Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Kun auringon purkaukset ja kyberhyökkäykset kohtaavat maailmanlaajuisen sekasorron yhtymäkohdassa

4 min lukea
Kun auringon purkaukset ja kyberhyökkäykset kohtaavat maailmanlaajuisen sekasorron yhtymäkohdassa

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/gwvq

“Suuri pimennys” on luultavasti tarkoituksenmukaisin reitti kohti Great Resetiä. Mutta miten se selviää? 

Kuten olin äskettäin kirjoittanut , Maa altistui dynaamiselle auringonsäteelle aktiivisesta auringonpilkasta nimeltä Region 3664 10. ja 13. toukokuuta välisenä aikana. Se saavutti huippunsa 11. toukokuuta merkittävänä X5.8-luokan välähdyksenä. X-luokka muodostaa voimakkaimman aurinkosähkön luokan, ja se voi heikentää ihmisten ja eläinten terveyttä sekä heikentää sähkö- ja televiestintäinfrastruktuuria.

Olemme keskellä uutta kierukkakiertoa nimeltä Solar Cycle 25, joka alkoi joulukuussa 2019 ja jonka odotetaan saavuttavan huippunsa “auringon maksimissaan” vuoden 2024 lopun ja vuoden 2025 alun välillä. Ennennäkemätön X-luokan aurinkomyrsky, jota seuraa massiivinen koronamassa ejections (CME:t), voivat hidastaa yhteiskuntia kuukausilla, vuosilla tai jopa vuosikymmenillä.

Suurin tämänkaltainen tapahtuma tallennetun historian aikana, joka rekisteröi X45:n auringonsäteellä, oli Carringtonin tapahtuma, joka tapahtui 1. syyskuuta 1859. Se aiheutti laajoja häiriöitä lennätinjärjestelmissä, erityisesti Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Lennätinlinjoissa esiintyi jännitepiikkejä ja tulipalot syttyivät useissa lennätintoimistoissa. Muutamat lennätinoperaattorit saivat jopa sähköiskun. Nämä lapsenkengissään olleet lennätinjärjestelmät rakennettiin nopeasti uudelleen. Toistuva tapahtuma hyperlinkeisessä maailmassamme voi kuitenkin olla yksinkertaisesti katastrofaalinen.

Ensinnäkin en ole varma, kestääkö Elon Muskin Starlink-satelliittien tähdistö – 4 000 ja 6 000 välillä – mitään voimakkaampaa kuin X30-auringonpurkaus. Suhteellisen lievä aurinkomyrsky oli tuominnut heistä 40 vuonna 2022.

Vain syrjäisillä tai maaseutualueilla, jotka ovat suhteellisen irrallisia hyperlangallisesta maailmastamme, on mahdollisuus palata jonkinlaiseen normaalitilaan Carrington-tapahtuman jälkeen. Ihminen oppii elämään ilman Internetiä, sähköä ja liikennejärjestelmiä suhteellisen nopeasti, mutta he eivät voi selviytyä ilman välitöntä ruokaa ja vettä. Miksi arvelet, että miljardöörit, jotka jatkuvasti edistävät tuhoisia globalistisia agendoja, rakentavat selviytymisbunkkereita syrjäisille alueille ympäri maailmaa?

Kaupungeissa asuvat, joilla ei ole taitoja hankkia, tuottaa tai käsitellä ruokaa ja vettä, kohtaavat sekasortoa, ellei sähkö- ja tietoliikennejärjestelmiä palauteta kolmen päivän kuluessa. Ihminen voi selviytyä ilman vettä jopa kolme päivää, mutta kumulatiivinen psykologinen vaikutus on arvaamaton. Kuten yhdysvaltalainen kirjailija Alfred Henry Lewis kerran totesi: ” Ihmiskunnan ja anarkian välillä on vain yhdeksän ateriaa (eli kolme päivää) . Tämä sanottiin jo vuonna 1906, jolloin yhteiskunnat olivat paljon yhtenäisempiä ja joustavampia.

Kokonainen sukupolvi nykyään ilman todellisia elämäntaitoja ja toivottomasti koukussa välittömään multimediatyytyväisyyteen murtuisi paljon aikaisemmin kuin kolme päivää. Voidaan vain kuvitella, kuinka zombilaumat horjailevat eri kaduilla yrittäen selviytyä elämästä ilman Twitteriä, WhatsAppia ja Instagramia. Haavoittuvat kohtaavat ryöstäjälaumoja ja erilaisia ​​anarkisteja, jotka tuhoavat kokonaisia ​​naapuruston kortteleita, kun he eivät hyökkää ihmisten kimppuun satunnaisesti. Se tulee mieleen The Purge -sarjan kohtauksia.

