Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

On todella hämmästyttävää, kuinka typerää propagandasta tulee

3 min lukea
On todella hämmästyttävää, kuinka typerää propagandasta tulee

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/fxrt

Oikea tapa tehdä, kun joku yrittää vakuuttaa sinut siitä, että aktiivisen kansanmurhan vastustaminen on juutalaisia ​​syrjivää, on nauraa ääneen ja sitten jättää huomiotta kaikki, mitä he sanovat loppuelämänsä ajan, kirjoittaa Caitlin Johnstone .

Juutalaiset sionistit ovat kuin: “Anteeksi, se on itse asiassa minun uskontoani vastaan, että vastustatte kansanmurhaa. Sinun täytyy lopettaa minun uskonnollinen vainoaminen rauhanaktivismilla.”

Niin monet länsimaalaiset sanovat tukevansa Israelia ja myös kahden valtion ratkaisua, mikä on järjetön kanta, kun Israel vastustaa aggressiivisesti kahden valtion ratkaisua. Jos todella tuet Palestiinan valtion luomista, vastustat suoraan mitä tahansa merkityksellistä valtarakennetta Israelissa.

Se on kuin sanoisit, että tuet Bideniä, mutta haluat hänen häviävän vaalit. Se on kuin sanoisi, että tuet ammattiliittoja, mutta myös aggressiivista ammattiliittojen tukahduttamista. Se on täysin ristiriitainen kanta, joka voidaan sovittaa yhteen vain ilman kognitiivista dissonanssia, jos et todellakaan välitä kahden tilan ratkaisusta.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelut arvioivat, että Israel on tähän mennessä tappanut vain 30-35 prosenttia Hamasin taistelijoista Gazassa ja että Hamas on värvänyt tuhansia uusia taistelijoita Israelin hyökkäyksen jälkeen.

Yli seitsemän kuukautta kestäneen käsittämättömän kauhun jälkeen Israel on edelleen kaukana asetettujen tavoitteidensa saavuttamisesta Gazassa. Israelin on siksi välttämättä joko (A) aiheutettava paljon, paljon, paljon enemmän kauhua Gazaan hyvin, hyvin pitkäksi ajaksi tai (B) tarkistettava viralliset tavoitteensa.

Ja tietysti on olemassa myös vaihtoehto (C), joka on se, että Israel on valehdellut koko ajan ilmoittamistaan ​​tavoitteistaan ​​ja itse asiassa saavuttaa juuri sen, mitä se aikoi saavuttaa.

Donald Trump kertoi lehdistölle , että kyseinen Reaper-droone Nikki Haley “liittyy tiimiimme”, koska heillä on “paljon samat ideat”.

Tämä mies sanoo avoimesti aikovansa työskennellä sotaa lietsovien suohirviöiden kanssa seuraavalla toimikaudellaan ja sanoo avoimesti jatkavansa Bidenin sotaa lietsovia toimia Ukrainassa ja Gazassa. Mutta ehdottomalla varmuudella saan silti aivopestyt Trumpin kannattajat kertomaan minulle, että hän aikoo lopettaa sodat ja taistella syvää valtiota vastaan.

On todella hämmästyttävää, kuinka typerää propagandasta on tullut. Lasten ja sairaaloiden pommittaminen on itsepuolustusta. Äärimmäisen räikeä etninen puhdistuskampanja on itse asiassa sota. Muutamat läntisen sionistijuutalaiset sanovat tuntevansa turvattomuutta korkeakoulujen kampuksilla on tärkeämpi huolenaihe kuin aktiivinen kansanmurha.

Joskus tuntuu, että he kokeilevat meitä vain nähdäkseen kuinka typerän tarinan he voivat saada ihmiset nielemään.

”Kerrotaanpa heille, että Hamas hyökkäsi israelilaisia ​​vastaan ​​ilman syytä, aivan tyhjästä. Teeskentele Israelin vain istuvan siellä ja joukko terroristeja hyökkäsi heidän kimppuunsa, koska he ovat pahoja ja vihaavat juutalaisia.”

“Mitä? Älä koskaan, he eivät usko sitä. Koko Israelin ja Palestiinan konflikti on julkinen!

“He uskovat sen. Esitä se vain viekkaasti uutisissa yhä uudelleen ja uudelleen itsevarmalla, arvovaltaisella sävyllä, niin se menee suoraan sisään.”

Itse asiassa monia henkeäsalpaavan naurettavia asioita, joita Imperiumi pyytää meitä uskomaan, eivät usko edes ihmiset, jotka sanovat niitä. Kuka todella uskoo, että on naurettavaa väittää, että Israel voisi hyökätä palestiinalaissairaalaan ja valehdella siitä? Kuka todella uskoo, että yhteiskunnassamme on pelottava antisemitismiepidemia? Olen vakuuttunut siitä, että monet ihmiset, jotka väittävät uskovansa näihin asioihin, tietävät itse asiassa paremmin, mutta teeskentelevät uskovansa vääriä hölynpölyjä edistääkseen poliittista ohjelmaa.

Imperiumi pyytää meitä uskomaan hulluja asioita koko ajan, vuodesta toiseen, mutta tarinat Gazan tapahtumista ovat aivan eri tasolla. Se on vain jatkuva hyökkäys ihmisten todellisuustajua vastaan.

Onneksi he näyttävät nostaneen tyhmyyttä nopeammin kuin pystyivät tällä kertaa. Yhä useammat ihmiset heräävät valheisiinsa ja vuonna 2024 avautuneet silmät pysyvät avoimina imperiumin propagandalle loppuelämänsä.

fiFinnish