Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

WEF määrää satojen tuhansien terveiden lehmien teurastuksen nettonollan saavuttamiseksi

6 min lukea
WEF määrää satojen tuhansien terveiden lehmien teurastuksen nettonollan saavuttamiseksi

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/r0k0

Maailman talousfoorumi (WEF) on määrännyt hallitukset ympäri maailmaa teurastamaan satoja tuhansia terveitä lehmiä “ilmastonmuutoksen torjumiseksi”.

Ei valittu järjestö vaatii maailmanlaajuista karjan teurastusta saavuttaakseen WEF:n “nettonolla” -ohjelman “hiilipäästöjen vähentämistavoitteet”, kirjoittaa Hunter Fielding .

Yhdistyneet Kansakunnat (YK) tekee yhteistyötä WEF:n kanssa varmistaakseen, että hallitukset saavuttavat globalistiset tavoitteet.

Ensimmäinen maa, joka aloitti massateurastuksen, on Pohjois-Irlanti.

Beef Carbon Reduction Scheme on uusi tukijärjestelmä naudanlihan viljelijöille Pohjois-Irlannissa.

Järjestelmän tavoitteena on alentaa lihalehmien enimmäisteurastusikää neljän vuoden täytäntöönpanojaksolla kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi.

Tämän asetuksen on antanut Yhdistyneet Kansakunnat, joka puuttuu karjankasvatukseen tavalla, joka todennäköisesti aiheuttaa kroonista nälänhätää.

Pohjois-Irlannin naudanlihan hiilidioksidipäästöjen vähentämisohjelma (ohjelma) otettiin käyttöön Department of Agriculture, Environment and Rural Affairs (DAERA) toimesta, ja se otettiin käyttöön 1.1.2024. Se kestää neljä vuotta.

“Järjestelmä on suunniteltu parantamaan naudanliha-alan tehokkuutta ja vähentämään karjan kasvihuonekaasupäästöjä, mikä myötävaikuttaa ilmastonmuutoslain (Pohjois-Irlanti) 2022 tavoitteiden saavuttamiseen”, DAERA sanoi .

Ilmastonmuutoslaki on lainsäädäntö , jolla pyritään torjumaan “ilmastonmuutosta” vähentämällä kasvihuonekaasupäästöjä.

Laissa asetetaan tavoitteeksi kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen vähintään 100 prosentilla vuoteen 2050 mennessä sekä välitavoitteet, joihin kuuluu nettopäästöjen vähentäminen vähintään 48 prosentilla vuoteen 2030 mennessä.

Kuten Farming UK raportoi , maatalousministeri Andrew Muir sanoi, että järjestelmän avaaminen oli tärkeä virstanpylväs teollisuuden tukemisessa kohti suurempaa ympäristön kestävyyttä. Farming UK lainasi edelleen Muiria:

”Ministeerini on sitoutunut tukemaan ympäristöystävällisempiä ja ilmastollemme ja ympäristöllemme hyviä maatalouskäytäntöjä sekä tarjoamaan selkeitä kannustimia resurssien tehokkaampaan käyttöön maataloussektorillamme.

“Tämä innovatiivinen lähestymistapa edustaa muutosta tavassa, jolla tuemme maataloudemme hiilidioksidipäästöjen vähentämistä ja ympäristön suojelemista, mikä auttaa saavuttamaan vuoden 2022 ilmastonmuutoslain (NI) tavoitteet.

“Kannustan maanviljelijöitä työskentelemään ministeriön kanssa pohtimaan, kuinka parhaiten mukauttaa maatilan käytäntöjään järjestelmän tavoitteiden saavuttamiseksi ja edistääkseen ympäristöystävällisempää ja tuottavampaa alaa.”

Naudanlihan hiilidioksidipäästöjen vähentämisohjelma avataan tänään NI-viljelijöille, Farming UK , 15. huhtikuuta 2024

Teurastusikä laskee nykyisestä 30 kuukaudesta ensimmäisen vuoden 26 kuukauteen vuonna 2027.

Teurastusiän alentaminen tapahtuu National Beef Associationin (“NBA”), Ison-Britannian naudanlihateollisuuden tärkeimmän lobbausjärjestön, vuoden 2020 ehdotuksen mukaan.

