Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Uusi tutkimus suosittelee hyönteisten “aterian” piilottamista suosittuihin ruokiin

3 min lukea
Uusi tutkimus suosittelee hyönteisten “aterian” piilottamista suosittuihin ruokiin

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/o1r1

Asiantuntijat suosittelevat hyönteisjauhon piilottamista suosittuihin ruokiin, koska käy selväksi, että hyönteisiin liittyvän “yuck-tekijän” voittaminen on osoittautunut liian raskaaksi länsimaisille kuluttajille, kirjoittaa Raw Egg Nationalist .

Äskettäin Venetsiassa Italiassa pidetyssä Euroopan liikalihavuutta käsittelevässä kongressissa esitelty asiakirja paljasti, että vain 13 prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan aikuisista ilmoitti olevansa valmis syömään hyönteisiä säännöllisesti, ja 47 prosenttia sanoi, että he eivät tekisi niin missään olosuhteissa.

Tutkijat havaitsivat, että käsitykset hyönteisten syömisestä olivat yleensä negatiivisia, ja osallistujat odottivat vähemmän nautintoa ja makua kuin muut ruoat.

Tutkijat havaitsivat kuitenkin, että hyönteisjauhon lisääminen prosessoituihin elintarvikkeisiin, kuten leipään, pastaan ​​ja pizzaan, voi auttaa voittamaan hyönteistuotteiden syömiseen liittyvän inhon tunteen.

Hyönteisjauhoa lisätään jo tuotteisiin, kuten energiapatukoihin ja välipalalastuihin.

”Koko hyönteisten syömiseen liittyvä inho voidaan voittaa lisäämällä hyönteisjauhoa prosessoituihin elintarvikkeisiin. Tämä on onnistunut muualla maailmassa kriketti- tai johanneksenleipäjauholla rikastetuilla riisituotteilla”, sanoo toinen kirjoittaja Dr. Maxine Sharps De Montfortin yliopistosta lehdistötiedotteessa.

Hyönteisten syömisen kannattajat väittävät, että niillä on toivottava makroravinneprofiili, koska ne ovat rikas proteiinin lähde ja että niitä voidaan viljellä paljon pienemmällä hiilijalanjäljellä kuin perinteisiä eläinproteiinilähteitä. He väittävät myös, että väestöennusteet tarkoittavat, että maailman 10 miljardin väestön ruokkiminen eläinruoalla ei yksinkertaisesti ole mahdollista.

“Jos hyönteisistä tulee valtavirtainen osa länsimaista ruokavaliota, inhotekijä on yksi tärkeimmistä haasteista, joka on voitettava. Viime kädessä ilmastonmuutoksen ja ennustetun maailmanlaajuisen väestönkasvun kanssa ei ehkä jää enää vaihtoehtoja”, tohtori lisäsi. Terävät.

Niin sanottu “vaihtoehtoisen proteiinin” teollisuus kohtaa ankaraa vastustusta, ei vain kuluttajien taholta, jotka eivät halua kuluttaa “kasvipohjaisen lihan” ja hyönteisten kaltaisia ​​tuotteita, vaan myös lainsäätäjien taholta.

Kaksi Yhdysvaltain osavaltiota, Florida ja Alabama, ovat nyt kieltäneet laboratoriossa kasvatetun lihan, ja myös kaksi muuta osavaltiota harkitsee kieltämistä.

Allekirjoitettuaan lain Floridassa, kuvernööri Ron DeSantis sanoi, että hänen tavoitteenaan oli suojella osavaltionsa “eloisaa maatalousteollisuutta” globalistien eliiteiltä, ​​jotka haluavat syyttää perinteistä maataloutta, erityisesti karjataloutta, ilmastonmuutoksesta.

“Se, mitä me suojelemme täällä, on teollisuutta ihmisten teoilta, ideologisesta agendasta, joka haluaa määrittää maatalouden ongelmaksi ja joka käyttää esimerkiksi karjankasvatusta ilmastomme tuhoamiseen”, DeSantis sanoi .

“Nämä ovat ihmisiä, jotka luennoivat meille muille asioista, kuten ilmaston lämpenemisestä, he sanovat, että polttomoottorilla varustetulla autolla ei pidä ajaa, he sanovat, että maatalous on huonoa ja he lentävät koko ajan Davosiin heidän yksityisiä suihkukoneitaan.”

Huolimatta siitä, että se on virallinen “tulevaisuuden ruoka”, laboratoriossa kasvatettu liha on ollut jatkuvan skandaalin ja sen potentiaalin yhä ankarampien arvioiden alla, kun on käynyt selväksi, että tekniikka ei ehkä ole skaalautuva ja voi jopa olla huomattavasti huonompi. ympäristöä kuin eläintuotteet, jotka sen on tarkoitus korvata.

Kommentoi

fiFinnish