Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

16.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

WEF kehottaa hallituksia edistämään keinolihaa ja vaihtoehtoisia proteiineja

5 min lukea
WEF kehottaa hallituksia edistämään keinolihaa ja vaihtoehtoisia proteiineja

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/gv0c

Maailman talousfoorumin (WEF) valitsemattomat globalistit kehottavat hallituksia edistämään keinolihaa ja muita vaihtoehtoisia proteiineja koordinoidusti “kuluttajakäyttäytymisen muutoksen edistämiseksi” Whitepaper-julkaisussaan ” Elävän elintarvikeinnovaatioekosysteemin luominen: Kuinka Israel edistää vaihtoehtoisia proteiineja eri sektoreilla ” kirjoittajat väittävät, että pyrkimys kohti vaihtoehtoisia proteiineja vaatii globaaleja ponnisteluja hallituksilta ja yrityksiltä, ​​jotka työskentelevät yhdessä manipuloidakseen ihmisten käyttäytymistä.

“Valtion johtajuutta tarvitaan vaihtoehtoisten proteiinien kehittämiseen ja edistämiseen ja yhteen tämän aikakauden suurimmista globaaleista haasteista vastaamiseksi”

Maailman talousfoorumi, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22. toukokuuta 2024

Raportin mukaan yleisesti saatavilla olevan proteiinin saavuttaminen vaatii useita siirtymäreittejä:

  1. Kiihdyttää proteiinien monipuolistumista
  2. Kestävien tuotantojärjestelmien kehittäminen
  3. Kuluttajakäyttäytymisen muutos ajaa

Mikä on syynä siihen, että halutaan muuttaa kuluttajakäyttäytymistä väärennetyn lihan ja muiden vaihtoehtoisten proteiinien suuntaan?

“Tiede on selvä: hallitukset ja muut, mukaan lukien maanviljelijät, yksityinen sektori ja kuluttajat, eivät pysty täyttämään Pariisin sopimuksen mukaisia ​​velvoitteitaan ja vähentämään maailmantalouden hiilidioksidipäästöjä investoimatta kestäviin proteiinien monipuolistamiseen ja koko elintarvikejärjestelmään.”

Maailman talousfoorumi, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22. toukokuuta 2024

” Maat ympäri maailmaa ovat alkaneet tiedostaa vaihtoehtoisten proteiinien priorisoinnin edut ilmaston, biologisen monimuotoisuuden, elintarviketurvan ja kansanterveyden tavoitteiden saavuttamiseksi “, raportissa väitetään.

Vaihtoehtoisten proteiinien “korkean teknologian luonteen” ja niiden “korkeiden pääomamenojen (CAPEX) vaatimuksen ja pidempien investointien tuottoaikataulujen vuoksi” kirjoittajat kuitenkin sanovat, että ne “voivat aiheuttaa investointihaasteita joillekin yksityisen sektorin osille.”

Tässä kohtaa valitsemattomat globalistit haluavat hallituksia ryhtyvän toimiin kannustamaan, pakottamaan, muokkaamaan tai muutoin manipuloimaan ihmisten käyttäytymistä “nykyisissä puitteissa”, kuten ne, jotka antoivat meille COVID-sulkuja ja rokotepassit.

” Nykyisissä puitteissa hallitukset voivat luoda selkeitä, tukevia, ketteriä ja tehokkaita sääntelyprosesseja varmistaakseen turvalliset ja läpinäkyvät polut, jotka herättävät luottamusta kuluttajiin ja alan toimijoihin ja edistävät vankkoja vaihtoehtoisia proteiinimarkkinoita siirtymässä kohti kestävämpiä elintarvikejärjestelmiä. turvallinen ja oikeudenmukainen “, kirjoittajat väittävät.

Toisaalta Italia on jo kieltänyt laboratoriossa kasvatetun lihan, ja Wired raportoi , että ” valtiot asettuvat jonoon kieltääkseen laboratoriossa kasvatetun lihan ” Floridassa, Alabamassa, Arizonassa, Kentuckyssa ja Tennesseessä ehdotetun lainsäädännön kanssa.

“Hallituksen on harkittava investointeja avoimeen tutkimukseen ja yksityisen sektorin kannustimien luomista, jotta kasviperäisen ja viljellyn lihan taloudelliset ja yhteiskunnalliset hyödyt voidaan hyödyntää täysimääräisesti ja tehdä nämä vaihtoehdot kaikkien ulottuville.”

Maailman talousfoorumi, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22. toukokuuta 2024

Viimeisimmästä WEF-raportista puuttuu erityisesti maininta hyönteisten käytöstä vaihtoehtoisena proteiinina, jota valitsemattomat globalistit ovat painostaneet vuosia .

Tämänhetkisen raportin mukaan vaihtoehtoiset proteiinit koostuvat kasvipohjaisesta lihasta, viljellystä lihasta ja fermentoiduista tuotteista.

