Julkaisuaikataulut

Artikkelit julkaistaan 2 tunnin välein alkaen klo 11, julkaisuajat ovat siis 11,13,15,17 ja mikäli päivälle on myös videojulkaisu (ei aina) se tapahtuu klo 19.

Yhteystiedot

Publication-X on sitoutumaton julkaisu, artikkelit tulevat yhteistyökumppaneiltamme, ensisijassa ainoastaan käännämme tekstit ja muut julkaisut  suomeksi.

Tarvittaessa yhteyden toimitukseen saa helpoiten sähköpostilla osoittella [email protected] tai Telegramilla:

https://t.me/konradkurzex

Publication-X:n oma telegram-kanava löytyy myös, https://t.me/publicationxcom

 

16.6.2024

Publication-X

"in tenebris moderni diei, solum bellum est"

Tohtori McCullough: Nämä ovat syyllisiä tulevaan lintuinfluenssapandemiaan

2 min lukea
Tohtori McCullough: Nämä ovat syyllisiä tulevaan lintuinfluenssapandemiaan

Pikalinkki tähän artikkeliin: https://publication-x.com/c6sy

Itse asiassa H5N1-lintuinfluenssavirus ei voi tarttua ihmisestä toiseen. Mutta jotkut tutkijat yrittävät tehdä siitä virulenttimman ja vaarallisemman käyttämällä hyödyllistä tutkimusta. DR. McCullough kiinnittää huomionsa häneen. Koska he ovat pääsyyllisiä tulevassa lintuinfluenssapandemiassa.

Jos todellinen lintuinfluenssapandemia ilmenee, voidaan olettaa, että kyseessä on laboratorioepidemia. Tutkimuksen kohteena on kuitenkin myös H5N1-virus, joka on kiertänyt vuosia ja on vain satunnaisesti ylittänyt lajiesteen. Asian räjähtävä asia: Jotkut tutkijat yrittävät käyttää kiistanalaista hyötytutkimusta tehdäkseen tästä viruksesta virulentimman ja vaarallisemman ihmiskunnalle.

Tohtori Peter McCullough huomauttaa twiitissä professori Ron Fouchier, Erasmus-virotieteen osaston apulaisjohtaja, ja professori Yoshihiro Kawaoka Wisconsinin yliopiston eläinlääketieteen korkeakoulun patobiologisten tieteiden osastolta. Nämä kaksi tutkijaa ja heidän tiiminsä ovat työskennelleet vuosia H5N1-viruksen muunnelman parissa, jonka pitäisi mahdollistaa siirtyminen ihmisistä muihin ihmisiin.

Tämän professori Kawaokan vaarallisen ja erittäin kiistanalaisen lintuinfluenssaviruksen gain-of-function -tutkimuksen rahoitti muun muassa National Institute of Health (NIH), jonka puheenjohtajana toimi aiemmin Anthony Fauci. Esimerkiksi vuonna 2014 NIH:n haara National Institute of Allergy and Infectious Diseases myönsi tähän tarkoitukseen yli 600 000 dollaria . Mutta kuten raportissa todetaan, lisätutkimuksen sponsorit pidetään salassa kyseenalaisista syistä .

The Interceptin raportti tekee myös selväksi, että professori Kawaokan biolaboratoriossa oli katastrofaalisia turvatoimia, jotka olisivat helposti antaneet viruksen leviämisen luontoon. Ottaen huomioon, että professori Fouchier kertoi aiemmin Science -lehdelle , että hän oli luonut “yhden vaarallisimmista viruksista, mitä voidaan tehdä”, on myös selvää, mitä vaaroja tässä funktion saamista koskevassa tutkimuksessa piilee.

Koronapandemian aikana kokemamme valossa on myös selvää, että asianmukaiset tiedot on annettava etukäteen. Meidän on nimettävä tekijät riittävän ajoissa ja kiinnitettävä huomiota vaaralliseen tutkimukseen, jotta tällaista ei toistu.

Kommentoi

fiFinnish