Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Katso: Euroopan presidentti haluaa dystooppisen “Pre-Bunkingin”.

2 min lukea
Katso: Euroopan presidentti haluaa dystooppisen “Pre-Bunkingin”.

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/w9f5

Tämä video näyttää Euroopan komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin dystooppisen suunnitelman kansalaisten “ennakkosensuurista”.

Kerrosten purkaminen ei enää toimi Ursulalle, koska jos joku näkee totuuden ja sitten sanotaan, että se on valhetta, se ei todellakaan toimi, kirjoittaa Nakedemperor .

Von der Leyen esimerkiksi haluaisi, että tarina hänen henkilökohtaisesti neuvotellusta Pfizer-rokotesopimuksesta toimitusjohtaja Albert Bourlan kanssa purettaisiin ja katoaisi. Hän on kieltäytynyt (yhdessä Euroopan komission kanssa) luovuttamasta tekstiviestejä “ei pelkästään toimittajille, vaan jopa EU:n oikeusasiamiehelle ja Euroopan tilintarkastustuomioistuimelle”.

Puheenjohtajan ideaalisessa maailmassa faktantarkistajalle kerrottaisiin virallinen kanta ja hän raportoisi sitten, että kaikki Von der Leyenin ja Bourlan suhteet on selvitetty ja puuttuvat tekstit ovat vain salaliittoteoriaa.

Mutta olemme ohittaneet sen pisteen, ja liian monet ihmiset tietävät tosiasiat voidakseen kumota ne.

Sen sijaan Ursula haluaa, ettet koskaan ajattele näitä ajatuksia. Hän haluaa ne valmiiksi kerrostettuna ennen kuin ne pääsevät aivoihisi.

“Pre-bunking”, jos sen on tarkoitus olla tehokasta, sisältää olennaisesti virallisen, hallituksen tukeman “totuuden” määrittelemisen vastakkaisten näkemysten määrittelemiseksi “disinformaatioksi”.

Se eroaa pohjimmiltaan paljastamisesta, koska paljastamiseen liittyy olemassa olevan tiedon valheuden paljastaminen todisteilla ja tarkkuudella. Esipankissa ei kuitenkaan määritelmän mukaan ole mitään kumottavaa, koska se on jo tapahtunut prosessi.

Tämä tarkoittaa, että se on pohjimmiltaan erilainen lähestymistapa käsitellessämme ymmärrystämme maailmasta, jossa elämme: sen sijaan että rakentaisimme sen olemassa olevien tosiasioiden perusteella, joita yritämme analysoida ja ymmärtää, se haluaa, että käsityksemme maailmasta perustuu viralliseen kerronta. Ja kun tosiasiat lopulta selviävät, analysoi niitä tuon kertomuksen puitteissa. Se vie meidät pohjimmiltaan takaisin valaistumista edeltävään maailmaan, jossa uskonto ja myytit määrittelivät ymmärryksemme maailmasta sen sijaan, että lähestyisivät sitä rationaalisesti. Se olisi dogmien voitto verrattuna totuuden etsimiseen tosiasioista. – Arnaud Bertrand

Ursula sanoo, että pre-bunking on paljon menestyksekkäämpää kuin purkaminen, koska aivosi eivät koskaan käsittele tietoja määrittääkseen, onko se mielestäsi totta vai ei. Aivosi yksinkertaisesti työntävät tosiasiat syrjään, jos ne eivät sovi ennalta kerrotun kertomuksen kanssa, ennen kuin tietoisuutesi edes tajuaa, mitä on tapahtunut.

Ja kuten tällä hetkellä trendi on, Von der Leyen vertaa tietoja, joista hän ei pidä, virukseen. “Sen sijaan, että hoidettaisiin virusta sen jälkeen, kun se on iskenyt – se on paljastamista – on paljon parempi rokottaa niin, että keho rokotetaan. Prebunking on sama lähestymistapa.”

Ensin he halusivat rokottaa kehosi, nyt he haluavat rokottaa mielesi.

Kommentoi

fiFinnish