NBA:n mukaan mitä pidempään lehmä elää, sitä enemmän se tuottaa hiilidioksidipäästöjä.

Joten vuonna 2020 NBA ehdotti “ratkaisua tähän ongelmaan”: tappaa lehmät, kun ne ovat nuorempia – 27 kuukauden iässä Yhdistyneessä kuningaskunnassa tavallisen 30 kuukauden sijaan – ja määrätä vanhemmille eläimille hiilivero.

Pohjois-Irlannin maanviljelijöille järjestelmän mukaiset maksut otettiin käyttöön asteittain tammi-maaliskuussa 2024. Tammikuussa 2024 maksuprosentti oli 20 puntaa tukikelpoista eläintä kohti, helmikuussa 2024 40 puntaa ja maaliskuussa 2024 60 puntaa. Huhtikuusta 2024 alkaen maksu on 75 puntaa tukikelpoista eläintä kohden.

Kuten Peter Imanuelsen totesi : “Toisin sanoen teurastetaan lehmät nuorempana, kun niillä on vähemmän lihaa, mikä todennäköisesti nostaa naudanlihan hintaa vieläkin korkeammalle. Kaikki tietysti ilmastonmuutoksen nimissä.”

Irlannin hallitus ehdotti viime vuonna 200 000 lehmän teurastamista ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.

Walesin hallituksen ehdotukset kestävän viljelyn ohjelmaksi voivat myös johtaa yli 100 000 lehmän teurastukseen.

Järjestelmän mukaan Walesin maanviljelijöiden on tällä hetkellä kesannettava 10 prosenttia maastaan ​​puille ja vielä 10 prosenttia villieläinten elinympäristölle. Maatilojen johtajat pelkäävät, että tämä voi aiheuttaa “verilöylyn”, “repäistä maaseudun talouden sydämen” ja johtaa 5 500 työpaikan menettämiseen. Pelätään myös, että maanviljelijät joutuvat lopettamaan kymmeniä tuhansia lehmiä päästääkseen tilaa uusille maanhoitokäytännöille.

Kuten The Epoch Times raportoi , Walesin hallituksen joulukuussa 2023 Kestävän maatalouden järjestelmän mahdolliset taloudelliset vaikutuksetjulkaiseman raportin “

The Scottish Farmerin mukaan kiistanalaista suunnitelmaa on kuitenkin lykätty vuodella kaksi viikkoa sitten eri puolilla maata, mukaan lukien Powysissa, järjestetyn mielenosoituksen seurauksena.

Miksi he ovat päättäneet demonisoida ja tuhota maatalouden, erityisesti naudanlihateollisuuden? Kaikki johtuu Yhdistyneiden Kansakuntien (“YK”) maailmanlaajuisista saneluista, joita kehitetään ja virallistetaan yhä enemmän.

10. joulukuuta 2023 YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestö (“FAO”) julkaisi etenemissuunnitelman monivuotisesta suunnitelmastaan ​​toteuttaa “maailmanlaajuinen sitoumus muuttaa maataloutta ja elintarvikejärjestelmiä”.

“Aloitamme kolmivuotismatkalle, jonka yhteenveto Yhdistyneiden Kansakuntien ilmastonmuutoskonferenssissa (COP) 28, COP 29 ja COP 30, ja jokaisella askeleella on selkeä merkitys yhteisessä ponnistelussamme”, FAO sanoi etenemissuunnitelmansa esittelyssä. .

Yksi FAO:n tavoitteista on vähentää karjan metaanipäästöjä 25 % vuoteen 2030 mennessä, koska se lopettaa kroonisen nälän. Hölynpöly.

SDG 2:n saavuttaminen ylittämättä 1,5°C:n kynnysarvoa: Maailmanlaajuinen tiekartta, osa 1, ensimmäinen raportti, osa monivuotista prosessia, Food and Agriculture Organization, 10.12.2023, haettu 28.5.2024

Uskovatko he todella tätä psykopaattia vai toivovatko vain meidän uskovan?

Huomaa, että “kasvihuonekaasujen bruttopäästöjen” prosenttiosuus toisessa kuvassa vastaa “eläinten metaanipäästöjen” vähennystä ensimmäisessä kuvassa. Ne kohdistuvat erityisesti karjankasvatukseen kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi.

