Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

22.6.2024

Publication-X

"Perfecta tempestas medicandi"

FOI-pyyntö paljastaa, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus “valmistelee ilmoitusta” maan ulkopuolisen elämän löytymisestä

3 min lukea
FOI-pyyntö paljastaa, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus “valmistelee ilmoitusta” maan ulkopuolisen elämän löytymisestä

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/q84b

Britannian hallitus valmistautuu virallisesti ilmoittamaan maan ulkopuolisen elämän löydöstä, jota Yhdistyneen kuningaskunnan johtava UFO-asiantuntija kuvailee “kauan odotetuksi”.

Tietojen vapauden (FOI) pyyntö on paljastanut, että Yhdistyneen kuningaskunnan tiede-, innovaatio- ja teknologiaministeriö (DSIT) suunnittelee parhaillaan, kuinka vastata niin kutsuttuun “mustan joutsenen” löytämiseen maan ulkopuolisesta elämästä, kirjoittaa Thepeoplesvoice .

DSIT:n kansliasihteerille esitellään sisäinen raportti, jossa esitetään suosituksia toimintasuunnitelmaksi, jossa hahmotellaan mahdollisuuksia, haasteita ja osaamisalueita.

Työn yhteenvedossa todetaan, että raportissa keskitytään ensisijaisesti “vaikutuksiin tiedemaisemaan”, mutta tarkastellaan myös uutisten laajempaa vaikutusta yhteiskunnassa.

Metron raportti :

Ihmiset ovat miettineet muiden elämänmuotojen olemassaoloa keskiajalta lähtien, ainakin paperilla. UFO-raportit ovat lisääntyneet dramaattisesti viime vuosikymmeninä, joista tunnetuin esimerkki on Roswellin tapaus vuonna 1947, kun lentokoneen kerrotaan syöksyneen maahan New Mexicon autiomaassa.

Tiedemiehet ympäri maailmaa etsivät maapallon ulkopuolista elämää (SETI) ja etsivät taivaalta merkkejä muista olennoista, olivatpa ne mikroskooppisia tai kehittyneitä sivilisaatioita.

Jos lopullinen löytö tehdään, seuraukset tieteelle, hallituksille ja yhteiskunnalle ovat merkittäviä.

Yksi heistä on Nick Pope, joka tutki UFOja puolustusministeriölle.

“Olen erittäin iloinen kuullessani, että tämä tutkimus on käynnissä, koska se on jo kauan odotettu”, herra Pope sanoi. “Tiedeyhteisössä liikkuu huhuja, että James Webb -avaruusteleskooppi on jo havainnut vahvaa näyttöä biosignatuurista, ja mitä tahansa on löydetty, on täysin mahdollista, että ilmoitus biosignatuurista tulee pian – tai ehkä jopa tekninen allekirjoitus.”

“Kuten aina, on parempi, että sinulla on suunnitelma ja ei tarvitse sitä kuin tarvitset sitä ilman sitä.”

Biosignature on mikä tahansa ominaisuus, kuten elementti tai molekyyli, joka antaa todisteita menneestä tai nykyisestä maan ulkopuolisesta elämästä. Tekniset allekirjoitukset ovat ominaisuuksia tai vaikutuksia, jotka osoittavat menneisyyttä tai nykyistä teknologiaa.

“DSIT oikeutetusti luokittelee maan ulkopuolisen elämän löytämisen mustaksi joutseneksi tieteelliseksi tapahtumaksi”, herra Pope sanoi. Se on ehkä äärimmäinen tieteellinen musta joutsen. Maan ulkopuolisen elämän löytämisen sosiaalista vaikutusta on mahdotonta yliarvioida. Se olisi luultavasti kaikkien aikojen suurin ja tärkein tieteellinen löytö ja vaikuttavin.”

”Tämä pätee erityisesti, jos löydämme älykästä elämää, varsinkin jos joudumme jollain tavalla kosketuksiin sen kanssa. Tällä olisi syvällisiä seurauksia lähes kaikille yhteiskunnan osa-alueille, mukaan lukien politiikka, uskonto, tiede, teknologia ja paljon muuta.

“Pahimmillaan kohtaamme eksistentiaalisen uhan.”

Huolimatta siitä, että monet maat tekevät omia etsintöjä, ei ole millään tasolla virallista ohjeistusta siitä, mitä tehdä, jos maan ulkopuolinen elämä löydetään – tai vaikka otettaisiin yhteyttä.

Kansainvälinen astronautiikkaakatemia (IAA) on kehittänyt periaatteiden julistuksen, joukon yleisiä ohjeita tällaiselle tapahtumalle , mutta se ei juuri muuta kuin huomauttaa, että signaali on tarkistettava ja löydön tekevän maan on jaettava se maailman kanssa.

Sen jälkeen järjestettiin vähän.

FOI-pyynnön esittänyt herra Pope sanoi: “Yhteiskunnan reaktio Covidiin – naamioiden ja rokotteiden lyöminen – ei lupaa hyvää, varsinkaan kun ottaa huomioon, että hallituksilla oli valmiussuunnitelmia maailmanlaajuista pandemiaa varten, joten se tuskin oli odottamaton. tapahtuma.”

”Miten ihmiset suhtautuisivat, jos löytäisivät todisteita kehittyneestä sivilisaatiosta planeetalta, joka kiertää lähellä olevaa tähteä? Varsinkin, kuten jotkut uskovat, jos he ylipäätään lähettävät tänne luotain.”

Tapaustutkimuksen yhteenveto näyttää keskittyvän ajatukseen, että elämää saattaa löytyä Maan ulkopuolelta, ja huomioi monet muut planeetat etsivät tehtävät.

fiFinnish