Ilman pääsyä toimiviin tietoliikennejärjestelmiin poliisivoimien ja kansalliskaartin yksiköiden olisi lähes mahdotonta palauttaa lakia ja järjestystä kaikkialla. Vaikka hätäjärjestelmiä käytettäisiin, lain ja järjestyksen henkilökunta kohtaa todennäköisesti väliaikaisia ​​tiesulkuja ja anarkististen elementtien hyökkäyksiä. Saimme tästä esikatselun George Floydin “protestien” aikana. Sairaalat tulvii sairaita ja kuolevaisia ​​siinä määrin kuin ne ovat saatavilla.

Sotatila voi hyödyttää vain arvokkaita henkilöitä, jotka suodatetaan – siinä määrin kuin mahdollista – kaupunkien helvetistä turvasatamaan improvisoiduille sotilasleireille tai väliaikaisille turvavyöhykkeille. Nämä toiminnot voidaan synkronoida tunnistettujen toisinajattelijoiden kohdennetun eliminoinnin kanssa. Sano hyvästit suosikki Substack-kirjailijoillesi, jos ja kun näin tapahtuu.

Urban Prepper Traps

Ne, jotka olivat varastoineet tärkeitä tavaroita kaupunkiasuntoihinsa, kohtaavat uusia ja odottamattomia ongelmia. Ruoan valmistaminen säilytetyistä tavaroista vain hämmentäisi, vihaisia ​​ja nälkäisiä, jotka elävät lähellä. WC:n huuhtelu jopa kerran päivässä varoittaa naapureita siitä, että jollain on lähellä vettä. Keskellä tätä pandemoniaa kaupunkialueilta ryömivät ajoneuvot tukkimaan moottoritiet. Toisaalta, jos X30+-auringonpurkaus iskee, useimmat ajoneuvot olisivat jääneet pois käytöstä. Tämä on happotesti aidolle aurinkomyrskylle . Sinua on varoitettu etukäteen.

Yllä kuvaamani skenaariot eivät ole uusia. Niitä on pelattu säännöllisesti erilaisissa sotilasharjoituksissa sekä elokuvissa ja romaaneissa. Tänä aikana toistuvat X30:n suuruiset tai suuremmat soihdut voivat tuhota kaikki armeijan Faradayn häkeissä säilytetyt varajärjestelmät . Kaupunkiasukkaat kehittyneissä maissa voivat toipua kertaluonteisesta superleimauksesta, mutta useimmat eivät selviä toistuvista auringon pommituksista.

Mutta entä jos yleishyödyllisten ja televiestintäpalvelujen alasajo syytetään supersäihdystä , jota seuraa upeat revontulet ympäri maailmaa? Entä jos monet äskettäin 10.–13. toukokuuta nähdyt aamunkoitteet eivät olisi seurausta auringonpurkauksista? Entä jos jotkin niistä olisivat tulosta High- Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) -kokeista?

Expose-news.com:n mukaan useat tekoäly-chatbotit olivat tulleet siihen johtopäätökseen, että monet äskettäin nähdyt revontulet ovat saattaneet olla tulosta HAARP-kokeista, jotka suoritettiin 8.-10. toukokuuta. Monivuotiselle epäilijälle nämä visuaaliset ekstravagantsiat näyttävät koeajosta johonkin pahempaan.

Suunnitellut kyberhyökkäykset 

Sosioekonomiset padot kaikkialla kehittyneessä maailmassa ovat murtumassa. Järjestelmää ei voi enää korjata. Koronapsykoosi oli eräänlainen fiasko; luottamus hallituksiin on saavuttanut kaikkien aikojen pohjan; ja nyt on aika vapauttaa uusi globaali väärä lippu.

Ison-Britannian varapääministeri Oliver Dowden neuvoi äskettäin kansalaisiaan rakentamaan “kansallista joustavuutta” varastoimalla ruokaa ja vettä, joka kestää vähintään kolme päivää, sekä kynttilöitä, taskulamppuja ja käsikampiradioita, jotka voivat tarjota jonkin verran “analogisia ominaisuuksia”. .

Lue artikkelin loput napsauttamalla tätä linkkiä .

Tohtori Mathew Maavak on erikoistunut järjestelmätieteeseen, globaaleihin riskeihin, strategiseen ennakointiin, geopolitiikkaan ja hallintoon. Hän on julkaissut lukuisia Op-Eds-julkaisuja erilaisista eklektisistä aiheista yli 20 vuoden ajan – “yhdistämällä pisteitä” hajanaisessa maailmassa. Tilaa hänen Substack

Kommentoi

fiFinnish