Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Japanin entinen sisäministeri pyytää anteeksi rokottamattomilta: Rokotteet tappavat miljoonia läheisiämme”.

3 min lukea
Japanin entinen sisäministeri pyytää anteeksi rokottamattomilta: Rokotteet tappavat miljoonia läheisiämme”.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/qhia

Azuhiro Haraguchi, Japanin entinen sisäministeri, on ensimmäinen suuri poliitikko, joka pyytää anteeksi rokottamattomilta rokotetun väestön tsunamin aiheuttamaa kuolemaa.

Aiemmin tällä viikolla suuri määrä Japanin kansalaisia ​​lähti kaduille protestoimaan globalististen järjestöjen, kuten Maailman terveysjärjestön (WHO) ja Maailman talousfoorumin (WEF) rikoksista ihmisyyttä vastaan ​​pandemian aikana, kirjoittaa Sean Adl-Tabatabai .

Mielenosoituksissa pitämässään avauspuheessa Haraguchi esitti voimakkaan ja tunteellisen anteeksipyynnön valtavasta määrästä kuolemia, joita nyt tapahtuu tappavan mRNA:n leviämisen seurauksena.

Haraguchi aloitti korostamalla niiden perheiden surua ja menetyksiä, jotka ovat menettäneet läheisiä, jotka joutuivat ottamaan COVID-rokotteen. Hän ilmaisi syvästi vilpittömästi surunvalittelunsa ja otti vastuun vallanpitäjien epäonnistumisesta. “Pyydän anteeksi teiltä kaikilta. Niin monet kuolivat, eikä heidän tarvinnut, hän sanoi.

Thelibertybeacon.com -viesti:

Yksi Haraguchin puheen avainkohdista oli hänen kritiikkinsä Ivermektiinin, tohtorien kehittämän lääkkeen, kieltämisestä. Satoshi Omura, jolla hänen mukaansa olisi voinut olla tärkeä rooli pandemian torjunnassa. Haraguchi kyseenalaisti kiellon taustalla olevat motiivit ja ehdotti, että taloudelliset edut olivat kansanterveyden edelle. “Miksi? Koska ne ovat halpoja. He eivät halua sitä, koska se haittaa rokotteiden myyntiä”, hän väitti. Tämä lausunto sai suuret suosionosoitukset yleisössä, joista monet kokivat, että yritysten voitot olivat menneet ihmishenkien edelle.

Haraguchi jakoi sitten hyvin henkilökohtaisen tarinan omista terveysongelmistaan. Rokotusten saatuaan hän sai vakavan sairauden, erityisesti nopeasti etenevän syövän. “Tällä kertaa viime vuonna minulla ei ollut kulmakarvoja tai hiuksia. Kaksi kolmesta väitetystä rokotteesta, jotka olin saanut, oli tappavia eriä”, hän paljasti. Tämä rehellinen selostus hänen taistelustaan ​​syöpää vastaan, joka toi suuria fyysisiä muutoksia, kuten hiustenlähtöä, iski yleisöön. Hän kertoi tapauksesta, jossa hänen ulkonäöstään tuli häiriötekijä ruokavaliossa, kun vastustaja keskittyi enemmän peruukkiinsa kuin käsillä oleviin asioihin.

Haraguchi lisäsi keskusteluun, että hän ei ollut ainoa Japanin kansallisen lainsäätäjän jäsen, joka koki rokotteiden haittavaikutuksia. Hän sanoi, että kolme hänen kollegansa oli loukkaantunut vakavasti ja jotkut olivat jopa joutuneet sairaalaan. “He romahtavat, jotkut ovat sairaalassa. Mutta he eivät sano mitään”, hän selitti. Tämä paljastus korosti laajempaa ongelmaa: julkisuuden henkilöiden haluttomuutta tai kyvyttömyyttä keskustella avoimesti henkilökohtaisista terveysasioistaan.

Haraguchi oli erityisen intohimoinen pyrkimyksiin vaientaa ihmisiä, jotka kyseenalaistavat hallituksen nykyisen politiikan ja toiminnan. Hän kertoi hiljattain tapahtuneesta tapauksesta, jossa häntä kiellettiin puhumasta Channel 3:lla puheenjohtajan haastattelun jälkeen. ”Puhuin äskettäin Channel 3:n puheenjohtajan kanssa ja minut kiellettiin. He yrittävät hiljentää äänemme”, hän totesi. Tämä yritys sensuroida eriävät äänet korosti kriittistä huolta ilmaisunvapaudesta. Kehottaen yleisöä pysymään lujina, Haraguchi sanoi: ”He yrittävät estää vapautemme, vastustamme ja voimamme. Mutta emme koskaan häviä.”

Puheensa lopussa Haraguchi kehotti toimintaan. Hän kehotti ihmisiä haastamaan yhteisesti hallituksen ja sen kyseenalaiset päätökset. “Kaadetaan tämä hallitus”, hän julisti korostaen muutoksen ja vastuuvelvollisuuden tarvetta. Hän kehotti lainsäätäjiä jatkamaan taistelua ihmisten elämän ja vapauksien puolesta. “Tehdään siitä tapahtumaan”, hän päätti.

Nyt (31.5.2024) käynnissä oleva mielenosoitus, jonka tavoitteena on houkutella kymmeniätuhansia osallistujia, on tärkeä hetki maailmanlaajuisessa keskustelussa pandemian hallinnasta ja terveyspolitiikasta. Haraguchin puhe, joka oli täynnä henkilökohtaisia ​​anekdootteja ja voimakasta kritiikkiä, resonoi syvästi läsnäolijoissa.

Kommentoi

fiFinnish