“Karjantuotanto on suoraan vastuussa 26 prosentista maatalous-elintarvikejärjestelmän päästöistä (enteerinen käyminen, lanta jne.),” FAO väittää. Mikä hölynpölyn kuorma. Silti hölynpöly jatkuu:

Kun vertaamme vuoden 2020 tasoja tässä etenemissuunnitelmassa esitettyyn ennustettuun vuoden 2030 skenaarioon, käy selväksi, että ehdotuksemme on linjassa maailmanlaajuisen metaanilupauksen kanssa. Erityisesti maatalouselintarvikejärjestelmän metaanipäästöjen vähennys on noin 10 prosenttia… On huomionarvoista, että yhteiset toimet laajemmassa taloudessa voivat edistää lisävähennyksiä kohti maiden asettamaa 30 prosentin vähennystavoitetta.

Kestävän kehityksen tavoitteen 2 saavuttaminen ylittämättä 1,5 °C:n kynnysarvoa: Maailmanlaajuinen tiekartta, osa 1, ensimmäinen raportti, osa monivuotista prosessia , Food and Agriculture Organisation, 10. joulukuuta 2023

Yllä oleva osoittaa, että hallituksemme ovat osallisia YK:n metaanin vähentämissuunnitelmaan. Ilman valtuuksiamme hallituksemme ovat sitoutuneet noudattamaan YK:n suunnitelmaa.

FAO antaa 9 pistettä “mitä tehdä” karjapopulaatiolle ratkaistakseen heidän esiin tuoman ongelmansa (katso kuva alla). Huomaa kohta 6 “karjan muuttamisesta”.

SDG 2:n saavuttaminen ylittämättä 1,5°C:n kynnysarvoa: Maailmanlaajuinen tiekartta, osa 1, ensimmäinen raportti, osa monivuotista prosessia, Food and Agriculture Organization, 10.12.2023, haettu 28.5.2024

Niille, jotka haluavat syventää FAO:n monitahoista hyökkäystä karjankasvatusta vastaan, sen verkkosivu tarjoaa seuraavan luettelon resursseista saadakseen lisätietoja:

Alla on FAO:n pääekonomisti Maximo Torero Cullen, joka antaa yleiskatsauksen FAO:n suunnitelmasta, joka kertoo YK:n SDG 2:n – Kestävän kehityksen tavoitteen 2: Nollan nälkä – saavuttamisesta ylittämättä 1,5 °C:n kynnystä. Niin sairasta kuin se onkin, sillä on valoisa puoli; ainakin video antaa meille yhden tämän suunnitelman ajajan kasvot ja nimen, ja jolle luultavasti maksetaan siitä hyvin.

Cullen sanoo, että etenemissuunnitelma tarvitaan, koska “rikomme kuutta yhdeksästä planeetan rajasta… Jos emme ala tekemään ja luomaan tätä muutosta, rikomme enemmän planeettojen rajoja ja mahdollisesti lisäämme ilmastotapahtumien esiintymistiheyttä eksponentiaalisesti. .

“Planetaariset rajat” kuulostaa pelottavalta, eikö? Kuka määritti nämä niin kutsutut planeettarajat? Syyskuussa 2023 20 “tieteilijän” ryhmä julkaisi paperin , jossa mitattiin “kaikki 9 planeetan rajaa” ensimmäistä kertaa. “Tutkimuksen” rahoittivat Euroopan tutkimusneuvosto, Saksan hallitus, Carlsberg-säätiö ja Volkswagen-säätiö.

Joten 20 “tieteilijää” on päättänyt, mitkä ovat planeetan rajat. Mutta se ei ole vielä kaikki, nämä 20 ihmistä ovat päättäneet, että 6 heidän 9 planeetan rajastaan ​​on “ylitetty”. Ohhoh…

Ainoa ehdotus, jonka voimme tehdä heidän huolensa lievittämiseksi, on, että itse julistautuneet YK:n “eliitit” ja heidän 20 tiedemiestä lähtevät seuraavalle lennolle Marsiin ja kokeilemaan sitä siellä. Olettaen, että tutkijat eivät ole päättäneet, että Mars on ylittänyt planeettojen rajat, ehkä elämä siellä on heille kestävämpää.

fiFinnish