Tammikuussa 2019 julkaistussa WEF:n  valkoisessa kirjassa vaihtoehtoisista proteiineista kuitenkin  todetaan, että vaihtoehtoiset proteiinit sisältävät “puhtaasti kasvipohjaisia ​​vaihtoehtoja, hyönteisiin ja muihin uusiin proteiinilähteisiin perustuvia tuotteita sekä huippuluokan bioteknologian soveltamista viljellyn lihan kehittämiseen”.

Joten näyttää siltä, ​​​​että WEF yrittää ottaa etäisyyttä “syöt zee bugeja” -pilkasta, jota se on saanut viime aikoina.

“Vaihtoehtoiset proteiinit ovat peliä muuttavia maatalousinnovaatioita, jotka voivat asianmukaisin tukitasoilla auttaa planeetan ja kansanterveyden edistämisessä “

Maailman talousfoorumi, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22. toukokuuta 2024

Virallinen kertomus väärennettyjen ruokien työntämiseksi väestöön on, että se auttaa vastaamaan ilmastonmuutokseen, elintarviketurvaan ja planeetan terveyteen liittyviin haasteisiin.

Viimeisimmässä raportissa todetaan, että ” Ilmastonmuutoksen aiheuttamien lisääntyvien haasteiden ja elintarviketurvan turvaamisen vuoksi valtioita kehotetaan ryhtymään yhteisiin ponnisteluihin vaihtoehtoisten proteiinien nostamiseksi ratkaisuksi .”

Mutta vaihtoehtoisessa proteiiniagendassa todella on kyse itsenäisten maanviljelijöiden tuhoamisesta, heidän maansa ottamisesta ja ihmisten syömisen valvomisesta.

Hallitse ruokaa, hallitse ihmisiä.

Samaa voidaan sanoa rahasta ja energiasta, ja valitsemattomat globalistit yrittävät ehdottomasti hallita niitä kaikkia yksittäisten hiilijalanjäljen seurantalaitteiden , keskuspankkien digitaalisten valuuttojen ja vaihtoehtoisten proteiinien avulla .

“Maat, jotka sopeutuvat strategisesti kehittyviin globaaleihin elintarvikejärjestelmiin ja monipuolistavat elintarvikkeiden arvoketjujaan, hyötyvät vaihtoehtoisten proteiinien sisällyttämisestä kansallisiin politiikkoihinsa.”

Maailman talousfoorumi, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22. toukokuuta 2024

Samaan aikaan WEF:n raportin mukaan mahdollinen siirtyminen vaihtoehtoisiin proteiineihin auttaisi viljelijöitä:

” Yhä enemmän tunnustetaan, että vaikka teollisuus on vasta lapsenkengissään, vaihtoehtoisilla proteiineilla – kasveista valmistetulla lihalla, eläinsoluista viljeltyllä lihalla tai käymisprosessista johdetulla lihalla – on muunnospotentiaalia erityisesti maanviljelijöille, jotka voivat hyötyä siirtymisestä ja johtaa sitä. kohti kukoistavaa vaihtoehtoista proteiinitaloutta .

Sanoivatko he todella vain, että liha on valmistettu kasveista?

Ja miten viljelijät voivat hyötyä laboratorioissa kasvatetun väärennetyn ruoan tuotannosta?

Kirjoittajien mukaan ” ennusteet osoittavat huomattavaa ylijäämää maatalouden sivuvirroista, erityisesti maissista, soijasta, vehnästä, sokeriruo’osta, ohrasta, riisistä, rapsista ja tomaateista. Niiden käyttäminen vaihtoehtoiseen proteiinituotantoon tarjoaa merkittävän mahdollisuuden parantaa kestävyyttä ja kiertokulkua elintarvikeketjussa, optimoida resurssien käyttöä ja luoda kestävämpi maataloussektori .

Toisin sanoen maanviljelijöitä pakotetaan, kannustetaan tai muuten manipuloidaan kasvattamaan vain sitä, mitä heidän käsketään kasvattamaan, jotta heidän satonsa voidaan käyttää väärennetyn ruoan valmistukseen.

Samalla ” Kasvipohjainen ja viljelty liha vie vain pienen osan maasta ja aiheuttaa paljon vähemmän päästöjä kuin teollinen karjankasvatus. Vapautunutta maata voidaan käyttää uudelleen luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen, metsänistutukseen sekä ekologisesti ystävällisempiin ja uudistuvampiin eläinviljelymenetelmiin .

Ajatuksena tässä on pienentää todellisen ruoan viljelyyn tarvittavan maan määrää, jotta saataisiin tilaa väärennetylle ruoalle, joka voidaan valmistaa synteettisesti “paljon pienemmillä päästöillä”.

Ilmastonmuutospolitiikka on muuttunut julkiseksi ja planeetan terveyspolitiikaksi, ja valitsemattomat globalistiset ratkaisut ovat aina samat : yhdistä yhtiö ja valtio valvomaan, manipuloimaan ja hallitsemaan ihmisten käyttäytymistä.

Kommentoi

fiFinnish