Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

15.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Oletteko valmiita ilmastorokotteisiin, joita epäinhimilliset globalistit aikovat päästää valloilleen?

3 min lukea
Oletteko valmiita ilmastorokotteisiin, joita epäinhimilliset globalistit aikovat päästää valloilleen?

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/jfjy

Ellemme me ihmiset estä heitä, ilmastofanaatikot, kuten miljardöörieugenikot Bill Gates, suunnittelevat ruiskuttavansa sinulle ja perheellesi “rokotteita” ilmastonmuutosta ja ilmaston lämpenemistä vastaan.

He ruiskuttavat jo lihaeläimiin ilmastorokotteita, väittäen, että ne ovat välttämättömiä eläinten “turvassa” pitämiseksi kuvitteellisilta taudeilta. Lopulta he alkavat pistää sinulle ja perheellesi samoja “rokotteita” olettaen, että annat heidän olla omalla tavallaan, kirjoittaa Ethan Huff .

Technocracy.news-kirjoittaja Yudi Sherman varoitti jo tammikuussa, että ainoa tapa estää näitä “geneettisiä hulluja” tuhoamasta ihmiskuntaa salaperäisillä kemiallisilla injektioillaan on “ottaa pois heidän passiltaan ja suojapuvultaan, poistaa ne välittömästi laboratorioistaan ​​ja ohjaamalla heitä , asettaa elinikäisen pysyvän kiellon muulle tieteelliselle tutkimukselle ja tuhota rakennukset maan tasalle.”

Jos tämä kuulostaa äärimmäiseltä, harkitse, että ArkeaBio-niminen yritys keräsi juuri 26,5 miljoonaa dollaria A-sarjan siemenrahoituksesta aloittaakseen ilmastoinjektioiden kehittämisen ihmisjoukkoja varten. Voit olla varma, että kun nämä laukaukset ovat valmiita, tulee uusi “pandemia” tai “hätätilanne”, joka oikeuttaa niiden pakkokäytön.

“Jos et näe tämän vakavuutta, saatat olla merkitty väestökatkoon”, Technocracy.news-toimittaja varoittaa.

“Rokotteet” estämään lehmien pieruttamasta

Tämä saattaa kuulostaa joltakin The Babylon Bee -elämyksestä, mutta todellisuudessa ArkeaBio on jo alkanut kehittää uutta “rokotetta”, joka hullujen tiedemiesten mukaan estää lehmiä ja muita lihaeläimiä päästämästä metaania eli päästämästä kaasua ulos.

Väitetään, että ruiskeet muuttavat eläinten immuunijärjestelmää tuottamaan vasta-aineita metaania tuottavia mikrobeja vastaan.

Vuoden 2022 lopussa ArkeaBio sai ensimmäisen suuren sijoituksensa Bill Gatesin perustamalta Breakthrough Energy Ventures -sijoitusrahastolta.

“Rokotepohjainen lähestymistapamme mahdollistaa kipeästi kaivatun maailmanlaajuisten liha- ja maitotuotteiden hiilidioksidipäästöjen vähentämisen useilla alueilla ja tukee suurempaa kestävyyttä maataloudessa”, yhtiön verkkosivuilla selitetään.

ArkeaBio ei ole ilmoittanut suunnitelmistaan ​​kehittää ihmisversiota pierua estävästä ammustaan, mutta toinen yritys nimeltä Gingko Bioworks on ilmoittanut. Gingko, jota myös rahoittaa Gates, yrittää kehittää mRNA-injektioita (modRNA), jotka sen mukaan voivat pysäyttää ilmaston lämpenemisen.

Maailman talousfoorumi (WEF) on ilmaissut tukensa suunnitelmalle sanoen, että se on “kriittinen vastaus ilmastokriisiin”.

“Ilmastonmuutoksen edessä rokotteilla on ratkaiseva, mutta aliarvioitu rooli”, brittiläinen lääkejätti GlaxoSmithKline (GSK) kirjoitti verkkosivuillaan joulukuussa.

AstraZeneca, joka valmistaa nolostuneen ja nyt markkinoilta vedetyn rokotteen virusvektorikoronavirusta vastaan, haluaa myös hyötyä valmistamalla omia ilmastorokotteitaan.

Kaksi kuukautta aiemmin Thomas Triomphe, kilpailevan Sanofin rokotteiden varatoimitusjohtaja, kirjoitti laajan artikkelin “Rokoteinnovaatio on ratkaiseva vastaus ilmastokriisiin”, joka heijastaa samaa kiinnostusta ilmastoinjektioiden kehittämiseen.

Ainoa “ilmastonmuutos”, jota nämä demonit yrittävät pysäyttää, on heidän muuttumisensa rikkaista köyhiksi heidän korruptoituneen taloudellisen ja sota-imperiumin romahtaessa. Big Pharma kuolee, ellei se jatka uusien pistosten tuottamista jokaiseen auringon alla keksittyyn sairauteen, joista viimeisin on niin sanottu ilmastonmuutos.

“Tämän hulluuden on lopetettava nyt”, kirjoitti eräs vihainen kommentoija Big Pharman ja Bill Gates -prikaatin hulluudesta.

“Tunnen suurta lohtua tiedosta, että biotekniikan hyökyaallot päästetään valloilleen huuhtelemaan meidät ilmaston pelastuksen lunastaviin vesiin vapauttamalla meidät kaikkialta levinneestä hiilen pahuudesta”, toinen vitsaili ilmastonmuutoksen uskonnollisista kulttinäkökohdista.

Ilmastonmuutos on jättimäinen huijaus, jonka tarkoituksena on erottaa sinut varoistasi ja vauraudestasi.

Kommentoi

fiFinnish