aikana. NTSB päätteli: “Tänä aikana turbulenssiin liittyvissä onnettomuuksissa ei ollut selvää suuntausta.”

Mitä todelliset tiedot osoittavat, et voi voittaa hyvää ilmaston ennustamismallia, kun valtamediassa on tehtävä Green Blob -vaikutteista työtä. Sekä BBC että Guardian lainasivat Readingin yliopiston professori Paul Williamsin työtä. Hän ehdotti, että ilmakehän dynamiikka on muuttunut merkittävästi sen jälkeen, kun tutkijat havaitsivat ne ensimmäisen kerran satelliittitietojen avulla 1970-luvun lopulla. Ilmastomallien ja RCP8.5-skenaarion avulla hän ennusti selkeän ilman turbulenssin valtavaa lisääntymistä.

Tietenkin hän käyttää RCP8.5-reittiä, joka olettaa jopa 4 °C:n kohoavat lämpötilat alle 80 vuodessa. Tämä polku on vähän enemmän kuin ilmastomallileikki, ja yhä useammat tutkijat uskovat, että se ei ole etäisesti uskottava. Jopa hallitustenvälinen ilmastonmuutospaneeli (IPCC) toteaa, että se on “pieni todennäköisyys”. Tästä huolimatta napsautussyöttiriippuvuus tähän skenaarioon on edelleen korkea, ja arviolta 40 prosenttia IPCC:n ilmastovaikutuksista perustuvista lausunnoista perustuu edelleen sen mallintuun käyttöön . Lisäksi polun sanotaan olevan hämmästyttävän 50 % laajemmassa tiedeyhteisössä tuotetuista vaikutushavainnoista takana, ja ne tarjoavat kätevän “tutkijat sanovat” -tunnisteen viimeisimpään ilmaston pelottamiseen . Tiedekirjailija Roger Pielke Jnr. toteaa, että RCP8.5:ssä kuviteltu maailma on sellainen, joka “muuttuu yhä epätodennäköisemmäksi vuosi vuodelta”.

Tutkiva ilmastotoimittaja Paul Homewood on julkaissut ilmasto- ja säätarinoita monien vuosien ajan. Hän inhosi BBC:n viimeisintä yritystä. Voiko kurja BBC vajota yhtään alemmas, hän kysyi ja lisäsi: “Olet täyttä roskaa, BBC – kuinka mikään organisaatio voi yrittää pelata politiikkaa tämän kaltaisen traagisen kuoleman kanssa?”

Homewoodin katkerat kommentit ovat ymmärrettäviä, sillä BBC ja useimmat vanhat tiedotusvälineet pyrkivät tuhoamaan lähes kaikki huonot tapahtumat ja inhimilliset tragediat, jotka voivat liittyä säähän. Tämä huolimatta siitä, että monet viranomaiset väittävät, että useimmat äärimmäiset sääilmiöt eivät ole lisääntyneet viimeisen 100 vuoden aikana , ihmisen aiheuttamia tai muuten. Tässä viimeisimmässä ilmakehän turbulenssia koskevassa tapauksessa on varmasti äärimmäisen vastuutonta pelotella ihmisiä, nuoria ja vanhoja, lentomatkustamisesta käyttämällä erittäin kiistanalaisia ​​tietoja sisältävien tietokonemallien todentamattomia löydöksiä. Ellei tietysti enimmäkseen ilmoittamaton tavoite ole ihmisten lentäminen kokonaan. Kuten tavalliset lukijat tietävät, monet toimittajat osallistuvat kursseille, joissa he oppivat lisäämään ilmastopelot melkein mihin tahansa tarinaan. Lisäksi he tilaavat valmiita kopioasuja , jotka kaikki ovat vihreiden miljardöörien rahoittamia, jotka pyrkivät järjestämään radikaalisti uudelleen maailman väestön sosiaalisen ja taloudellisen elämäntavan.

Tällä hetkellä BBC Verifyn ilmaston “disinformaation” asiantuntija Marco Silva on saavuttamassa kuuden kuukauden sapattivapaansa Oxford Climate Journalism Networkissa (OCJN). Tämä operaatio on loppunut Reuters Institutesta, ja se on saanut aiemmin rahoitusta useilta vihreiltä säätiöiltä, ​​mukaan lukien Euroopan ilmastosäätiö, operaatio, jota Extinction Rebellionin maksaja Sir Christopher Hohn tukee voimakkaasti. Yli 400 toimittajaa eri puolilta maailmaa on koulutettu uudelleen OCJN:ssä , jonka tavoitteena on siirtää ilmastoasiantuntijat “suljetun menneisyytensä ulkopuolelle” strategiseen asemaan uutishuoneissa “yhdistämällä asiantuntemus ja yhteistyö”.

Ota mango tai mikä tahansa hedelmä ja kirjoita siitä, kuinka se on vähemmän maukasta kuin ennen ilmastonmuutoksen vuoksi, on yksi ehdotus edustajille. Entinen puhuja ja BBC:n vakituinen tohtori Friederike Otto käyttää ilmastomalleja liittääkseen yksittäisiä sääilmiöitä pitkäaikaisiin ilmaston muutoksiin miljardöörien rahoittaman World Weather Attribution -operaation kautta. Hänen OCJN-esityksensä jälkeen osallistujien kerrottiin osoittaneen “massiivista itseluottamuksen nousua” katsoessaan yksittäisen sään ilmastonmuutokseksi. Uteliaammat saattavat ihmetellä, kuinka tämä voi olla niin, koska tietokoneella mallinnetut näennäistieteelliset väitteet ovat sanalla sanoen väärentämättömiä ja todentamattomia.

fiFinnish