Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

16.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

SCRIPTED: Uusia rokotteita on jo kehitetty ja varastoitu influenssapandemiaa varten, jota ei vielä edes ole

3 min lukea
SCRIPTED: Uusia rokotteita on jo kehitetty ja varastoitu influenssapandemiaa varten, jota ei vielä edes ole

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/czu9

Yhdysvaltain hallitus on jo kehittänyt ja varastoinut uusia rokotteita lintuinfluenssapandemiaa varten. Näitä uusia rokotteita ei ole suunniteltu linnuille ja muille eläimille, joissa nykyinen lintuinfluenssa leviää. Vaikka tämä lintuinfluenssakanta ei ole vielä edes tarttunut ihmisestä ihmiseen, uusia H5N1-rokotteita ja muita lintuinfluenssan vastaisia ​​mRNA-rokotteita valmistellaan jo .

Nämä rokotteet tuovat sisään geneettisesti spesifisen antigeenin viimeisimmästä influenssa A -viruksen alatyypin H5N1 kannasta . Rokotetieteen perinteisen määritelmän mukaan tämä antigeeni on tarkoitettu aktivoimaan ihmisen immuunisoluja ja stimuloimaan kohdeantigeenin pitkäaikaista immuunimuistia – mahdollisesti suojaamaan yksilöä myöhemmin altistuessaan tietylle kannalle, kirjoittaa Lance D Johnson .

Mutta mistä rokotteiden valmistajat tietävät, että tämä erityinen kanta on vastuussa influenssapandemiasta? Jotta tiedemiehet voivat luoda tehokkaan rokotteen (jonka he uskovat jo olevan), on ponnisteltava yhteisesti manipuloidakseen H5N1-viruksen geneettistä koodia tehokkaiden rokotteiden sarjan luomiseksi.

Historiallisesti tutkijat eivät ole kyenneet arvaamaan uusien influenssakantojen ja risteytysvirusten geneettisiä mutaatioita. Tästä johtuen influenssarokotteiden epäonnistuminen vuodesta toiseen. Jotta rokotteita voitaisiin valmistaa ja varastoida varmuudella niiden tehokkuudesta, on täytynyt tehdä jonkin verran tehokkuutta koskevaa tutkimusta. Tämän toiminnallisen tutkimuksen ansiosta rokoteteollisuus voi nollata kohdeantigeenin spesifisen genetiikan, jotta ne voivat varastoida ja valmistautua massarokotuksiin uhkaavaa ihmisen aiheuttamaa influenssapandemiaa varten.

Lintuinfluenssan manipuloinnista on jo selviä merkkejä

Koska nykyinen lintuinfluenssakanta on jo mutatoitumassa tartuttaakseen eri eläimiä, näyttää siltä, ​​että nykyiseen H5N1-kantaan on jo tehty geneettisiä muutoksia.

Lintuinfluenssa on levinnyt siipikarjasta villiankoihin, karjaan ja jopa delfiineihin. DR. Peter McCullough herätti hälytyksen tästä omituisesta viruksen ylityksestä. Hän sanoi, että nämä ovat merkkejä siitä, että tämä lintuinfluenssakanta on ihmisen aiheuttama, ja “se näyttää olevan peräisin Yhdysvaltain siipikarjan tutkimuskeskuksesta Ateenassa, Georgiassa”.

” Heillä on jo valmiina rokotteet siltä varalta, että lintuinfluenssa leviää ihmisiin. Miten heillä voi olla jo rokote? Se kaikki perustuu geneettiseen koodiin ja he tietävät geneettisen koodin”, sanoi Dr. McCullough.

Vaikka nykyinen riski tarttua ihmisiin on äärimmäisen pieni, pelkkä lintuinfluenssarokotevaraston olemassaolo saa kaikki pohtimaan, onko lintuinfluenssalle jo kehitetty erityinen kanta tai kehitetäänkö sitä parhaillaan massalevitykseen väestön kesken. Biologisten aseiden kehitys ja saalistuseläinrokotteiden tutkimus ei ole pysähtynyt senkään jälkeen, kun SARS-CoV-2- ja COVID-19-rokotteita on testattu väestössä haitallisin tuloksin.

WHO vaatii “pandemiasopimusta” hallinnan palauttamiseksi ja rokotepassin käyttöönottamiseksi

Entinen CDC:n johtaja Robert Redfield varoitti aiemmin tänä vuonna, että lintuinfluenssa voi levitä ihmisiin vain, jos se on kehitetty toiminnallisen tutkimuksen avulla. Kaikki edellytykset uudelle pandemialle ovat jälleen paikoillaan, ja uudesta pandemiasta hyötyvät tahot vaativat jo hallintaa – alkaen saalistusrokotusohjelmista ja ”pandemiasopimuksista”, jotka vahvistavat globalisteja ja rikastavat heidän monikansallisia liiketoimintaetujaan.

Jeremy Farrar, Maailman terveysjärjestön (WHO) päätutkija, joka osallistui SARS-CoV-2:n peittelyyn , kertoo jo maailmalle, että lintuinfluenssa kehittyy ja “kehittää kyvyn tartuttaa ihmisiä”. WHO yrittää parhaillaan hyväksyä pandemiasopimusta, joka kumoaa kansallisen suvereniteetin ja yksilön autonomian maailmanlaajuisesti ja pakottaa väestöt alistumaan WHO:n maailmanlaajuiseen valvontaan, bioaseidensa kehittämiseen ja peittelyyn, saalistustutkimukseen ja passijärjestelmiinsä. monien muiden kauheiden valvonta- ja hyväksikäyttöjärjestelmien lisäksi.

Koska rokote on jo kehitetty ja varastoitu lintuinfluenssakantaa vastaan, joka ei ole vielä edes kehittynyt, taloudellinen ja yhteiskunnallinen paine uuden pandemian vapauttamiseksi on uhattuna. Tämä ponnistus sisältää kannattavan uuden PCR-testausalustan kehittämisen, joka vapauttaa joukon positiivisia testituloksia sairaalla ja immuunipuutteisella väestöllä. Tämä oikeuttaa entisestään hallituksen valvontaa ja rahanpesujärjestelmiä, joita käytetään viime kädessä edistämään maailmanlaajuista rokotepassijärjestelmää, joka sisältää keskuspankkien digitaaliset valuutat, teknokraattisemmat tarkastukset, valvonnan ja sosiaalisten luottopisteiden noudattamisen.

Vaikka on fiksua olla pelkäämättä mahdollista H5N1-lintuinfluenssapandemiaa ja alistumatta totalitaarisiin kontrolleihin ja rajoituksiin tänä vuonna, on silti viisasta valmistaa perhettäsi henkisesti tulevaan propagandaan ja pelkuruuteen. Laadi varhaiset hoitoprotokollat ​​ja varotoimet siltä varalta, että nämä saalistusvoimat päästävät valloilleen seuraavan bioaseiden aallon, tuhoisat rokotusohjelmat ja suoran totalitarismin.

Kommentoi

fiFinnish